Síelés

Síelés
Kedvelt kirándulóhely egész évben az ország csúcsa, a Kékestető, így télen sem csak a síelők, hanem kirándulók és túrázók is érkeznek a Mátra legmagasabb pontjára.
Síelés
A szlovéniai síterepeket bemutató sorozatunk harmadik, egyben utolsó állomásán Maribor környékére kalauzoljuk olvasóinkat, hogy megismerkedjenek két kitűnő síközponttal, a pohorjeivel és a roglaival.
Síelés
Néhány napja bemutattuk Kranjska Gora és Kanin-Sella Nevea sípályáit, amelyek a járványügyi szabályok betartásával látogathatók, ezúttal a krvaveci és cerknói síterepekkel ismerkedhetünk meg.
Síelés
Bár sípályákon elsődleges a biztonságot nyújtó felszerelés, a hatvanas évektől kezdődően a sportszergyártó cégek egyre nagyobb figyelmet fordítottak a különböző kiegészítők megjelenésére is.
Ausztria
Várhatóan egy héttel tovább, január 24-ig tart Ausztriában a zárlat, a helyiek azonban megrohamozták a síterepeket, Semmeringben például lehetetlenség volt tartani a megfelelő távolságot.
Síelés
A szlovén síterepeket bemutató sorozatunk első állomásán az ország északnyugati csücskébe látogatunk, ahol a Kranjska Gora-i és a kanini pályák várják a sízőket.
Síelés
Étkezés a lejtőkön? A reggelitől az ebédszüneten át a könnyed vacsoráig a síelőknek gondosan kell összeállítaniuk az étrendet, ha azt szeretnék, hogy a legtöbbet hozzák ki a téli vakációból.
Ausztria
Korábban egyértelműnek tetszett, hogy az osztrák sípályák december 24-én ismét kinyithatnak, néhány nappal az újraindulás előtt azonban néhány tartományban nagy a bizonytalanság.
Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.