Csécsei Zoltán rekordokat döntött

Falja a kilométereket a futópadon Csécsei Zoltán, és miközben jó ütemben halad a 24 órás világcsúcs felé, a 12 órás és a 100 mérföldes futópados futás világrekordjait már átadta a múltnak.

Egészen elképesztő, amit Csécsei Zoltán véghez vitt vasárnap délutánról hétfő reggelre virradóra. Honlapunknak nemrég elmondta, érzi magában az erőt ahhoz, hogy ismét világcsúcsot döntsön a 12 órás futópados futásban, illetve a 24 órás futás rekordját is átadja a múltnak. Nos, az első cél teljesítve, a futást élőben közvetítő Streamsport tájékoztatása szerint:

Futópadon 155,32 km az új 12 órás világrekord

Nem sokkal később újabb jó hír érkezett: „12 órás világrekord után most a 100 mérföld is megvan. Bérces Edit tájékoztatása szerint Dave Proctor rekordját döntötte meg ma Csécsei Zoltán, amit 2019. 05. 25-én futott.

Ahogy korábban beszámoltunk róla, ahhoz, hogy a régi 24 órás világcsúcsot is felülmúlja, 24 óránál 264 km-nél kell lennie, ez 5:27/km átlagot jelent, azaz 1 kilométert átlagosan 5 perc 27 másodperc alatt kell megtennie 24 órán keresztül.

A 24 órás világrekord-kísérlet ide kattintva követhető élőben!

További érdekességek a futópados futásról és a rekord megvalósításának szükséges feltételeiről ide kattintva olvashatók.

CSAK EGY KATTINTÁS, ÉS MÁRIS BÖNGÉSZHETI CÍMLAPUNKAT: ÖTVEN-HATVAN CIKK, FOLYAMATOSAN FRISSÜLŐ TARTALOM!

Hozzászólások

Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.