bmx

Kerékpározás
Már nem kell sokat várniuk a BMX freestyle szerelmeseinek, hogy birtokba vegyék az ország és a régió legmodernebb szabadtéri BMX-pályáját, amely Szepesi Tibor tervei alapján épült meg.
BMX
A világ legjobbjait felvonultató, vélhetően látványos versennyel mutatkozik be a tokiói ötkarikás játékokon a szabad stílusú BMX, amely a jövőben is szeretne maradni a programban.
Interjú
Az országban, sőt a régióban is egyedülálló lesz a hajdúböszörményi BMX-pálya, amellyel Szepesi Tibor BMX freestyle-versenyző régóta dédelgetett álma valósul meg.
BMX
Debrecenben rendezték meg július 24-én az olimpián is bemutatkozó sportág hazai bajnokságát, amelyen mások mellett a gyermekkorú Polacsek Kende is világszínvonalú trükköket mutatott be.
BMX
Max Ganakovsky tavaly nyáron új Guinness-rekordot állított fel, sőt a mindössze 16 esztendős kanadai BMX-es csaknem kétszer olyan hosszú távot tett meg, mint a korábbi csúcstartó.
Kerékpározás
Bár csupán a kilencedik helyet sikerült megszereznie Szájer Gergelynek a BMX flatland Európa-bajnokságon, a hosszú kihagyás és a döcögősen induló évad miatt ezt is jó teljesítményként értékeli, és bizakodva tekint a jövőbe.
Kerékpározás
Női szabad stílusban Hannah Roberts az egyik legígéretesebb tehetség, a tokiói olimpiára is esélyesként utazik, s a kerékpársport történetének első tinédzserkorú olimpiai bajnoka lehet.
BMX
Sportágában az ausztrál Logan Martin az egyik legtehetségesebb, Tokióban is éremesélyesként indul, de a sikeres felkészüléshez a járvány alatt saját pályát kellett építenie a hátsó kertjében.
Kerékpározás
Jósa Dániel a 42. helyen végzett a férfiak elitmezőnyében a kínai Csengtuban megrendezett világbajnokságon a BMX freestyle (szabad stílus) park kategóriában. A szakág egyik legrangosabb világeseményén a 33 esztendős versenyző egyedüli magyarként vett részt.
Kerékpározás
Visszaköltözik a sportélet a nyugat-dunántúli községbe, hosszú idő után szombaton és vasárnap ismét bringásoknak rendeznek országos bajnokságot, illetve versenyt a Magyar Kupáért.
1
Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.