interjú, portré

Interjú
A járvány enyhülésével a nemzetközi és a honi testépítő- és fitneszszakágban is újraindul az élet. Huber István, a szövetség elnöke osztotta meg gondolatait a csupasport.hu szerkesztőségével.
Interjú
Otthonában gyógyul a Korinthosz160 kétszeres győztese, s olykor már balesete előtti életének képei is felsejlenek emlékezetében, sőt, naponta két órát már a szabadban is futhat.
INTERJÚ
Sokat nem szerepel a nyilvánosság előtt, pedig az ország mellett a világ is fejet hajtott, sőt hajthat a mai napig teljesítései előtt. Az egyik legsikeresebb ultrafutóval beszélgettünk.
Interjú
A Szerencsekerék című televíziós vetélkedő házigazdájaként ismerte meg az ország 1993-ban. Életét gyermekkora óta meghatározza a sport, tehetségére felfigyeltek nevelőedzői is, de olimpiai álmait nem sikerült beteljesítenie. A mozgás iránti szeretetét azonban mára küldetéstudatként éli meg, s hatvanegy esztendősen, amatőr versenyzőként sikert sikerre halmoz.
Fekete László
Irtózatos lövőerejű kézilabdázóból vált a világ legerősebb emberévé Fekete László, akinek a felé áradó szeretet adott erőt a nehezebb pillanatokban. A kilencszeres natúr világbajnok erőművész egyedül jutott fel a csúcsra, ám a dopping elleni harcban rendre magára hagyták.
Futás
Halama Levente a diplomája megszerzését követően, némi súlyfelesleggel kezdett futni, nyolc év után pedig, tavaly tagja volt a 24 órás világbajnokságon ezüstérmet szerző válogatottnak.
Életmód
A tüdőkapacitással sosem volt gondja Cser Krisztián operaénekesnek, a Magyar Állami Operaház művészének, aki négy esztendővel ezelőtt csatlakozott az amatőr futók közösségéhez, és aki az áprilisi, a koronavírus-járvány miatt elhalasztott 35. Telekom Vivicittá Városvédő futáson teljesítette volna első félmaratoni versenyét.
Futás
A Sopronból érkező Benke György nyerte meg legutóbb a Spártai Százast. Harmadszor állt rajthoz a Margitszigeten, 8:09:43-as idővel teljesítette a tizenkilenc kört. Célja 2020-ban a Spartathlon.
INTERJÚ
A korábbi olimpiai bajnok, amatőr és profi világbajnok ökölvívó értékelte idei eredményeit, majd a hét évvel korábbi olimpia helyszínén úszott, ahol Gyurta Dániel bajnoki címet szerzett.
Futás
Háromgyermekes anyaként kezdett el komolyabban versenyezni, s az 51 éves hölgy ma már az ultrafutómezőny meghatározó szereplőjévé vált, pedig középiskolában felmentették testnevelésből.
Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.