spartathlon

Ultrafutás
Enrico Maggiola megnyerte a Korinthoszt, a Spartathlonon pedig legjobb olaszként végzett. Őt kérdeztük versenyekről, edzésekről, étkezéséről és persze Maráz Zsuzsáról.
Ultrafutás
Maráz Zsuzsanna már a harmadik versenyző, aki Lőrincz Olivér segítségével nyert a Spartathlonon. Büszke is rá a szakember, ugyanakkor tudja, egy ilyen versenyen az is előfordulhat, hogy a futónak fel kell adnia a viadalt.
Spartathlon
Bogár János, Lubics Szilvia és az amerikai színekben versenyző Nagy Katalin után Maráz Zsuzsanna a Spartathlon negyedik magyar győztese, aki a verseny legnehezebb részéről is beszélt.
Spartathlon
Volt, akinek meglepetésszerűen hatott Bódis Tamás negyedik helye az idei Spartathlonon, pedig már letette a névjegyét a tizenkét órás országos bajnokságon. Hogy csinálta?
SPARTATHLON 2018
Újabb fantasztikus magyar ultrafutósiker született a legendás, 246 kilométeres, Athén és Sparta között zajló Spartathlonon: a háromszoros Ultrabalaton-győztes Maráz Zsuzsanna első lett a nők mezőnyében!
Ultrafutás
Huszonhat magyarországi ultrafutó vett részt az idei Spartathlonon. A férfiaknál Bódis Tamás negyedik lett, Maráz Zsuzsa pedig megnyerte a női versenyt!
ULTRAFUTÁS
Három évtizedes emlékek elevenednek meg cikkünkben, amely a 2018. szeptember 28-án kora reggel Athénból elrajtoló Spartathlon előtt tiszteleg. Szerzőnk a legendás verseny hőskorában tudósította Görögországból a Népsportot.
Spartathlon
Pénteken kezdődik az egyik legnagyobb jelentőségű ultrafutóverseny, a görögországi Spartathlon, amely kapcsán 13+1 érdekességet gyűjtöttünk össze Lőrincz Olivér futóedzővel.
Ultrafutás
Szeptember 28-án rajtol a leghíresebb ultrafutóverseny, a Spartathlon, amelynek mezőnyében több magyar társaságában Lőw András is ott lesz, már 22. alkalommal vág neki a 246 kilométernek.
Ultrafutás
Marco Bonfiglio nevét nagyon sokan ismerik az ultrafutás világában, és bár nemrég megsérült, a Spartathlonra nagyon készül. A csupasport.hu interjújából kiderül az is, miért olyan fontos számára a fájdalom.
SPARTATHLON 2018
Idén is népes magyar versenyzői küldöttség indul az Athén és Spárta közötti, 246 kilométeres ultrafutóversenyen, a Spartathlonon, amelynek hőse és csúcstartója a legendás görög, Janisz Kurosz.
Ókori legenda
A görög mitológia része, mégis egy ausztrál származású angol repülőtiszt találta ki, aki a kecskecsapásokat követve ért elsőként célba, alig kicsúszva a saját maga által meghatározott szintidőből.
ultrafutás
Bár egy ideig várólistán szerepelt, végül eldőlt, hogy idén is indulhat a Spartathlonon a már ötszörös teljesítő Simonyi Balázs, aki az elmúlt hétvégén megnyerte a Korinthosz.hu 81 kilométeres futóversenyét.
ULTRAFUTÁS
A Spartathlonra készülő háromszoros Ultrabalaton-győztes Maráz Zsuzsanna szép győzelemmel hangolt a görögországi futásra: a női mezőnyben elsőként ért célba a korinthosz.hu verseny 81 kilométeres távján.
ULTRAFUTÁS
Zajlik a visszaszámlálás: szeptember 28-án kora reggel Athénban elrajtol a 246 kilométeres, legendás Spartathlon, amely az évtizedek sodrásában megannyi magyar sikert hozott.
1
Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.