Ultrabalaton2019

Interjú
EZT ÍRTUK 2019-BEN! Dan Lawson az egyik legjobb ultrafutó. A Csupasportnak adott interjújában beszélt magyar és külföldi versenyeiről is, a dzsungelben például nem várt ellenféllel találkozott…
Futás
Egy év múlva egy nappal előbb indítják az egyéni nevezőket, és nem szeretne eldobott poharat látni – mondta az Ultrabalaton főszervezője és versenyigazgatója, Zelcsényi Miklós.
Futás
Az Ultrabalaton női harmadik helyezettje Hallgató-Csík Ivett lett, aki amellett, hogy ultrafutó, testnevelő tanárként dolgozik. Nagyon fontosnak tartja, hogy a gyerekekkel példát mutassanak a szülőknek is. Interjú.
Ultrabalaton
Az Ultrabalaton női második helyezettjeként ért célba, pedig még csak négy éve ultrázik, de már további célkitűzések érdeklik, és ott lesz október végén a 24 órás vb-n is.
BLOGRA FUTOTTUNK
A héten majd' mindegyik futóblogoló – egyéniben vagy csapatban – az Ultrabalatonon indult, s a tókerülő versennyel foglalkozott, nem csoda, hogy blogszörfösünk is a magyar tengernél járt.
ÚJ KÖZEGBEN
A Debrecen korábbi labdarúgója párosban indult a tókerülő versenyen, lefutott 110 kilométert, de elromlott a kísérőbusz, lemerült az órája és a fejlámpája, amelyet éjjel használt volna…
Ultrabalaton
A Nemzeti Sport és a Csupasport csapata is részt vett újra a tókerülő versenyen, erről videó is készült, amelyben Dombi Tibor korábbi válogatott labdarúgó vagy Maráz Zsuzsanna háromszoros UB-győztes is megszólal.
Futás
A tókerülő verseny egyéni teljesítőit kérdeztük néhány szóban élményeikről. Íme egy kis egyveleg külföldiektől, magyaroktól, hölgyektől és uraktól, hogyan látták az eseményt futás közben.
Futás
Több mint negyven perc előnnyel, 20:26:37 órás idővel nyerte meg az idei Ultrabalatont a tavalyi Spartathlonon negyedik Bódis Tamás. Két nagyobb holtpontja volt, ráadásul valamivel többet is futott a 221 kilométernél.
Ultrabalaton
Célegyenesébe érkezett az Ultrabalatonra való felkészülés. A Nemzeti Sport és a Csupasport csapatai készen állnak a megméretésre. Videónkban kollégáink beszélnek arról, mit jelent számukra az Ultrabalaton.
Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.