blogok

BLOGRA FUTOTTUNK
A helyzet változatlan: a netes világban jobb híján edzéskihívásokról és instant futásokról esik szó, ráadásul néhány hetes, sőt hónapos késéssel megérkezett a havas-jeges tél is – szóval, azért akad téma a virtuális térben.
BLOGRA FUTOTTUNK
Kevesebb mint száz nap van az Ultrabalaton rajtjáig, úgyhogy garantálhatóan megnő a tókerülésre készülő futók száma. Blogszörfösünk annak is örül, hogy egyre több napfény és javuló időjárás kísérheti az edzésekre indulókat.
BLOGRA FUTOTTUNK
Vannak a szerencsések és kitartók, akik télen sem szakítanak a hosszabb futásokkal, és vannak azok, akik az egyéb elfoglaltságok mellett kevesebb időt szakíthatnak az edzésekre, és akik már szívesen erősítenének – blogszörfösünk is közéjük tartozik.
BLOGRA FUTOTTUNK
Kicsit nosztalgikusra sikeredett blogszörfösünk szemléjének eleje, ugyanis a korábbi Ultrabalaton-kihívások emléke tört fel – persze, nem baj, hiszen már érdemes elkezdeni készülni a májusra tervezett versenyre!
BLOGRA FUTOTTUNK
Blogszörfösünk érdekes témára bukkant: milyen mosolyfajtákat képes produkálni a hobbifutó edzés vagy versenyzés közben és után – az örömöt és szenvedést nem sok választja el egymástól.
BLOGRA FUTOTTUNK
A hobbifutókra óhatatlanul felszaladt pár kiló, amit valahogy gyorsan le kell kocogni – blogszörfösünk is megfogadta, hogy nekiveselkedik, s hogy legyen motiváció, remek bejegyzéseket is talált.
BLOGRA FUTOTTUNK
Jönnek a csendesebb napok a futóéletben (mondjuk, 2020 nem volt zajos a versenyektől), kezdődhet a felkészülési időszak – blogszörfösünk is rábukkant a budai hegyekben teljesített kihívások beszámolóira.
Bezárás és bezárkózás – na nem! A súlyokat mostanság nem lehet emelgetni, csoportos TRX-óra is kizárva, de mint mindig, a láb most is „kéznél” van, úgyhogy blogszörfösünk mindenkit arra biztat, hogy kocogjon.
BLOGRA FUTOTTUNK
Kellemes reggeli beszélgetést folytatott önmagával blogszörfösünk, pontosabban a futásra induló önmagával és a lustálkodást választó lelkével folytatott vitát – ki lehetett a győztes?
BLOGRA FUTOTTUNK
Itt van az ősz, és itt vannak újra a hidegebb napok, ugyanakkor a jól öltözött és jól felkészült futók a kicsit más kihívással remekül megbirkóznak; ráadásul blogszörfösünk a terepeket bebarangolva látja az évszak ezerszínű csodáit, a különböző élményekről pedig a bejegyzésekben olvasott.
Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.