Síelés

Síelés
Hogy mitől mű egy lesiklás, és miért is nem olyan „hatalmas” egy szuper óriás-műlesiklás? A szakágak között, bizony, könnyű elveszni. Kis segítség azoknak, akik nemcsak űzik, hanem nézik is a síelést.
SÍSPORT
Kontaktlencse, dioptrizált síszemüveg vagy egyszerűen nagyobb méretű síszemüveg, amely alá befér az optikai szemüveg – megnéztük, milyen megoldások közül választhatnak a szemüveges síelők.
Sportágválasztó
Január 19-én ötödik alkalommal nyitja meg kapuit a Téli Sportágválasztó, amelyen több mint húsz téli mozgásformával ismerkedhetnek meg a fiatalok és a felnőttek.
Téli sportok
Még kapható az újságosoknál 100 oldalas Síelés 2018–2019 kiadványunk, amelyben írtunk a síelésről mint zsírégető sportról is. A magazinban megjelent cikkből közlünk most részletet.
Síelés
Akkor sem kell nélkülözni a telefonunkat, ha síelésre készülünk. Síelés 2018–2019 magazinunkban a legjobb alkalmazásokat is bemutatjuk, a 100 oldalas kiadvány kapható az újságárusoknál!
Síelés
Bár nem vagyunk alpesi nemzet, és sípályánk is csak tucatnyi van, a síelés nálunk is rendkívül népszerű. Már csak azért is érdemes körüljárni a legnagyobb potenciális veszélyforrást: mit tehetünk a lavina ellen?
SÍFUTÁS
Amatőrként is megtanulható a sífutás, s bár itthon szinte nincs megfelelő pálya, az alapokkal meg lehet ismerkedni. A lehetőségekről Bozsik Anna, a Bozsik Sífutóiskola vezetője beszélt.
SÍELÉS
A síterepek 10 pontja. Akár így is nevezhetjük a sí KRESZ-t, ami legalább annyira fontos, mint a megfelelő biztosítás. Mindkettőre érdemes időt és pénzt szánni.
SÍELÉS
Ausztria, Olaszország, Svájc és Franciaország a legjobb és leghosszabb pályarendszerekkel rendelkezik, s bár némelyik nem olcsó, összeállításunkból kiderül, miért annyira vonzók.
SÍFUTÁS
Hét nap, nagyjából 330 kilométer – nem mindennapi kalandban lehet része, aki 2019 februárjában egy héten belül keresztül-kasul átszelné délnyugati szomszédunk káprázatos tájait.
Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.