blogok

BOGI BLOGJA
Bogi mindent megtesz azért, hogy futásra ösztönözze az embert, most éppen olyan motivációs tréninget tart itt, a blogjában, hogy attól garantáltan mindenki rohan az első boltba futócipőt venni.
BLOGRA FUTOTTUNK
Ugyanazok a körök, ugyanazok a locsolóberendezések és ugyanazok a kutyák – blogszörfösünk a futóedzések monotonitásának stációit kutatta fel a netes bejegyzésekben.
Új közegben
A pálinka nem volt az igazi, de így sem maradhatnak el a futások. Dombi Tibor büszke szintén futással kacérkodó lányára, azon gondolkodik, melyik őszi maratonit válassza, és már teljesítette a Csupasport kihívását is.
BOGI BLOGJA
Na, Bogi most messzire ment! Egészen a filmvászonig, ugyanis olyan témát keresett, amely valójában nem, de mégis rokon a kocogással, futással – természetesen lesznek a sztoriban zombik is!
BLOGRA FUTOTTUNK
Futás és befőzés. Van, amikor a két tevékenység passzol egymáshoz, így blogszörfösünk a sárgabarack pépesítése és cukrozása közben azzal is foglalkozott, hogy megtalálja a legjobb netes bejegyzéseket.
ÚJ KÖZEGBEN
A korábbi olimpiai és világbajnok ökölvívó ötödször áll rajthoz az egy hónap múlva esedékes nagyatádi versenyen, amely előtt felkészülésként a Vasi Vasemberen és Kaposváron is elindul.
Bogi blogja
Zombiapokalipszistől Alpár bácsiig: Vágó Bogi a megszokott remek stílusában azt foglalta össze, miért fontos a sok futóedzés – hiszen bármikor élesbe fordulhat a helyzet, és már a Black Friday is közeleg!
BOGI BLOGJA
Vándor vagyok e földön – e lírikus felütéssel küldte el szerkesztőségünknek legfrissebb blogját Bogi, s az érzelmesen megpendített húr érthető, hiszen a hosszú, monoton futásai egy magyar popikon sírjához vezetnek el.
Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.