blogok

BLOGRA FUTOTTUNK
Blogszemlénk a hosszútávfutás bűvöletében íródott, ami persze nem csoda, hiszen az őszi időszakban aszfalton és terepen is az ultratávok voltak fókuszban: az Ultrabalaton még most is meghatározó élmény, és újfent bebizonyosodott, a nagy futáshoz nagy akarat is kell.
BLOGRA FUTOTTUNK
Blogszörfösünk még mindig az UB bűvöletében böngészgette a blogbejegyzéseket, és rendkívül inspiráló bejegyzésekre bukkant, olyan írásokra, amelyek erőt adnak a hétköznapi futásokhoz.
BLOGRA FUTOTTUNK
Blogszemlénkben a fő csapásirányt természetesen a májusról október első hétvégéjére halasztott Ultrabalaton jelenti. Kollégáink tíztagú csapattal vágtak neki a kétszáz kilométer feletti távnak, és mint az elmúlt öt évben mindig, a ezúttal is alaposan el kellett ázniuk.
BLOGRA FUTOTTUNK
Mi más, mint az Ultrabalaton kerül fókuszba az aktuális blogszemlében, hiszen Hédi is indul a magyar tengert megkerülő futáson, amelyre sok ezer hobbisportoló már május óta készül- türelmesen várt rájuk a több, mint kétszáz kilométer.
BLOGRA FUTOTTUNK
A kánikula elmúlt, így kellemesebb időben lehet teljesíteni a kihívásokat és nekiindulni az edzéseknek. Blogszörfösünk örül is meg nem is, mert manapság minden köhintést gyanakvó szemekkel figyelnek…
BLOGRA FUTOTTUNK
Blogszörfösünk már az Ultrabalaton jegyében figyeli a futós bejegyzéseket is, igaz, most már felülkerekedik a saját élmény is, hiszen a több, mint kétszáz kilométer teljesítése október első hétvégéjén az eddigieknél is nagyobb kihívást jelent majd mindegyik induló számára.
BLOGRA FUTOTTUNK
Nagy futások, remények, izgalom, várakozás – mostanság ez jellemzi leginkább a futóközösséget, hiszen továbbra is kérdés, hogy mely versenyeken lehet elindulni és küzdeni egy jót.
BLOGRA FUTOTTUNK
A futásban a felhőtlen érzés talán a legjobb, és bizony sokak számára a fájdalom miatt nem adatik meg, hogy egy-egy edzés, teljesítés nagyszerű emlék maradjon – szerencsére blogszörfösünk, mint mindig, most is megtalálta a jót.
BLOGRA FUTOTTUNK
Ez az év jóformán másból sem állt, csak felkészülésből. Igaz, a nyár végén, az ősz elején megsokasodtak a futóversenyek, s még előttünk áll az ezrek által várva várt Ultrabalaton is, amelynek most kicsit más lelkiállapotban lehet nekivágni.
BLOGRA FUTOTTUNK
Blogszörfösünk ezúttal a lassú futás, az ilyen-olyan fájdalmak, a frissítés és az edzésmennyiség témakörében keresett témákat, de persze akad most is versenybeszámoló, illetve az is kiderül, hogy milyen babakocsit tolva kocogni.
Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.