úszás

ÚSZÁS
Bár a szintidőn túl ért célba, Patkás „Rocky” Tamástól senki sem veheti el az élményt, hogy lábak nélkül átúszott Ázsiából Európába. A győri úszó küzdelmekről és járványszabályokról is beszélt.
Úszás
Négy évvel Papp Márk rekorddöntését követően a világbajnok Rasovszky Kristóf másfél perccel gyorsabban teljesítette az 5200 méteres távot, a nőknél pedig Olasz Anna ért elsőként a célba.
38. LIDL BALATON-ÁTÚSZÁS
Az összes eddigi Balaton-átúszáson célba érő Gurbán Béla most is felkészült a tóátúszásra, vízbe száll szombaton, és továbbra is az az álma, hogy egyszer hat unokájával teljesítse a nagyjából 5.2 kilométert.
Balatonátúszás
A tavaly világbajnoki hatodik nyílt vízi úszó, Székelyi Dániel sokkal jobban szeret versenyezni, mint edzeni – ott lesz a Balaton-átúszáson is, amelyen ismét átjárhatja őt a versenyszellem.
ÚSZÁS
Szünetet tart az úszásban az Európa-bajnoki bronzérmes Papp Márk, a Balaton-átúszás rekordere, aki az elmúlt hónapokban – a járvány ellenére is – belekóstolt a hétköznapi életbe.
TÖMEGSPORT
A hatályos kormányrendelet miatt augusztus 15-ig nem lehet rendezvényeket tartani, ez pedig több tömegsporteseményt is érint: a Budapest Sportiroda elhalasztotta – többek között –a Balaton-átúszást is.
Úszás
Véleménye szerint amatőr teljesítéssel, mégis elégedetten, harminchat ország több mint ezer versenyzője közül korosztályában tizedik helyen végzett a bledi téli úszó-világbajnokságon.
Úszás
Ocean’s Seven-teljesítők, jótékonykodásra buzdító hősök – erős mezőnyben szerepel Mányoki Attila, aki az év férfi nyílt vízi úszója lehet a szakág nemzetközi szövetségének szavazásán.
Úszás
EZT ÍRTUK 2019-BEN! Bágyiné Takács Andrea egyedüli magyarként indult, és a hatodik helyen végzett a nők mezőnyében az Oceanman-sorozat ciprusi állomásán, s jövőre már az öt kilométeres távra váltana.
HOSSZÚTÁVÚSZÁS
Mányoki Attila augusztusban átúszta az Északi-csatornát, így világrekordot jelentő idővel teljesítette az Ocean’s Seven kihívást. Örömről, megkönnyebbülésről és a következő célokról is beszélt a honlapunknak adott évértékelő interjúban.
Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.