Síelés

Téli sportok
Augusztus végéig lehet jelentkezni a Síoktatók Magyarországi Szövetségének tanfolyamára, és mint megtudtuk, népszerű a képzés és egyre több oktatóra van szükség Magyarországon.
Téli sportok
Kanadában rendezték a Szervátültetettek XI. Téli Világjátékát, amelyen a hétfős magyar csapat hat arany-, hét ezüst- és két bronzérmet szerezve a hatodik helyen végzett.
Téli sportok
Február 23. és 27. között a kanadai Banffban tartják meg a Szervátültetettek XI. Téli Világjátékát. Magyarországot hét versenyző képviseli, sífutásban, biatlonban, műlesiklásban és snowboardban indulnak.
SÍFUTÁS
A csupasport.hu cikkírója régi sportolói vágyát valósíthatta meg Ausztriában: kipróbálta a sífutást. A fotók alapján tökéletesre csiszolta a technikáját, de önkritikusan megírja azt is, hogy esésből volt a legtöbb.
Téli sportok
A téli sportolás nem csak síelésből, szánkózásból vagy éppen korcsolyázásból áll, Szlovákiában a téli sportok rengeteg fajtáját próbálhatja ki az ember.
SZABADIDŐ
Tavaly a futóktól kértünk élménybeszámolókat, az idén több sportág is célkeresztben van! A lényeg, hogy olvasóink bátran küldjenek fotót és rövid beszámolót saját sportolásukról.
Síelés
Forradalmi változást hozott a síelésben a carving léc, amely gyökeresen átalakította a sísportot és a síelés élményét. Az alpesi sízés izgalmasabbá, élvezetesebbé, könnyebbé és gyorsabbá vált. De mit hozhat a jövő?
SÍELÉS
Egy idő után kedvenc sílécünknek vagy sícipőnknek is búcsút kell intenünk. Ha új felszerelés után nézünk, fontos kérdés, hogy hol és hogyan érdemes megszabadulnunk használt felszerelésünktől.
Síelés
A szokások és az igények megváltoztak, a hazai síterepek egyre népszerűbbek, és a nagyjából félmillió magyar síelő nem csak külföldön keresi a kikapcsolódási lehetőségeket.
Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.