futásra felkészülni

Futás
Az ultrafutó nyerte a Balatonfüred Ultramaraton 12 órás versenyét, amelyen kevesebb mint négy kilométerrel maradt el Győri Ferenc 1994 óta fennálló 161.695 kilométeres országos csúcsától.
Futás
A kenyaiak 25 esztendős új világcsúcstartóját, a tokiói olimpia negyedik helyezettjét a napokban minden valószínűség szerint halálra szurkálta a férje, akit már őrizetbe vett a rendőrség.
Futás
Ignácz Marietta idei fő versenye a Korinthosz százhatvan kilométeres távja volt, ám a tervekkel ellentétben a 12 órás országos bajnokságon is indult, s végül a második helyen végzett.
Futás
A Svédországban élő Fogarasiné Veres Krisztina a nyáron a leggyorsabban futotta le az Ultra Tisza-tó 130 kilométeres távját, most visszatért Magyarországra, hogy az Ultrabalatonon is elinduljon.
Futás
A BAC versenyzője 136 kilométert teljesített a rendelkezésére álló idő alatt, amellyel a második helyen végzett a 12 órás országos bajnokságon, és már a Spartathlon-kvalifikációra készül.
Futás
Szabó Nóra, a világ egyik legrangosabb maratoni versenyén a 11. helyen végzett, pedig egyetemista korában túlsúlyos volt, bulizott és cigarettázott – az életmódváltás azonban eredményre vezetett.
Futás
A Sashegyi Gepárdok futója, az idei 24 órás ultrafutó-bajnokság első helyezettje a szeptember 25-én megrendezett 12 órás versenyen is győzött, a nőknél Udvari Judité az aranyérem.
Futás
Bene Ármin tinédzserként erőemelésben ért el érmes helyezéseket, majd a dániai világbajnokság előtt közölte edzőjével, hogy futásra vált, ezért csaknem ellátták a baját.
Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.