interjú, portré

Futás
A hétvégi SPAR Budapest Maraton férfi győztese a 2018-as Európa-bajnokságot leszámítva az elmúlt években nem ért el átütő sikert 42 kilométeren, de már a mezei futó ob-induláson gondolkodik.
Interjú
Szabó Tünde, a Pécsi VSK atlétája nyerte a 35. Spar Budapest Maraton női versenyét, pedig a járvány miatt dolgozni kezdett, s a tavasszal az iskolabezárás idején gyermekével otthon tanult.
Futás
Sikeresen teljesítette a SPAR Budapest Maratont a korábbi válogatott kézilabdázó, a Telekom Veszprém kézilabdacsapatának sportigazgatója, aki elmondta, kifejezetten jónak tartja az idejét.
Interjú
Hatvannegyedikként ért célba a 14. Ultrabalatonon a magyar hosszútávfutás megkerülhetetlen alakja. Teljesítményével így is elégedett, elfogadta, hogy már nem lehet ott a legjobbak között.
Interjú
Megvédte címét a Szkíta SE futója a 23. Kékes Csúcsfutáson, amelyen ha elindul, meg is nyeri – harmadszor próbálkozott, s harmadszor győzött, csak hat férfi futott jobb időt nála.
Interjú
Nagy sikert aratott augusztusban az első Hungarian Divide kerékpáros kalandtúra, amelynek útvonala az Őrségtől Sátoraljaújhelyig vezetett, s amelyen csaknem százan vettek részt.
Interjú
Számtalanszor állt dobogóra nagy presztízsű középtávú versenyeken a fiatal lány, aki tavaly a Nizzában rendezett 70.3 világbajnokságon is indult. A közelmúltban Tallinnban a korosztályos versenyen is részt vett, s 9 óra 46 perces idővel győzött is.
Interjú
Kovács-Garami Katalin nem számított a győzelemre, mégis nyert a 35. Wizz Air Budapest Félmaratonon, s bár verseny közben érezte, sikerülhet, azt is tudta, hogy az időeredménye nem fontos.
Kerékpározás
Jóllehet már kiesett az egyik népszerű kereskedelmi csatorna főzős műsorából Szeghalmi Orsolya korábbi hegyikerékpáros-válogatott versenyző, ha teheti, bringára ül, vagy éppen főz.
Interjú
Amikor Sperka Tamás felhagyott a sílövészettel, nem tudta, visszatér-e valaha a sportoláshoz. Hosszú kihagyást követően, immár családapaként belevágott a terepfutásba, és már alig rendeztek nélküle valamirevaló terepultraversenyt.  
Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.