BOGI BLOGJA Három kívánság, de maratoni nuku!

Bogi kifogta az aranyhalat! Na jó, persze csak képzeletben, de azért bloggerünkkel együtt minden futó elképzelte már, mi lenne a három kívánsága, ha futásról van szó.

Kivételesen éppen javában pecázol, amikor kifogod az aranyhalat. Te jó fej módjára visszadobod a pikkelyes jószágot, aki azt mondja, nagyon ügyes kisfiú, kislány voltál, ezért most Aranyhal bácsi megjutalmaz téged.

Íme, néhány kívánság, amelyek közül választhatsz egyet. És nem, nem: nincs örök élet, ingyen sör, két órán belüli maratoni!

Soha el nem tévedős

Hányszor volt már, hogy azért csúsztál le a dobogóról, mert benéztél egy jelzést, és emiatt tettél néhány kilométeres kitérőt. Még a fenszi futóóra sem segített, mert bár szereted a hazai dzsungelt, a bozótosban rendszeresen eltévedsz.

Na, ennek mostantól vége, az ország összes turistatérképe, itinere a fejedben lesz, már csak azt ne keverd össze, épp melyik versenyen vagy.

Ahova lépek, toi-toi terem

Éppenséggel lehetne kérni makulátlanul működő emésztőrendszert, de halunk kapacitása is véges, és az erdőben nem oly kellemetlen, de a város közepén, ahol csak egyetlen szikkadt tuja árválkodik kilométeres körzetben, elég kínos. A probléma megoldódik azzal, hogy kimondod, Respectum Rectum, és máris egy csilivili toálett terem előtted, akár Pókaszepetken futsz, akár a Lánchídon.

Csak legyen jó cipő!

Sokunk problémája, hogy felkeresünk kismillió futóboltot, de vagy nincs elég választék, vagy a mi lábunk nagyon elfuserált, de soha sincs a méretünkben a megfelelő cipő. Igazából tök mindegy, milyen cipő, csak legyen már méretben.

Mostantól a bőség zavara fogad téged, hisz minden márkából, színből akad a te méretedben – természetesen akciósan.

Doppingmentes fájdalomcsillapító

A csak természetes alapanyagokból készülő pirula főleg nagyon hosszú távú futóknak lehet hasznos, amikor már minden (is) fáj.

Tudom, létezik az a filozófia, vagy mi, hogy szenvedéssel az igazi, de egyszerű ember lévén akar a fene szenvedni, ha nem muszáj.

A tanzániai feketekivi-kivonatból készülő cuccnak hála kétszáz kilométer után is olyan légiesen könnyedek lesznek a lépteid, mint egy balerinának.

Csak X. Y. ne legyen ott!

Mert egy gyökér, minden alkalommal beszól, beképzelt, a húsz éve kölcsönkért polárpulcsidat azóta sem adta vissza, pedig anélkül megfagyott volna, és amúgy is büdös a szája. A probléma megoldódott, többé nem kell vele összefutnod, mert nem ott lesz, ahol te, hanem máshol. Tudom, leginkább egy urnában képzeled el, de ne essünk túlzásokba, kérlek (kis haltápért persze azt is lezsírozhatjuk.)

Soha többé ne kelljen futni…

A szüleid gyerekkorodban beírattak atlétikára, és minden körülmények között heti hét alkalommal hajnalban ott kellett senyvedni a pályán, hétvégén verseny, most is csak anyád kedvéért futsz, mert azért szép eredményeket érsz el, ő meg fátyolos tekintettel csodálja a legújabb kupád.

Szenvedéseidnek ezentúl vége – mától sakkozhatsz!

 

CSAK EGY KATTINTÁS, ÉS MÁRIS BÖNGÉSZHETI CÍMLAPUNKAT: ÖTVEN-HATVAN CIKK, FOLYAMATOSAN FRISSÜLŐ TARTALOM!

Hozzászólások

Kövess minket a Facebookon!

AJÁNLÓ

Friss

Ferenczi István 126 kilométer előtt áll
Túra az élet-halál harcot vívó hárshoz
Fesztivállal indul a tájfutószezon
Elrajtolt a virtuális Tour de France
Frizbimérkőzések játékvezető nélkül

Szponzorált tartalom

Vár rád a természet!
Most, hogy végre itt a túraszezon, és te is érzed, hogy nem szeretnéd a szabadidődet sem a négy fal közt, sem a városban tölteni, itt az ideje, hogy átnézd a túrázáshoz használt felszerelésedet, és esetleg beruházz néhány újabb darabra. (x)

Videók

Figyelem, ember a levegőben!
Ilyen kosarat még Jordan sem tud dobni!
Felmászott, majd eggyé vált a vízeséssel

Hegymászás

Kihívás profiknak: gyönyörű és veszélyes
Tényleg, milyen magas a Mount Everest?
Hetven éve új korszak kezdődött

Receptsarok

Paleo citromtorta
Egyszerű zöldséges tészta
Zöldségleves húsgombóccal

Ausztria

Karintiai kirándulás: irány a kemping!
A parazita tesz a távolságtartásra
Jaj, úgy élvezem én…!
Újra virágozhat a fitneszüzlet
Az úszás más lesz, mint eddig volt

Fallabda

Jótékony célú nevezés fallabdában
Irány a fallabdapálya!
Fallabda: nem olcsó, cserébe élvezetes

Horgászat

Jimmy Carter: emlékezetes horgászatok
Nagy fogások: Beckham lazaca, Ibra csukája
Huszonhat tonna ponty a Balatonból
Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.