blogok

BLOGRA FUTOTTUNK
A héten majd' mindegyik futóblogoló – egyéniben vagy csapatban – az Ultrabalatonon indult, s a tókerülő versennyel foglalkozott, nem csoda, hogy blogszörfösünk is a magyar tengernél járt.
ÚJ KÖZEGBEN
A Debrecen korábbi labdarúgója párosban indult a tókerülő versenyen, lefutott 110 kilométert, de elromlott a kísérőbusz, lemerült az órája és a fejlámpája, amelyet éjjel használt volna…
BOGI BLOGJA
Hogy mit gyűjtött Bogi a versenyek után? Pólókat. Érmeket. Aztán egy nehéz pillanatban néhány relikviát reaktivált – de továbbra is a féltett kincsei közé tartoznak a rajtszámok.
BLOGRA FUTOTTUNK
Blogszörfösünk ezúttal akkor sem tudta volna kikerülni a bejegyzéshullámokat, ha akarja, a futószezon ugyanis gőzerővel zakatol! Sok egyéb érdekesség mellett szóba kerül a szárítás is…
Futás
Bár az olimpiai, világ- és Európa-bajnok, korábbi profi ökölvívó készült a megméretésre, vádlifájdalma miatt nem indult. Helyette menyasszonyának szorított, akit időközben feleségül is vett.
BOGI BLOGJA
A futó hobbija a futás. Hát persze hogy nem! Bogiról kiderül, hogy a kocogó mozgásformán kívül kedveli a dark ambient alműfajt, és éjszaka elég sűrűn kinyitja a hűtőszekrény ajtaját.
BLOGRA FUTOTTUNK
Mit tesz egy résztávos edzésterv? Futóbloggerünk szakmai iránymutatás mellett végzi a felkészülését (nem titok, az Ultrabalatonra), és olyannyira élvezi az edzéseket, hogy széles mosollyal rótta a kilométereket.
ÚJ KÖZEGBEN
Amikor Csöndör László, a Wellhello együttes zenésze felköltözött a fővárosba, a nyolcadik kerületben bérelt lakást, s egy helyi, pincében kialakított terembe járt, hogy karban tartsa egészségét.
BOGI BLOGJA
A futás spirituális oldalát próbálja felvillantani Bogi, de mint írja, a három és fél órás futóedzés vagy az intervallumozás kevés lehetőséget ad a befelé fordulásra – na, de mi a helyzet a bernáthegyi kutyával?
BLOGRA FUTOTTUNK
Egyre hosszabbak a nappalok és egyre hosszabbak a távok – a csupasport.hu blogszemlézője olyan posztokra és írásokra bukkant, amelyek különleges, kifulladásig tartó erőpróbákról szólnak.
Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.