úszás

Úszás
Véleménye szerint amatőr teljesítéssel, mégis elégedetten, harminchat ország több mint ezer versenyzője közül korosztályában tizedik helyen végzett a bledi téli úszó-világbajnokságon.
Úszás
Ocean’s Seven-teljesítők, jótékonykodásra buzdító hősök – erős mezőnyben szerepel Mányoki Attila, aki az év férfi nyílt vízi úszója lehet a szakág nemzetközi szövetségének szavazásán.
Úszás
EZT ÍRTUK 2019-BEN! Bágyiné Takács Andrea egyedüli magyarként indult, és a hatodik helyen végzett a nők mezőnyében az Oceanman-sorozat ciprusi állomásán, s jövőre már az öt kilométeres távra váltana.
HOSSZÚTÁVÚSZÁS
Mányoki Attila augusztusban átúszta az Északi-csatornát, így világrekordot jelentő idővel teljesítette az Ocean’s Seven kihívást. Örömről, megkönnyebbülésről és a következő célokról is beszélt a honlapunknak adott évértékelő interjúban.
Vízi sportok
Immár tizedik alkalommal kerül sor Szigligeten a rendezvényre, amelyen egész napos programokkal várják a résztvevőket. Legutóbb ötezren szurkoltak a partról a bátor vállalkozóknak.
2019 BRAVÚRJAI
A magyarok 2019-ben is elképesztő sportteljesítményeket értek el: Szőnyi Ferenc hússzoros Ironmant teljesített, Mányoki Attila befejezte az Ocean's Seven kihívást – a teljesség igénye nélkül hét fantasztikus produkciót idézünk fel.
Úszás
Nincs ötlet, milyen karácsonyi ajándékkal lepjük meg úszó ismerősünket? A Decathlon segítségével összegyűjtöttünk pár tippet, ami sosem jön rosszul egy úszónak.
Úszás
Több verseny és kiemelkedő teljesítmény mutatja, az akár jeges, fagypont körüli hőmérsékletű vízben úszás világszerte népszerű. Kérdés, hogy vajon itthon is az lesz-e.
Úszás
Már egyesületi keretek között lehet ismerkedni a hideg vizes úszással, miután Zimányi András megalapította a Téli Úszó Sportegyesületet. Cél a szakág hazai népszerűsítése és felvirágoztatása.
Úszás
Mindenkin átúszók, krónikus integetők és ügyeskedők is felbukkantak a hétvégi Vizesgála hobbiúszóknak kiírt megméretésén, amelyen kollégánk is teljesítette a 3000 méteres távot.
Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.