futásra felkészülni

FUTÁS
Két remek győzelmet is aratott áprilisban Tiricz Irén – sikereiben nagy szerepet játszik, hogy az év eleje óta edzővel, Pelsőczy Attilával készül. Reméli, hogy hamarosan végre külföldön is rajthoz állhat.
INTERJÚ
Sikeres sarokműtéteken esett át Lubics Szilvia, aki a felépülés alatt új sportág felé is fordult, a hosszú távú versenyekre pedig türelemmel, fokozatosan készül fel.
Interjú
Az esztergomi kórház koronavírusos betegeket kezelő intenzív osztályán dolgozik Horn Zsanett, aki Maráz Zsuzsanna tanítványa, s a hétvégén megnyerte a 100 kilométeres ultrafutó bajnokságot.
Futás
A két hét múlva negyvenedik születésnapját ünneplő Chris Thompson, és az élete első maratoniját csupán három éve futó Stephanie Davis sikere szolgáltatott beszédtémát az olimpiai válogatón.
Futás
Bár fiatalabb korában a kanadai Katherine Short még kerékpározott, s indult versenyeken az Egyesült Államokban és Európában is, de egy ideje már a terepfutásnak szenteli idejét.
Futás
Blaskó Mihály segítség nélkül futotta körbe a tavat, de nagyobb feladat volt számára, hogy vizet vételezzen, mert a járvány miatt a közkutak és az üzletek sem üzemeltek – maradt a természet.
Futás
A szervezők megnyitották a regisztrációs felületet, s bár szinte minden bizonytalan az október 17-i rendezéssel kapcsolatban, így is huszonötezres mezőnyre számítanak, nemzetközi indulókkal.
Futás
Sebastian Coe, a Nemzetközi Atlétikai Szövetség elnöke szerint örömteli, ha a technológia fejlődésének köszönhetően számtalan világrekordot látunk majd Tokióban, ugyanakkor sokan aggódnak is.
Interjú
A motiváció fenntartásáért és a változatosság kedvéért ismét triatlonversenyekre készül a Bp. Honvéd atlétája – a futás mellett, mert az ősszel maratonin indulna, s egyéni csúcsot is javítana.
Futás
Az amerikai Desiree Nicole Linden kétszeres olimpikon, aki a bostoni maratonin is győzött már, s most az ultramaratoni felé ácsingózik, kezdésként megdöntené az 50 kilométeres világcsúcsot.
Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.