blogok

BLOGRA FUTOTTUNK
A hétvégén a zúzmarások, azaz a Zúzmara Félmaraton és Futófesztivál, illetve a Tihany Trail versenyzői kerültek fókuszba – nagyon menők azok a futók, akik ilyen cudar időben is versenyzésre adják a fejüket!
BOGI BLOGJA
Ha Bogi futóútmutatóját követjük, kiderül, a versenyeken minden móka és kacagás – nem is kell mást tenni, mint a rajtban vagy a célban alaposan körülnézni: garantáltan jönnek a jó arcok!
BLOGRA FUTOTTUNK
Mindenki, aki kocog, tudja, kellemetlen találkozás is lehet az, amikor kutyával fut össze az ember... Még a legjobban nevelt ebek sem értik, mi ez a nagy rohanás: az elkóborolt, nagy testű kutya pedig különösképpen ijesztő lehet.
Bogi blogja
Bogi ezúttal azt vesézi ki, miféle embertípusok állnak rajthoz a futóversenyeken: az idegbetegtől a bulibáróig, az Insta-sztártól a toi-toi menőig igen széles a választék.
BLOGRA FUTOTTUNK
Csalhatatlan jele van annak, hogy ránk köszöntött az új év: a rutinos futók január elsején is edzettek, s azok is kimerészkedtek az aszfaltra, terepre, akik megfogadták, életmódot váltanak.
BOGI BLOGJA
A futóedzések áldásos hatását nemcsak a pályán, de a mindennapi életben is élvezhetjük. Bogi legújabb blogbejegyzésében bemutat néhány élethelyzetet, amelyből futómúltunknak köszönhetően győztesen jöhetünk ki.
BLOGRA FUTOTTUNK
Csendes napok ezek a futás és a futásról szóló blogok világában is – na persze Hédi azért így is talált böngészni valót, de érződik, hogy most inkább a pihenésé, nem pedig a rohanásé a terep.
Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.