Karácsonyi ajándékok bringásoknak

Túl vagyunk a Black Friday őrületén, de az év végi ünnep előtti bevásárlás java még előttünk áll. Mutatunk néhány alapfelszerelést és kiegészítőt, amely nem hiányozhat a karácsonyfa alól.

Ha gondban vagyunk, mit ajándékozzunk kerékpáros rokonunknak vagy ismerősünknek, esetleg ha magunkat szeretnénk meglepni valamilyen bicajos felszereléssel, olvassuk el a cyclingweekly.com toplistáját, amely kitűnő tippekkel szolgál. Lehet, mélyen a zsebünkbe kell nyúlnunk, de a termékek minősége és egyedisége mindenért kárpótol.

 

Useeme csuklószorító

 

Zseniális megoldás a közlekedésben az Useeme csuklószorító, amely a beépített LED-égőnek köszönhetően irányváltáskor kezünk felemelését érzékelve világít, és irányjelzőként működik. Természetesen teljes mértékben vízálló, és USB-csatlakozó segítségével újratölthető. Két méretben kapható, ára 20 ezer forint. Részletek és megrendelés itt: www.useeme.bike.

 

Livall kerékpárossisak

 

A LIVALL BH51T Neo okossisak első és hátsó részébe is lámpákat építettek, de irányjelző és féklámpa is található rajta. Esés esetére riasztót, segélykérőt és elveszést megakadályozó (anti-loss) kijelzőt is tartalmaz. Ár: 39 ezer forint, részletek és megrendelés itt: www.livall.co.uk vagy www.amazon.co.uk.

 

Hornit kerékpárfogas

 

Egyik kedvencünk a díjnyertes Hornit CLUG, amely a világ legapróbb kerékpárfogasa. A falhoz rögzítve függőlegesen és vízszintesen is tárolhatjuk a kerékpárt. Öt méretben, 21 milliméter és 81 milliméter közötti szélességű gumiabroncsokra kapható, a csomag tartalmazza az apró állványt, valamint a felszereléshez szükséges csavart és tiplit. Már 6000 forintért vihető. Részletek itt: www.thehornit.com.

 

Velochampion napszemüvegek

Télen se feledkezzünk meg a napszemüvegről, amely hatékony védelmet nyújt a hóról vagy a jeges felületről visszaverődő napfény ártalmai ellen. A Cyclone termékei nemcsak kitűnő minőségűek, hanem formatervezésük is rendkívül egyedi. A napszemüvegnek nincs kerete, természetesen tartalmaz párásodásgátlót, pántja pedig ellenáll az izzadságnak. Szárai állíthatóak, a lencsék pedig teljes mértékben megvédenek az UV-B-sugárzástól. Ára 31 ezer forint, megrendelni pedig itt lehet: www.velochampion.cc.

 

DHB BIB kerékpárosruha

 

Különösen télen fontos, hogy megfelelő kerékpáros-ruházatunk legyen. A DHB BIB testhez simuló egyrészes ruhája tökéletes védelmet nyújt a kemény mínuszok ellen. Mindamellett, hogy az öltözék elasztikus anyagól készült, aminek köszönhetően kényelmesen bringázhatunk, gyapjas belseje melegen tartja a testet. Az ára 35 ezer forint, és itt rendelhető meg: www.wiggle.co.uk

 

Egyéb cuki apróságok

 

Akik beérik némi aprósággal, látogassanak el a Cyclemiles honlapjára, amely több mint 3000 kisebb ajándékot kínál: kerékpárosbögréket, bicajos képeket és ékszereket, valamint könyveket. A termékkínálatból kiemelkedik a környezetbarát, újrahasznosítható anyagból készült bögre, valamint a rendkívül puha és nyúlékony kerékpároszoknit tartalmazó ajándékcsomag.

 

CSAK EGY KATTINTÁS, ÉS MÁRIS BÖNGÉSZHETI CÍMLAPUNKAT: ÖTVEN-HATVAN CIKK, FOLYAMATOSAN FRISSÜLŐ TARTALOM

Hozzászólások

Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.