Két keréken a Decathlonnal

Másodszor szervez kerékpáros családi napot a Decathlon, a május 4-i velencei sportesemény életkortól és edzettségi szinttől függetlenül kínál tartalmas programokat, ingyenes kerékpárteszt-lehetőséget, értékes nyereményeket.

Tudunk öt jó okot, amiért érdemes ott lenni május 4-én a Velence Korzón a 2. Decathlon Kerékpáros Családi Napon.

Mindegy, hány éves vagy, és milyen gyakran mozogsz

A rendezvényen életkortól függetlenül élhetnek át fantasztikus sportélményeket a résztvevők, akiknek edzettségi szinttől függetlenül kínálnak tartalmas és szórakoztató programokat a szervezők – legyen szó a 28 kilométeres tókör teljesítéséről, ügyességi versenyről vagy tanulásról.

 

Nem probléma, ha nincs megfelelő kerékpárod, és csak alkalmanként bringázol

A Decathlon jóvoltából választhatsz magadnak egy hobbikerékpárt – trekking Riverside kerékpárok és más hobbisportolásra alkalmas MTB-biciklik közül –, amellyel kipróbálhatod, milyen egy a kezdők számára tökéletes kerékpárral tekerni. A 80 tesztkerékpár kölcsönzése ingyenes, csupán egy személyes okmányt kérnek tőled letétként a tesztelés idejére.

 

Van kerékpárod, de nem tudtad még átnézetni, megfelelő állapotban van-e

Van saját kerékpárod, de örülnél, ha megnézné egy szakember, hogy biztonságos-e? Hozd el, és szakértők ingyen átnézik a kitelepült szervizponton!

 

 

Egész nap ingyenes programok várnak a rendezvényen

A Velence Korzó területén 10–17 óráig kerékpárosbemutatók, tudáspróba és ügyességi versenyek is várják az érdeklődőket. A kicsik biciklipályán bizonyíthatják jártasságukat a KRESZ-ben, a vállalkozó kedvű bringások pedig pumpapályán és goldsprintversenyben is kipróbálhatják magukat.

 

Az élmények mellé ajándékokat is nyerhetsz

A 28 kilométeres kerékpártúra nem verseny – teljesítménytúra! A tókört teljesítő valamennyi nevező között a nap folyamán négyszer ajándékokat sorsolnak ki a szervezők – az ajándékutalványokat bármelyik Decathlon áruházban beválthatják a nyertesek –, a nap végén pedig egy szerencsés résztvevő a sportélmények mellett egy kerékpárral is gazdagabb lesz.

A 2. Decathlon Kerékpáros Családi Napon szervezetten, vezetők segítségével és biztonságos körülmények között hódolhatnak a kerékpározásnak az érdeklődők, akiket a tókör teljesítése közben frissítő- és szervizpontok is várnak.

(x)

A PROGRAM MÁJUS 4-ÉN

Kerékpártúra a Velencei-tó körül
Táv: 28 km, kerékpárúton
Előjelentkezés: április 30-ig. Az előjelentkezők között Decathlon-ajándékkártyákat sorsolnak ki!
Helyszíni jelentkezés: 9 órától 9:30-ig (az első 1500 fő jelentkezését fogadják el a szervezők)
Rajt: A Velence Korzón 10 és 14 óra között folyamatosan történik, Gárdony–Agárd irányban

 

Hozzászólások

Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.