interjú, portré

Interjú
Legígéretesebb testépítőnk, Nyircsák József idei célja, hogy ismét a világ legjobbja legyen korosztályában, a májusi Eb-n pedig csak megfelelő formában vállalja a szereplést.
Interjú
A csupán 24 éves szabad stílusú versenyző is bekerült a kerékpáros-szövetség ELIT10 programjába, amely lehetővé teszi, hogy a bringások zavartalanul készülhessenek a nemzetközi versenyekre.
Interjú
A koronavírus-járványtól függetlenül, gondos mérlegelést követően az elmúlt években megszokotthoz képest egy hónappal később, július 31-én rendezik meg a 39. Lidl Balaton-átúszást.
INTERJÚ
Tavaly sérülésekkel is megküzdött Szőnyi Ferenc, aki úgy véli, kora miatt nem képes tartani a lépést a legjobbakkal, de építőipari munkái közepette azért nagy terveket sző az idei évre.
Interjú
Régen szerepeltek ilyen sikeresen testépítő- és fitneszversenyzőink a nemzetközi porondon, mint az idén. Huber Istvánnal, a honi szövetség elnökével beszélgettünk a háttérről és a folytatásról.
Fitnesz
Molnár Péter novemberben Romániában megnyerte élete első profi versenyét, s részt vehet a jövő évi Mr. Olympián klasszikus testépítésben, amely kategóriában magyar versenyző még nem indult.
Interjú
Brenner Márk gyermekkorában két téglán gyakorolt, meg is szerette a parkourt, sőt néhány éve harmadik helyen végzett a sportág világbajnokságán, időközben azonban jogi pályára lépett.
Interjú
Szilasi Viktória évekkel korábban sportágat váltott, s augusztusban megnyerte a nagyatádi versenyt, a közelmúltban pedig Kanadában egy 48 órás futófesztiválon döntött csúcsot.
Interjú
Az ultrafutó nem figyelt teste jelzéseire, több verseny után is keveset pihent, a munkahelyén is túlhajszolta magát, így pedig esélye sem volt jó eredmény elérésére a 24 órás versenyen.
Futás
A hétvégi SPAR Budapest Maraton férfi győztese a 2018-as Európa-bajnokságot leszámítva az elmúlt években nem ért el átütő sikert 42 kilométeren, de már a mezei futó ob-induláson gondolkodik.
Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.