blogok

BLOGRA FUTOTTUNK
Ha valaki kocogni kezd, előbb-utóbb szembesül azzal, a kutyák nem mindig fogadják barátságosan, a zsákmányszerző ösztön gyakran erősebb az engedelmességnél – blogszörfösünk már nem egy ilyen helyzetbe futott bele.
BLOGRA FUTOTTUNK
Vajon ki hogyan szeret futni? Ha dübörög a fülében a muzsika, vagy ha inkább a madarak csiripelése és a futócipő zaja kíséri az edzést? A legjobb, ha a flow uralja a hobbikocogó porcikáit!
BLOGRA FUTOTTUNK
Hol hideg, hol meleg, hol eső, hol hó – az utóbbi hetekben még vissza-visszakacsintott ránk a tél, nem csoda, hogy blogszörfösünk megnézte, egyik kedvenc tavánál áll-e még a figyelmeztető tábla a jegesedés veszélyéről...
BLOGRA FUTOTTUNK
Blogszemlénket továbbra sem duzzasztják túl a bejegyzések, mivel továbbra sincsenek versenyek, de egyre több futó választ olyan egyéni teljesítést, amely megosztásra és továbbadásra is érdemes!
BLOGRA FUTOTTUNK
Blogszörfösünket egy, a hobbifutók körében ismert és kedvelt dokumentumfilm ragadta meg, a Simonyi Balázs által készített Ultra megmutatta, mennyit kell küzdeni a célba érés öröméért...
BLOGRA FUTOTTUNK
Továbbra sincs változás, azaz a korlátozások miatt futóversenyek, kihívások sincsenek, de szintén vannak, akik továbbra sem adják fel nagy teljesítésekről szőtt álmaikat.
BLOGRA FUTOTTUNK
Blogszörfösünk pórul járt, először a tempósabb futóedzést követően hasított a térdébe a fájdalom, aztán a dereka rakoncátlankodott – a múló fájdalmakra gyógyírt jelentett a sok blogbejegyzés, amelyekből válogathatott.
BLOGRA FUTOTTUNK
A helyzet változatlan: a netes világban jobb híján edzéskihívásokról és instant futásokról esik szó, ráadásul néhány hetes, sőt hónapos késéssel megérkezett a havas-jeges tél is – szóval, azért akad téma a virtuális térben.
BLOGRA FUTOTTUNK
Kevesebb mint száz nap van az Ultrabalaton rajtjáig, úgyhogy garantálhatóan megnő a tókerülésre készülő futók száma. Blogszörfösünk annak is örül, hogy egyre több napfény és javuló időjárás kísérheti az edzésekre indulókat.
BLOGRA FUTOTTUNK
Vannak a szerencsések és kitartók, akik télen sem szakítanak a hosszabb futásokkal, és vannak azok, akik az egyéb elfoglaltságok mellett kevesebb időt szakíthatnak az edzésekre, és akik már szívesen erősítenének – blogszörfösünk is közéjük tartozik.
Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.