blogok

BOGI BLOGJA
Bogi előadáson ült, és elkalandoztak a gondolatai – természetesen a futás irányába –, mígnem lelki szemei előtt megjelent a modern kor két gladiátora, amint egymást túllicitálva futnak – verbálisan.
BLOGRA FUTOTTUNK
Jön a hideg, jobb a tempó – legalábbis blogszörfösünknek az ősz és a tél határán valahogy jobban megy a futás, kicsit gyorsul is, igaz, a menetszél ilyentájt már fázósra is hűti. Kinek mi a tapasztalata: novemberben valóban jobb futni?
BLOGRA FUTOTTUNK
Ha valaki blogszemlézik, fusson is! Hédi ezt szem előtt tartva nemcsak a számítógép előtt üve figyeli a közösségi futóteret, hanem maga is kocog – a teljesítése majd' ezer kilométer! Ki csatlakozik a csupasport 500 kilométeres kihívásához?
BOGI BLOGJA
Madárpók a János-hegyen?! Bogi az „Esküdt ellenségeink” blogsagájának második részében olyan megpróbáltatásokról ír, amelyek (és akik) a természetben teszik próbára a futókat.
BLOGRA FUTOTTUNK
Miről ismerszik meg a mozgás, az edzés iránt vágyakozó hobbifutó? Hogy az utcán is lesi, vajon ki kocog vele szemben, ha pedig blogszörfösről van szó, a neten is a futós cikkeket kutatja.
BOGI BLOGJA
A futókkal kevésbé, sőt egyáltalán nem szimpatizáló egyedekről és technikai jellegű építményekről már többször volt szó Bogi blogjában, ezúttal az összes veszélyforrás sorra kerül – a kérdés: kocogásilag ki utál kit?
BLOGRA FUTOTTUNK
Még egy utolsó nekirugaszkodás a versenyszezon végéhez közeledve: blogszemlénk szerzője is érzi, hogy a hűvösebb idő beköszöntével a fanatikusok maradnak a terepen – jó kérdés: ki szeret hidegben futni?
BOGI BLOGJA
Igen, a Spartathlonon futni kell, sokat és lehetőleg gyorsan – Bogi újra ott volt a versenyen, és azt tapasztalta, hogy akad ennél is nagyobb kín. Fotófeltöltés, szobacsere, kényszerbliccelés és sok minden más.
BLOGRA FUTOTTUNK
Az elmúlt időszak blogszörfözését természetesen a magyar sikerek által keltett Spartathlon-hullámok tették igazán élvezetessé, de Hédi a legendás görög futás mellett is talált érdekes bejegyzéseket a neten.
Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.