interjú, portré

Túrázás
Aki egyszer rákap a túrázásra, nehezen hagyja abba. A határtalan gyaloglás egyik legendája az amerikai Meredith J. Eberhardt, aki Nimblewill Nomad néven több mint 54 ezer kilométert túrázott az Egyesült Államokban.
Interjú
Hazánk legeredményesebb ultrafutója Bérces Edit, aki a világ több mint ötven pontján, összesen több mint 12 ezer kilométeren nyert versenyeket maratoninál is hosszabb távokon. Úszónak gyermekkorában túl idősnek találták, futóként viszont a világ legjobbja lett.
Interjú
Az amerikai válogatott egyik frontembere, Courtney Dauwalter kosarasnadrágban futja a 100 mérföldes távokat, és remek formában érzi magát a nachos, pizza, sör kombináció dacára is. Volt fizikatanárként különleges álma van – a Csupasport interjúja.
Interjú
Virginia Oliveri és Pablo Barnes négyszeres Spartathlon-teljesítő pár. Érdemes együtt edzeniük, vagy külön felkészülni sokkal nyerőbb? Erről is beszélnek a csupasport.hu interjújában.
Terepfutás
Takács Krisztián, azaz Csipi, a Kör hétszeres teljesítője legutóbb karácsonykor vágott neki a 152 kilométernek. Évek óta nem hagyott ki egy hetet sem sérülés miatt, és imádja a csendet, a magányt.
Interjú
Az ötszörös Spartathlon-teljesítő Ralf Giese a munkája miatt kénytelen sokszor átvariálni mindent, hogy egy-egy versenyen elindulhasson. A Csupasport interjújából kiderül, 2019-ben Magyarországon is többször láthatjuk.
Interjú
Dan Lawson az egyik legjobb ultrafutó, az Ultrabalaton pályacsúcsa is az övé. A Csupasportnak adott interjújában beszélt magyar és külföldi versenyeiről is, a dzsungelben például nem várt ellenféllel találkozott…
Futás
Tóth Attila az egyetlen magyar ultrafutó, aki az eddigi tizenkét Ultrabalaton mindegyikén rajthoz állt és célba is ért. Az első szervezéskor még párosban, majd később már egyéniben kerülte meg sikerrel a tavat.
Az év emlékezetes pillanatai
A 2018-as különleges év volt Németh Alexandra életében, első magyarként teljesítette a Seven Summits-sorozatot, azaz jutott fel a hét kontinens legmagasabb pontjára. A Csupasportnak mesélt arról, miért vágott bele a kalandba, hogyan készítette fel magát a hegyekre és milyen volt a Mount Everest csúcsán állni.
Hétköznapi hősök
Böhm Zsuzsa tavaly, hatvanhárom esztendős korában kezdett el futni. Évek óta noszogatták a barátnői, futóblogokat ajánlottak neki olvasásra, de mindig ellenállt, mígnem egy véletlen folytán a futópályán találta magát.
Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.