blogok

BOGI BLOGJA
A hirtelen jött szabadidő apropóján biztosak lehetünk benne, hogy jelentős létszámú utánpótlásra van kilátás a világban, nem véletlen, hogy Bogi elgondolkodott a modern futóneveken.
BLOGRA FUTOTTUNK
Blogszörfösünk sem tehet mást, mint mindenki ország-, sőt világszerte: saját környezetében oldja meg a napi sportolást. Hédi találékonynak is bizonyult, olyannyira, hogy izomlázat kapott. Ki hogy áll az otthoni edzésekkel?
BLOGRA FUTOTTUNK
Ha blogszemle, akkor kikerülhetetlen téma a koronavírus-járvány, a netes bejegyzések között azonban még itt-ott felbukkan egy-egy aktuálisabb versenybeszámoló, illetve edzésről szóló írás.
BOGI BLOGJA
Mostanság nem árt biztosra menni, úgyhogy Bogi kicsit körülnézett, hogy összegyűjtse a mai vírusos időkben, mit érdemes magunkkal vinni a hosszú futásokra. Például konzervet – és sört…
BOGI BLOGJA
Blogírónk, Vágó Boglárka elmorfondírozott, hogy majdan nyugdíjasként, amikor jut ideje távolabbi helyszínekre is utazni, melyik híres versenyen indulna el – választékból nem szenvedne hiányt.
BLOGRA FUTOTTUNK
Hogyan lehet jókedvűen futni? Blogszemlénk újabb fejezetében ezúttal a muzsika áldása kerül fókuszba, s kiderül, mennyit számít a jó ritmus – nos, ki szeret zenével, avagy anélkül futni?
BOGI BLOGJA
Furcsa futókihívásokat keresett és talált is Bogi, így mi más is lehetne aktuális blogjának témája, mint a világ rendhagyó megméretései – ki az, aki már versenyzett például lovak ellen?
BOGI BLOGJA
Öreg futó, nem vén futó – Bogi ismét megtalálta a szabadidős tevékenység egyik legszebb részét, és felvillantja a csupasport.hu olvasói előtt, miért lehet, sőt érdemes korosan is kocogni.
BOGI BLOGJA
Minden futóval előfordul, hogy lebetegszik és képtelen teljesíteni a napi penzumot. Legfrissebb bejegyzésében Bogi az elvonási tünetek enyhítésére tesz javaslatokat.
Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.