Síelés

Szabadstílusú sí
A svájci Andri Ragettli kétéves korában állt először sílécre, tízéves korában pedig a szabad stílust választotta. Tehetségén kívül a másik titka, hogy egyáltalán nincs benne semmi félelem.
Síelés
A tizenhetedik életévét épphogy betöltő Kelly Sildaru Észtország egyik legnépszerűbb, legtehetségesebb sportolója, őt azonban nem részegítette meg a siker.
Extrém sportok – videó
Kílian Jornet nem nyugszik. A spanyol ultrafutó és hegymászó tavaly februárban lesízett Európa legmagasabb függőleges sziklafaláról, két hete pedig – ugyancsak Norvégiában – megdöntött egy furcsa rekordot.
Síelés
Húsz és harminc kilométeren túrázni, a Nagy-Hideg-hegyen síelni lehet vasárnap a Magyarországi Kárpát Egyesület szervezésében sorra kerülő erőpróbán. Sífutóverseny is lesz!
ALPESI SÍ
Mikaela Shiffrin tudatos döntéssel síkabátban pózolt egy divatlapnak, amely a száz legszexibb nő közé választotta. Az olimpiai bajnok alpesi síző azt akarta elérni ezzel, hogy a sportteljesítménye alapján ítéljék meg, ne a külseje miatt.
Extrém sportok
Az élet túl rövid ahhoz, hogy őrültségek nélkül teljen el… Sokakban buzog ez a szemlélet télen, s meg is találják a módját, hogy kiéljék a veszélyes sportok iránti vonzalmukat. Nézzük is meg őket, a teljesség igénye nélkül.
SNOWBOARD
Gyarmati Panka, a legeredményesebb magyar snowboardos visszatért súlyos sérülése után, de tudja, amit egyszer megműtöttek, az már sosem lesz olyan, mint előtte.
SÍELÉS
Kis felmelegedést követően hidegfront érkezik az országba, és hó is várható. Cikkünk azonban nem időjárás-jelentés, hanem körkép, hogy az ország 12 síterepén mi is a helyzet, érdemes-e sílécet pakolni és csatolni a napokban.
Síelés
Hogy mitől mű egy lesiklás, és miért is nem olyan „hatalmas” egy szuper óriás-műlesiklás? A szakágak között, bizony, könnyű elveszni. Kis segítség azoknak, akik nemcsak űzik, hanem nézik is a síelést.
Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.