Csécsei nyerte a hihetetlen versenyt

Csécsei Zoltán és Geszti Péter az 52. körnek is nekiindult a tihanyi Belső-tó körül rendezett futóversenyen. A cél óránként 6.7 kilométer lefutása volt, végül a Spartathlon-második futó nyert.

Pénteken 18 órakor rajtolt a Riska 1 Way Ticket Run nevű futóverseny idei harmadik etapja, amelyen 144 futó vágott neki a kihívásnak, 103 férfi és 41 női versenyző. Az indulóknak a Backyard Ultra szabályai szerinti 6706 méteres pályán kell minden órában végigérniük, a fennmaradó időt pihenéssel tölthetik. A szervezők által 48 órásra tervezett verseny azonban vasárnap 18 órára nem ért véget, két versenyző, Csécsei Zoltán és Geszti Péter még mindig tartotta magát.

Végül a 2019-es Spartathlonon második helyezett Csécsei bírta jobban, vasárnap késő estére az 52×6.7 km lefutása után győzött, de természetesen versenytársai is óriásit küzdöttek. Nem árt még egyszer hangsúlyozni: Csécsei és Geszti jóval több mint két napot futott, voltaképpen óránként legfeljebb néhány percnyi alvással. Kivételes teljesítmény!

A díjátadó pillanata a Hammer Nutrition Hungary Facebook-videóján látható:

CSAK EGY KATTINTÁS, ÉS MÁRIS BÖNGÉSZHETI CÍMLAPUNKAT: ÖTVEN-HATVAN CIKK, FOLYAMATOSAN FRISSÜLŐ TARTALOM!

Hozzászólások

Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.