blogok

BLOGRA FUTOTTUNK
A futásban minden szép és jó, egyvalamit nehéz megváltoztatni: a monotonitását. Olykor tehát szükség van más kihívásokra, látványosabb útvonalakra – blogszörfösünkhöz hasonlóan ki mikor merészkedik új utakra?
BLOGRA FUTOTTUNK
Hédi nem unatkozik, blogszörfösünk ugyanis az elmúlt napokban jobbnál jobb versenybeszámolókat is olvasott, az egyik poszt pedig igencsak akut kérdéssel foglalkozott: miért büdös a futó?
BOGI BLOGJA
Aki nem érti, az is jobban teszi, ha úgy csinál, mintha értené – Bogi a sajátos nyelvezetű futó-értelmezőszótárában a menő kocogók által használt rövidítéseket vette górcső alá. Tudod, mi a Pk?
BLOGRA FUTOTTUNK
Aktuális kérdés: blogszörfösünk megfelelő mennyiségű edzést végez egy héten, mégis úgy érzi, hogy lassul a tempója. Mi lehet az oka? A virtuális futóközösség tagjai közül többen panaszkodnak hasonló „tünetekre”.
BOGI BLOGJA
Bemutatkozik az olvasóknak Grimm Boglárka, aki a világ egyik legnépszerűbb meséjét, a Hófehérkét vetette elektronikus kéziratra – kiderül, hogy magnéziumos izó mentette meg Hófehérkét.
ÚJ KÖZEGBEN
Dombi Tibor októberben Kassán indul Európa legrégebbi maratoniján, a világon csak Bostonban rendeztek előbb ehhez hasonló viadalt. Blogírónk előtte a tankcsapdás Lukács Lászlóékkal fut a Debrecen és Nagyvárad közötti váltóversenyen.
Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.