spartathlon

Futás
A koronavírus-fertőzés veszélye miatt az eredeti helyszín helyett máshol, de március 10-én este megtartották az idei Spartathlon sorsolását. Ugyanakkor eldőlt, hogy a Bécs Maraton elmarad!
Futás
Szép élmények és nagy sikerek is érték Maráz Zsuzsannát, aki 2019-ben másodszor is megnyerte a Spartathlont a nők között. „Kockázatvállalásról”, pályaváltásról és új célokról is beszélt honlapunknak.
Futás
A futónak csak futnia kell, minden másra ott vannak a kísérők. Persze ez nem ilyen egyszerű, de nyilván nagyban megkönnyíti a futók dolgát, ha jól összeszokott csapat segíti a versenyzésüket.
BOGI BLOGJA
Igen, a Spartathlonon futni kell, sokat és lehetőleg gyorsan – Bogi újra ott volt a versenyen, és azt tapasztalta, hogy akad ennél is nagyobb kín. Fotófeltöltés, szobacsere, kényszerbliccelés és sok minden más.
Spartathlon
A nehéz időszakokban betegeskedő édesanyjára is gondolt Bódis Tamás, aki nagy fölénnyel nyerte meg a Spartathlont, de nem lakott jól, s már eszébe jut a huszonnégy órás világbajnokság, amelyen „all int” mondana.
Spartathlon
Megküzdött a meleggel Maráz Zsuzsanna, akinek a magyar férfi versenytársak jó teljesítménye is motivációt adott, így tudta sorozatban másodszor is megnyerni a Spartathlont. Interjú.
Futás
Kora délután a harmadik helyen állt Bódis Tamás a legnagyobb ultrafutóversenyen, de időközben két futótársát is megelőzte, s Maráz Zsuzsanna is már második a nők mezőnyében.
ultrafutás
Elrajtolt a verseny, a mezőnyben huszonnyolc magyar futóval, közülük nyolcvan kilométer megtétele után Bódis Tamás a harmadik helyen állt, de Maráz Zsuzsa is tagja a női élmezőnynek.
Spartathlon
Első Spartathlonján áll rajthoz péntek reggel helyi idő szerint hét órakor Czunyi Károly, aki a tavalyi Spártai Százason aratott győzelmével kvalifikálta magát a versenyre.

Kövess minket a Facebookon!

AJÁNLÓ

Friss

Éjszakai bringatúra
Kalandra fel: menő mászóbirodalmak
Már tudom, milyen a „pusztulatfutás”
Esős időjárásban is szárazon
Munkamániás volt, munkamániás lett

Szponzorált tartalom

Vár rád a természet!
Most, hogy végre itt a túraszezon, és te is érzed, hogy nem szeretnéd a szabadidődet sem a négy fal közt, sem a városban tölteni, itt az ideje, hogy átnézd a túrázáshoz használt felszerelésedet, és esetleg beruházz néhány újabb darabra. (x)

Videók

Dekázás szélben, viharban a Szaharán át
Figyelem, ember a levegőben!
Ilyen kosarat még Jordan sem tud dobni!

Hegymászás

Kihívás profiknak: gyönyörű és veszélyes
Tényleg, milyen magas a Mount Everest?
Hetven éve új korszak kezdődött

Receptsarok

Paleo citromtorta
Egyszerű zöldséges tészta
Zöldségleves húsgombóccal

Ausztria

Jéghideg tavak, garantált felfrissülés
Karintiai kirándulás: irány a kemping!
A parazita tesz a távolságtartásra
Jaj, úgy élvezem én…!
Újra virágozhat a fitneszüzlet

Fallabda

Jótékony célú nevezés fallabdában
Irány a fallabdapálya!
Fallabda: nem olcsó, cserébe élvezetes

Horgászat

Jimmy Carter: emlékezetes horgászatok
Nagy fogások: Beckham lazaca, Ibra csukája
Huszonhat tonna ponty a Balatonból
Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.