interjú, portré

PORTRÉ
A cseh származású ultrafutó tizenkét évesen már maratonin vett részt, s bár kétszer megnyerte a híres Leadville 100-at, a versenyhelyzet helyett elsősorban a természet élvezete miatt fut.
ULTRATRIATLON
Az összetett ultratriatlon-világbajnok Szőnyi Ferenc honlapunknak adott interjújában beszélt a kezdetekről, a kegyetlennek tűnő próbatételekről, és az idén kapott Magyar Érdemrend lovagkeresztje polgári tagozat kitüntetéséről is.
ULTRAFUTÁS
Marco Olmo legenda az ultrafutás világában. Fantasztikus teljesítményei, habitusa és „pályakezdése” miatt is különleges személyiség, hiszen negyvenes éveiben kezdett terepfutóversenyeken részt venni.
Erősítés
Általában a saját testsúlyos gyakorlatokat részesíti előnyben Bánhidi Bence, a Pick Szeged beállósa, mivel a 23 esztendős, hatalmas termetű kézilabdás igyekszik kímélni az ízületeit.
BALATON-VÉGIGÚSZÁS
A taxis Zimányi András amatőrként, valamivel több mint ötven óra alatt hosszában átúszta a Balatont. Teljesítménye üzenetértékű, vagyis ötven felett is nagyszerű dolgokra lehetünk képesek.
Hétköznapi hősök
Koór Béla neve ismerősen cseng a triatlonosok körében: ő az a srác, aki néhány éve Ironman lett Nagyatádon, mégpedig úgy, hogy két évvel korábban még 171 kilogramm volt. Most viszont újra 170 - mi a megoldás?
PORTRÉ / 1 hónapja
Smahulya Ádám
Az ultrafutásban és a túrasízésben is jeleskedő, a Mount Everestet rekordidő alatt megmászó, harmincéves Kílian Jornet portréja, életfilozófiája rajzolódik ki a spanyol lapoknak adott interjúkból.
Extrém Sportok / 1 hónapja
S. Á.
Liszi Attila, hazánk legeredményesebb downhillversenyzője, 2013-ban a 62. helyen végzett az UCI-világkupán, tavaly mégis felhagyott a profi versenyzéssel, s már a krosszmotorozás motiválja.
Triatlon / 2 hónapja
Tamás Rita
Rokob József kitolta az állóképességei határát, jól és okosan edz, nem vonja meg magától az élet örömeit sem – azt mondja, egy tízszeres Ironmanen bármikor el tudna indulni.
Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.