blogok

BOGI BLOGJA
Vers mindenkinek, pontosabban futóknak ajánlva: Bogi a hosszú edzések, versenyek során szerzett frissítési tapasztalatairól írt blogjának végét ezúttal rímekbe is foglalta.
BLOGRA FUTOTTUNK
Már az Ultrabalaton lázában ég blogszörfösünk, hiszen a májusi legendás tókerülő verseny balatonfüredi rajtjáig a megjelenéstől számolva éppen ötven nap van már csak hátra.
BOGI BLOGJA
Csodálatos látvány; mesés volt a táj; gyönyörködtem a látnivalókban – gyakran hallunk, olvassunk a hobbikocogók vizuális élményeiről, így Bogi arról ír, edzés közben ő mit lát Budapestből.
BLOGRA FUTOTTUNK
A tél és tavasz határán „egyensúlyozó” népszerű terepverseny, az Ensport Vértes Trail a sláger az interneten, az idei madárfüttyös esemény írásaiból válogatott blogkutató kolléganőnk.
ÚJ KÖZEGBEN
Csöndör László, vagyis Diaz, a Wellhello énekese is időről időre megosztja majd a Csupasporttal gondolatait a szabadidős sportról, hiszen ő maga is keményen edz, hogy jó formában legyen. Első blogbejegyzésében sportszeretetéről ír.
BLOGRA FUTOTTUNK
Blogszörfösünk kezdi megtalálni a tavaszi hullámokat, ugyanis egyre több szó esik a futással foglalkozó honlapokon, blogokban a versenyekről, s aktuálisnak tűnik a „Póló vs. trikó legyen-e a rajtcsomagban?” kezdetű téma is.
ÚJ KÖZEGBEN
Az egykori olimpiai világ- és Európa-bajnok ökölvívó idén is indul a nagyatádi triatlonversenyen, s a jobb eredmény elérésének érdekében csaknem ötvenévesen Spanyolországban készül.
BOGI BLOGJA
Bogi városi futó. A tereppel kapcsolatos hűvös kapcsolatáról már írt, úgyhogy nála autentikusabb fővárosi aszfaltdörgölő nincs is – most a gyalogosokkal való viszonyáról árul el részleteket.
BLOGRA FUTOTTUNK
Kikukucskált a régen látott nap a felhők mögül, a tavaszias zsongás beindította a futóösztönöket, s blogszörfösünk felfedezett néhány tanácsot azoknak, akik kocogóba lesznek szerelmesek…
Új közegben
Blogírónk rádöbbent: nemcsak a futballpályán maradt el a Real egykori kiválóságától, hanem a maratoni és a félmaratoni távon is. Az edzőként és dobosként is egyre tapasztaltabb debreceni elhatározta, nem maradhat ez így sokáig…
BOGI BLOGJA
A futók köszönnek egymásnak. A kocogóknak be-beszólogatnak – a csupasport bloggere, Bogi megrögzött egyedül futó, és kiderül, hogy az edzései közben meglehetősen sok hatás éri...
BLOGRA FUTOTTUNK
Magyarország egyik legnépszerűbb hegyi teljesítése, a 7. Classic Balboa volt a közösségi média slágertémája az elmúlt napokban, a csupasport.hu blogszemlézője is ennek a történetnek futott neki.
BOGI BLOGJA
Huss, eltelt egy hét, és ismét itt van Bogi blogja! A Spartathlon-indulást feszegető téma után a futófelszerelés ikonikus darabjáról lesz szó, egy pettyes fejkendőről, Pötyiről, akit Bogi férjül is venne.
BLOGRA FUTOTTUNK
Blogszörfösünk nemcsak ír, hanem beszél is – futás közben. Legalábbis ez derül ki heti honlapszemléjéből, s az internetes kínálata azt is jelzi, már közel a futók által annyira várt tavasz is!
Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.