Itt az új Csupasport-kihívás!

Tavaly a futóktól kértünk élménybeszámolókat, az idén több sportág is célkeresztben van! A lényeg, hogy olvasóink bátran küldjenek fotót és rövid beszámolót saját sportolásukról.

Aki esetleg lemaradt róla, itt böngészhet az 500 kilométeres futókihívásunk teljesítői között. Tavaly több mint fél éven át tartott a játékunk, és az 500 kilométeres táv közepesen nehéz fokozatnak számított. Ebben az évben több rövidebb kihívásban gondolkodunk, lesznek igazán könnyűek és jóval nehezebbek is.

A nyitány a síelőké – arra kérjük olvasóinkat, hogy akik a 2019–2020-as szezonban magyar pályán síeltek-síelnek, küldjenek a csupasport@csupasport.hu címre néhány mondatot és egy jó fotót síelés közbeni önmagukról. Van egy kis macera is, mert ezt itt ki kellene tölteni:

A Csupasport hozzájáruló nyilatkozata fényképhez

A határidő február 16. – éppen az idő rövidsége miatt ez egy könnyebb kihívás, népszerűsítsük együtt a magyarországi sípályákat.

Ahogy Hajnalka, kedves olvasónk már meg is tette.

 

Poesz-Pápai Hajnalka (Vecsés)

A mozgás megszállottjaként 35 évesen még soha nem síeltem, pedig a férjem nagy szerelmese. Ezért nemrég úgy döntött, megtanít engem is. Szuperül éreztem magam, fantasztikus érzés volt, pedig elég sűrűn havat fogtam, de már alig várom, hogy ismét eljussunk. Azért a futás még mindig az első helyen marad. A férjem is megkérdezte a végén, mit választok, síelés vagy futás, a válaszom azért a futás volt! Az első síelésem a mátraszentistváni Síparkban volt.

 

Minden kihívásunk közben folyamatosan hozzuk a dicsőségfalat, hogy a képet, sztorit minden olvasónk megmutathassa családjának, barátainak. A legjobbakból pedig mindig szeretnénk válogatást közölni a márciusban induló 100 oldalas új „másfélhavilapba”, a Csupasport magazinba is.

Biztatunk tehát mindenkit, főleg, aki mostanában síelt vagy síelni indul, ossza meg fotóját, élményeit a Csupasport olvasótáborával.

Márciusban felkészülnek a túrázók!

CSAK EGY KATTINTÁS, ÉS MÁRIS BÖNGÉSZHETI CÍMLAPUNKAT: ÖTVEN-HATVAN CIKK, FOLYAMATOSAN FRISSÜLŐ TARTALOM!

Hozzászólások

Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.