interjú, portré

Terepfutás
Ázsia egyik legkeményebb terepfutóversenyét is megnyerte, az Ultra Trail Hungaryre pedig szinte a repülőtérről esett be, s 15 órás küzdelem után három perccel maradt le az első helyről.
VÍZISPORT
Kele Attila neve az ultrafutók körében is ismerős, hiszen Lubics Szilvia rendszeres edzőtársa négyszeres Ultrabalaton-teljesítő – de nemcsak a futásban vonzódik az ultratávok iránt, hanem az evezésben is.
Futás
Máig élő csúccsal nyerte meg 1984-ben a Budapest Maratont Kiss Zoltán, akiből csak úgy dőlt a szó, amikor a versenyekről kérdeztük. Elárulta különös felkészülését a New York-i maratoni előtt.
Futás
Bükön nyert félmaratonit Steib Péter, aki a korábbi nagyszerű eredményei után ezt az évet inkább a családjának, kisfiának szenteli, de azért van bőven terve a jövőre is.
Futás
„A futás egyszerű: amennyit beleteszel, annyit kapsz vissza” – vélekedik Vajda Zoltán ultrafutó, a híresen forró 2012-es Ultrabalaton második helyezettje, háromszoros Spartathlon teljesítő.
Futás
Heike Bergmann az egyik legismertebb német futó, remek eredményeit ráadásul nem cipőben, hanem szandálban éri el. Hogyan lehet szandálban futni? Interjú.
Futás
A tavalyi viharvert Spartathlonon is ragaszkodott ikonikus kalapjához a Zalaegerszegi Aszfaltszaggatók futója, Büki Tivadar, aki munkája révén sokszor elképesztő helyeken edzhet.
Spartan Race
Első ránézésre irigylésre méltó életet él Mészáros László Spartan Race-nagykövet, aki edzőként dolgozik Bécsben. Az elért sikerekért azonban kemény árat fizetett, sok fájdalom és tragédia érte élete során.
Futás
Németh Norbert hobbifutó, kezdő triatlonos, sikeres üzletember és családapa. Az élete azonban nem mindig forgott ennyire a sport körül, hiszen néhány éve még jó pár kilóval többet mutatott a mérleg nyelve.
Szorgalom és akarat
Szinte nincs olyan futóverseny az országban, amelyen a Suhanj! Alapítvány sportolói ne képviseltetnék magukat. A szervezet egyik oszlopos tagja, Gulyás Andris versenyzőként vagy segítőként szüleivel együtt aktív résztvevő.
Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.