spartathlon

Közönségtalálkozó
Szeptember utolsó hétvégéjén 23. alkalommal áll rajthoz Lőw András az athéni Akropolisz lábánál a világ egyik legautentikusabb futóversenyén. Élménybeszámolóját szerdán tartja Szekszárdon.
Ultrafutás
Enrico Maggiola megnyerte a Korinthoszt, a Spartathlonon pedig legjobb olaszként végzett. Őt kérdeztük versenyekről, edzésekről, étkezéséről és persze Maráz Zsuzsáról.
Ultrafutás
Maráz Zsuzsanna már a harmadik versenyző, aki Lőrincz Olivér segítségével nyert a Spartathlonon. Büszke is rá a szakember, ugyanakkor tudja, egy ilyen versenyen az is előfordulhat, hogy a futónak fel kell adnia a viadalt.
Spartathlon
Bogár János, Lubics Szilvia és az amerikai színekben versenyző Nagy Katalin után Maráz Zsuzsanna a Spartathlon negyedik magyar győztese, aki a verseny legnehezebb részéről is beszélt.
Spartathlon
Volt, akinek meglepetésszerűen hatott Bódis Tamás negyedik helye az idei Spartathlonon, pedig már letette a névjegyét a tizenkét órás országos bajnokságon. Hogy csinálta?
SPARTATHLON 2018
Újabb fantasztikus magyar ultrafutósiker született a legendás, 246 kilométeres, Athén és Sparta között zajló Spartathlonon: a háromszoros Ultrabalaton-győztes Maráz Zsuzsanna első lett a nők mezőnyében!
Ultrafutás
Huszonhat magyarországi ultrafutó vett részt az idei Spartathlonon. A férfiaknál Bódis Tamás negyedik lett, Maráz Zsuzsa pedig megnyerte a női versenyt!
ULTRAFUTÁS
Három évtizedes emlékek elevenednek meg cikkünkben, amely a 2018. szeptember 28-án kora reggel Athénból elrajtoló Spartathlon előtt tiszteleg. Szerzőnk a legendás verseny hőskorában tudósította Görögországból a Népsportot.
Spartathlon
Pénteken kezdődik az egyik legnagyobb jelentőségű ultrafutóverseny, a görögországi Spartathlon, amely kapcsán 13+1 érdekességet gyűjtöttünk össze Lőrincz Olivér futóedzővel.
Ultrafutás
Szeptember 28-án rajtol a leghíresebb ultrafutóverseny, a Spartathlon, amelynek mezőnyében több magyar társaságában Lőw András is ott lesz, már 22. alkalommal vág neki a 246 kilométernek.
Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.