Mini Bruce Lee a világ legerősebb gyereke

Öt éve volt egy aranyos japán kisfiú, aki példaképét, Bruce Lee-t utánozva pörgette a nuncsakuit. A srác ma már tízéves, és inkább félelmetes, mint aranyos.

Öt évvel ezelőtt egy aranyos videó kezdett terjedni az interneten, amelyen egy elszánt, ötéves japán kissrác Bruce Lee legendás sárga kezeslábasába öltözve pörgette a nuncsakuit, imitálta a nagy előd mozgását, és még a tekintetét is igyekezett utánozni – ráadásul egész ügyesen!

De bármennyire jópofa is volt a felvétel, Imai Rjuszei nevű nem a videó kedvéért öltözött a sárga ruhába, ő valóban Bruce Lee-t tartotta példaképének, még nem volt kétéves, amikor már harcművészeti filmeket nézett, és mindennap edzett a videóban is látható fegyverekkel.

 

A fiút egyébként édesapja trenírozza és menedzseli, még Instagram-oldalt is létrehozott neki, amelynek már közel 79 ezer követője van, és rendszeresen oszt meg képeket és videókat a közös gyakorlásokról, és fia hihetetlen képességeiről.

„Bruce Lee-nek van az a híres mondása, »Ne gondolkozz, hanem érezz!« Na, ezt látom mindig kiülni Rjuszei arcára. Ez a legkirályabb dolog! Szeretem Bruce Lee-t, és szereti ő is” – mondta a lelkes és büszke édesapa általános iskolás kisfiáról.

A fiú már tízéves, és az édesapjával mintha kicsit túltolták volna ezt a Bruce Lee-imádatot, mert Rjuszei ma már inkább néz ki félelmetesnek, mint cukinak.

Olyan szálkás, mint egy élsportoló, mindennap edz, egykezes fekvőtámaszokat végez ökölbe szorított kézzel. Így néz ki egy laza, átmozgató tréning az Imai családnál:

 

A két videó között eltelt öt év, kíváncsi aggodalommal várjuk, újabb öt év múlva hogyan fog kinézni az akkor már kamasz Rjuszei. Az édesapa azt nyilatkozta tavaly nyáron, hogy ő csak azt szeretné, ha fia azt csinálná, amit szeret. Bár inkább úgy néz ki, azt csinálja, amit az édesapja szeret…

CSAK EGY KATTINTÁS, ÉS MÁRIS BÖNGÉSZHETI CÍMLAPUNKAT: ÖTVEN-HATVAN CIKK, FOLYAMATOSAN FRISSÜLŐ TARTALOM!

Hozzászólások

Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.