interjú, portré

Futás
Háromgyermekes anyaként kezdett el komolyabban versenyezni, s az 51 éves hölgy ma már az ultrafutómezőny meghatározó szereplőjévé vált, pedig középiskolában felmentették testnevelésből.
Portré
Mindig is mozgékony gyerek volt, sporttagozatos iskolába járt, versenyszerűen atletizált. Egészségügyi problémái ellenére is bizonyította kitartását, és az ország egyik legeredményesebb hosszútávfutójává vált.
INTERJÚ
Több szerepben is szorosan köthető a szabadidős sporthoz Erdei András, azaz Andrew, aki nemcsak versenyt szervez és fényképez, hanem futóként is örömmel fedez fel ismeretlen terepeket.
Futás
Fogadalomként kezdődött, futószenvedéllyé formálódott. Az Országos Kéktúrát kicsi gyermekeivel teljesítő Nábrádi Judit immár aszfaltos és terepfutó-versenyeken teszi próbára magát.
Triatlon
Húsz Ironman vár Mexikóban a Deca Ultra Tri-világkupán rajthoz álló Szőnyi Ferencre. 76 kilométer úszás, 3600 kilométer kerékpározás és 844 kilométer futás vár rá. Az október 5-én rajtoló verseny szintideje 28 nap – interjú!
Terepfutás
A magyar terepfutó-válogatott oszlopos tagja, dr. Paál Emőke életét gyermekkora óta meghatározza a sport, többféle sportágat kipróbált, de a terepfutásban találta meg önmagát. Portré.
Extrém sportok
Vitéz István példája jól mutatja, hogyan lehet testi fogyatékossággal sportolni. Magyarország első kerekesszékes extrém sportolója a kerekesszékes motokrosszban (WCMX) találta meg újra a boldogságot.
Terepfutás
Lőrincz Olivér tanítványa 2543 induló közül a 44. helyen ért célba a legendás francia terepultrán, és remekelt a magyar versenyeken is.
Interjú
A magyar sportembernek nagy álma, hogy Los Angelesből New Yorkba fusson, de a táv leküzdése mellett a táj szépsége is fontos neki – akár egy szép fénykép miatt is.
Kerékpározás
A kevés versenyzési lehetőség ellenére továbbra is bizakodik a BMX-es Szepesi Tibor, hogy ott lehet Tokióban a nyári olimpián. Franciaországban élete legjobb Európa-kupa-szereplését produkálta.
Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.