interjú, portré

INTERJÚ
Több szerepben is szorosan köthető a szabadidős sporthoz Erdei András, azaz Andrew, aki nemcsak versenyt szervez és fényképez, hanem futóként is örömmel fedez fel ismeretlen terepeket.
Futás
Fogadalomként kezdődött, futószenvedéllyé formálódott. Az Országos Kéktúrát kicsi gyermekeivel teljesítő Nábrádi Judit immár aszfaltos és terepfutó-versenyeken teszi próbára magát.
Triatlon
Húsz Ironman vár Mexikóban a Deca Ultra Tri-világkupán rajthoz álló Szőnyi Ferencre. 76 kilométer úszás, 3600 kilométer kerékpározás és 844 kilométer futás vár rá. Az október 5-én rajtoló verseny szintideje 28 nap – interjú!
Terepfutás
A magyar terepfutó-válogatott oszlopos tagja, dr. Paál Emőke életét gyermekkora óta meghatározza a sport, többféle sportágat kipróbált, de a terepfutásban találta meg önmagát. Portré.
Extrém sportok
Vitéz István példája jól mutatja, hogyan lehet testi fogyatékossággal sportolni. Magyarország első kerekesszékes extrém sportolója a kerekesszékes motokrosszban (WCMX) találta meg újra a boldogságot.
Terepfutás
Lőrincz Olivér tanítványa 2543 induló közül a 44. helyen ért célba a legendás francia terepultrán, és remekelt a magyar versenyeken is.
Interjú
A magyar sportembernek nagy álma, hogy Los Angelesből New Yorkba fusson, de a táv leküzdése mellett a táj szépsége is fontos neki – akár egy szép fénykép miatt is.
Kerékpározás
A kevés versenyzési lehetőség ellenére továbbra is bizakodik a BMX-es Szepesi Tibor, hogy ott lehet Tokióban a nyári olimpián. Franciaországban élete legjobb Európa-kupa-szereplését produkálta.
Futás
Sperka Tamás, vagy ahogy az ultrafutók körében mindenki ismeri, Spero sífutóból lett terepfutó. Lőrincz Olivérrel készül, aki azt is előírja neki, mennyit aludjon. Bevált a módszer, most a 330 kilométeres TdG versenyére készülhet.
Úszás
Patkás „Rocky” Tamás átúszta a Fertő-tavat, és már ötször a Balatont – úgy, hogy egy baleset miatt elveszítette a lábait. A kitartó győri férfi erőt akar adni mindenkinek.
Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.