Tepsis csirkemell zöldségekkel

Vasárnapi ebédnek is tökéletes ez a tepsis csirkemell, amely minimális szénhidrátot tartalmaz. Amíg a hús és a köret együtt sül, néhány felülést és guggolást is lenyomhatsz.

Hozzávalók:
4 szelet csirkemell

bors
rozmaring
2 db cukkini
1 db padlizsán
2 db kaliforniai paprika
2 fej lila hagyma
7-8 db koktélparadicsom
4-5 gerezd fokhagyma

Elkészítés:
A csirkemellet megtisztítjuk, sóval és kevés borssal megszórjuk. A zöldségeket megmossuk, a cukkinit, a padlizsánt karikára, a paprikát csíkokra, a hagymát cikkekre vágjuk. A koktélparadicsomot hagyhatjuk egészben, a fokhagymákat héjában. Egy tűzálló tálat nagyon vékonyan meglocsolunk olajjal, a zöldségeket elterítjük benne, ráhelyezzük a csirkemellszeleteket és néhány ág friss rozmaringot, majd fóliával lefedjük. 175 fokra előmelegített sütőben 30-40 percig sütjük lefedve, majd 15 perc alatt grillfokozaton megpirítjuk.

Hozzászólások

Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.