blogok

BLOGRA FUTOTTUNK
A futás mentális hatása legalább olyan fontos, mint az, hogy a rendszeres kocogás karbantartja a testet. Kollégánk blogszörfözése ezúttal a futás instrumentálisabb oldalára vezeti el az olvasókat.
ÚJ KÖZEGBEN
A Debrecen korábbi futballistája 2018 végén átmenetileg leállt a futással, a pihenőt elsősorban a kulináris élvezeteknek szentelte, illetve megtalálta az erdőben elrejtett szíverősítőt.
ÚJ KÖZEGBEN
Újévi fogadalom helyett megtervezett életet ajánl Kovács István, aki saját sportága példáin keresztül mutatja be, miért nem szerencsés a gyors fogyás.
BLOGRA FUTOTTUNK
Eljött ez a pillanat is: blogszemlénk elbúcsúztatja a 2018-as évet, és felkészül arra, hogy az új esztendőben is minél több érdekes bejegyzést, élménybeszámolót találjon az interneten szörfözve.
ÚJ KÖZEGBEN
A Loki korábbi szélsője nyolcadik esztendje kerekedik fel barátaival, elutazik az óceánon túlra, ahol az NFL- vagy jégkorongmérkőzések nézése mellett nem hanyagolja el a futást sem.
NE PÁNIKOLJ, SPORTOLJ!
„Amikor a közösségi média felé vettem az irányt, mert úgy éreztem, hogy példámmal másoknak is tudok segíteni, olyan feladat elé állított, amelyre nem voltam felkészülve” – Tamás Rita blogja.
BLOGRA FUTOTTUNK
Szokásos blogszemlénkben ezúttal is érdekes témákra bukkant szerzőnk – szó lesz kutyás futásról, a kávéról és a hegyi menetekről, az ultratávú terepfutásról, valamint arról, miért akarunk elaludni a hosszútávok után.
Új közegben
Kovács István legújabb blogbejegyzésében arra ösztönzi olvasóinkat, hogy rossz időben is vegyék rá magukat a mozgásra, s arra is kitér, hogy ez idő tájt egy kis „bűnözés” is belefér. Végül is mindjárt karácsony!
BLOGRA FUTOTTUNK
Megjöttek a mínuszok, de futni továbbra is érdemes! Blogszemlénkben egy nőknek szóló, remekül felépített írást ajánlunk a téli futásról, de szó lesz a fájdalomról és görcsökről is.
ÚJ KÖZEGBEN
A Debrecen korábbi válogatott szélsője a futás mellett több mint tizenöt éve konditeremben is edzésben tartja a testét, s bár a trendi feladatokat nem követi, elmúlt a gerincfájdalma.
Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.