interjú, portré

Triatlon
Szakágában az egyik legjobb spanyol versenyzőnek számít, nemrég interjút adott a vitonica.com oldalnak, s több érdekességet is elárult magáról – ebből szedtük össze a legérdekesebb részleteket.
Triatlon
Chrissie Wellington legenda a triatlonozás történetében, amatőrként is a legjobb volt, majd profiként írt szédületes karriert. Sőt, még visszavonulása után is a csúcsokra ér.
Ultrafutás
Barta Tamás jól tudja, mi vár Lubics Szilviára az Atacama-sivatagban, hiszen egy év sem telt el azóta, hogy hasonló erőpróbát teljesített. Tapasztalatairól és a versenyen várható körülményekről kérdeztük.
Sztárinterjú
Gilles Pallaruelo rendre a családjával érkezik a versenyekre – a franciák híres ultrafutója a Csupasportnak adott interjúban beszélt a Spartathlonról, az edzéseiről és a magyarországi sakkozásról is.
ÚSZÁS
Nemrég negyedik és ötödik masters Európa-bajnoki címét szerezte meg az 57 éves Hajdú László, a HaL, aki jövőre minden korábbinál nagyobbat dobna: szeretné körbeúszni a Balatont.
PORTRÉ
A cseh származású ultrafutó tizenkét évesen már maratonin vett részt, s bár kétszer megnyerte a híres Leadville 100-at, a versenyhelyzet helyett elsősorban a természet élvezete miatt fut.
ULTRATRIATLON
Az összetett ultratriatlon-világbajnok Szőnyi Ferenc honlapunknak adott interjújában beszélt a kezdetekről, a kegyetlennek tűnő próbatételekről, és az idén kapott Magyar Érdemrend lovagkeresztje polgári tagozat kitüntetéséről is.
ULTRAFUTÁS
Marco Olmo legenda az ultrafutás világában. Fantasztikus teljesítményei, habitusa és „pályakezdése” miatt is különleges személyiség, hiszen negyvenes éveiben kezdett terepfutóversenyeken részt venni.
Erősítés
Általában a saját testsúlyos gyakorlatokat részesíti előnyben Bánhidi Bence, a Pick Szeged beállósa, mivel a 23 esztendős, hatalmas termetű kézilabdás igyekszik kímélni az ízületeit.
BALATON-VÉGIGÚSZÁS
A taxis Zimányi András amatőrként, valamivel több mint ötven óra alatt hosszában átúszta a Balatont. Teljesítménye üzenetértékű, vagyis ötven felett is nagyszerű dolgokra lehetünk képesek.
Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.