spartathlon

Futás
A futónak csak futnia kell, minden másra ott vannak a kísérők. Persze ez nem ilyen egyszerű, de nyilván nagyban megkönnyíti a futók dolgát, ha jól összeszokott csapat segíti a versenyzésüket.
BOGI BLOGJA
Igen, a Spartathlonon futni kell, sokat és lehetőleg gyorsan – Bogi újra ott volt a versenyen, és azt tapasztalta, hogy akad ennél is nagyobb kín. Fotófeltöltés, szobacsere, kényszerbliccelés és sok minden más.
Spartathlon
A nehéz időszakokban betegeskedő édesanyjára is gondolt Bódis Tamás, aki nagy fölénnyel nyerte meg a Spartathlont, de nem lakott jól, s már eszébe jut a huszonnégy órás világbajnokság, amelyen „all int” mondana.
Spartathlon
Megküzdött a meleggel Maráz Zsuzsanna, akinek a magyar férfi versenytársak jó teljesítménye is motivációt adott, így tudta sorozatban másodszor is megnyerni a Spartathlont. Interjú.
Futás
Kora délután a harmadik helyen állt Bódis Tamás a legnagyobb ultrafutóversenyen, de időközben két futótársát is megelőzte, s Maráz Zsuzsanna is már második a nők mezőnyében.
ultrafutás
Elrajtolt a verseny, a mezőnyben huszonnyolc magyar futóval, közülük nyolcvan kilométer megtétele után Bódis Tamás a harmadik helyen állt, de Maráz Zsuzsa is tagja a női élmezőnynek.
Spartathlon
Első Spartathlonján áll rajthoz péntek reggel helyi idő szerint hét órakor Czunyi Károly, aki a tavalyi Spártai Százason aratott győzelmével kvalifikálta magát a versenyre.
ultrafutás
Egy hét múlva kezdődik az egyik legnagyobb hagyományú ultrafutóverseny. Kisháziné Zombory Erika, a 24 órás ultrafutó-válogatott keret tagja idén segítők nélkül teljesítené a távot.
Közönségtalálkozó
Szeptember utolsó hétvégéjén 23. alkalommal áll rajthoz Lőw András az athéni Akropolisz lábánál a világ egyik legautentikusabb futóversenyén. Élménybeszámolóját szerdán tartja Szekszárdon.
Ultrafutás
Enrico Maggiola megnyerte a Korinthoszt, a Spartathlonon pedig legjobb olaszként végzett. Őt kérdeztük versenyekről, edzésekről, étkezéséről és persze Maráz Zsuzsáról.
Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.