Síelés

Síelés
Pályasí, freestyle, freeride, túrasí, sífutás: megannyi kedvelt szórakozási forma, a Decathlon szakértője most közelebb visz hozzá, hogy pontosan mi micsoda.
AUSZTRIA
Az Alpok napos oldalán nem csak a síelés szerelmesei találnak kedvükre való programot vagy kalandot. Befagyott tavak, termálfürdők és szaunák várják a kikapcsolódni vágyókat.
Szabadstílusú sí
A svájci Andri Ragettli kétéves korában állt először sílécre, tízéves korában pedig a szabad stílust választotta. Tehetségén kívül a másik titka, hogy egyáltalán nincs benne semmi félelem.
Síelés
A tizenhetedik életévét épphogy betöltő Kelly Sildaru Észtország egyik legnépszerűbb, legtehetségesebb sportolója, őt azonban nem részegítette meg a siker.
Extrém sportok – videó
Kílian Jornet nem nyugszik. A spanyol ultrafutó és hegymászó tavaly februárban lesízett Európa legmagasabb függőleges sziklafaláról, két hete pedig – ugyancsak Norvégiában – megdöntött egy furcsa rekordot.
Síelés
Húsz és harminc kilométeren túrázni, a Nagy-Hideg-hegyen síelni lehet vasárnap a Magyarországi Kárpát Egyesület szervezésében sorra kerülő erőpróbán. Sífutóverseny is lesz!
ALPESI SÍ
Mikaela Shiffrin tudatos döntéssel síkabátban pózolt egy divatlapnak, amely a száz legszexibb nő közé választotta. Az olimpiai bajnok alpesi síző azt akarta elérni ezzel, hogy a sportteljesítménye alapján ítéljék meg, ne a külseje miatt.
Extrém sportok
Az élet túl rövid ahhoz, hogy őrültségek nélkül teljen el… Sokakban buzog ez a szemlélet télen, s meg is találják a módját, hogy kiéljék a veszélyes sportok iránti vonzalmukat. Nézzük is meg őket, a teljesség igénye nélkül.
SNOWBOARD
Gyarmati Panka, a legeredményesebb magyar snowboardos visszatért súlyos sérülése után, de tudja, amit egyszer megműtöttek, az már sosem lesz olyan, mint előtte.
Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.