A hét szörfös lány különös ötlete

Ha motiváció kell a sporthoz, egy közös ház is segíthet. A kaliforniai hölgyek úgy döntöttek, nemcsak együtt sportolnak, hanem ezentúl együtt is laknak.

„Girls just wanna have fun” – azaz a lányok csak szórakozni akarnak. Ez a szám szól az együtt élő hét szörfös kisfilmje alatt, aligha véletlenül. Bár kétségtelen, hogy a „Lányok csak szörfözni akarnak” talán még találóbb lenne.

A hét, állításuk szerint szinte mindenben különböző lányt a szörfözés szeretete hozta össze, ez azonban olyan erős kapocs köztük, hogy úgy döntöttek, nemcsak együtt sportolnak, de össze is költöznek.

A kaliforniai házuk alapvetően nem sok mindenben különbözik egy átlagos, csajok lakta albérlettől, leszámítva, hogy az udvar tele van szörfdeszkákkal és száradó ruhákkal. Na meg természetesen az ott élők mindegyikének ugyanaz a szenvedélye, és együtt még magabiztosabbak, mint külön-külön.

Merthogy – ahogy ezt a kisfilmben is hangsúlyozzák – azért ez alapvetően még mindig egy férfiak uralta sportág, amelyben nőként nehezebb érvényesülni, és éppen ezért magabiztosabban mennek a vízbe, ha többen vannak, mintha egyedül tennék.

Folyamatosan bátorítják egymást, és miközben remekül érzik magukat, nem kell attól tartaniuk, hogy a többiek mit szólnak, ha netán hibáznak.

„Teljesen más, ha egyedüli nőként mész ki, és nagy rajtad a nyomás, mert tudod, hogy ha hibázol, egyből megkapod: nem tudsz szörfözni” – érvel egyikük, míg a másikuk hozzáfűzi, hogy „a legmenőbb dolog az, ha a legjobb barátnőiddel mehetsz ki a hullámokra”.

És hogy milyen együtt lakni hat másik szörfös lánnyal?

„Rengeteg energia szabadul fel, amikor együtt vagyunk” – meséli egyikük, de a bejátszott képsorokból is kristálytisztán kiderül, hogy valóban remek hangulatban telnek a hét szörfös mindennapjai.

 

CSAK EGY KATTINTÁS, ÉS MÁRIS BÖNGÉSZHETI CÍMLAPUNKAT: ÖTVEN-HATVAN CIKK, FOLYAMATOSAN FRISSÜLŐ TARTALOM!

Hozzászólások

Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.