Síelés

Téli sportok
Zarándy András egyike Magyarország első hivatásos snowboardversenyzőinek. A vérében van: a nagypapája túrasízni vitte nászútra a nagymamáját, míg ő napjainkban a kisfiának adja tovább a családi örökséget.
SÍELÉS
A hóágyúzásnak köszönhetően újabb pályákat nyitottak meg Mátraszentistvánon, így a téli sport szerelmesei a tízből már hét pályát használhatnak, zömében világítás is segíti a szórakozást.
Síelés
Tizenkettő plusz a ráadás: a sopronival együtt tizenhárom sípálya működik hazánkban. Összeállításunkban gyakorlati információkat gyűjtöttünk össze a síelni vágyóknak.
E-magazin
Karintia a magyarok kedvelt úticélja: 41 oldalas magazinunkban minden hasznos információt összegyűjtöttünk az aktív kikapcsolódást keresők számára. Ingyenes kiadvány, érdemes belelapozni!
SÍELÉS
A téli szezonban rendszeresen találkoznak az orvosok síelés közben bekövetkezett sérülésekkel, ennek kapcsán érdeklődtünk, milyen veszélyeket rejt magában a sportág.
Síelés
Amikor egy-két napos síútra készülünk, olyan dolgokat is beteszünk a bőröndbe, amelyeknek nem vesszük hasznát. Síelés 2019-2020 magazinunkban utánajártunk, miről érdemes lemondani.
SÍELÉS
Aki karácsonykor síelni szeretne, annak külföldre kell utaznia, hiszen az itthoni időjárási viszonyok egyelőre nem teszik lehetővé a síelést.
SÍELÉS
A szezon során és azon kívül is érdemes nagy figyelmet fordítanunk a sílécek és egyéb felszerelések tárolására, hogy a következő években is biztonságosan használhassuk őket.
Síelés
Lassan tényleg kezdődik a síszezon, s ennek kapcsán utánajártunk, hogyan és mennyi idő alatt lehet elsajátítani a síelés alapjait.
Síelés
Noha itthon még csak Eplényben lehet síelni, a szomszédos Ausztriában már beindult az élet a népszerű síterepeken. Cikkünkben a hóhelyzetről számolunk be – merre érdemes elindulni?
Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.