Áprilisi eseménynaptár: újra Eplényben, a Síaréna területén lesz a BakonyRUN

Az akadálysport szerelmesei készülhetnek az idei első versenyre, amelyen a kilenc kilométeres távon huszonkét akadályt kell leküzdeni.

Túrázás

Április 1., péntek – Budapest

Éjszakai túra 18 órai indulással a III. kerületi Csúcshegyre. A rajt megközelítése: az Óbudai Rendelőintézettől induló 260-as busszal a Citronella utcai megállóig kell utazni, onnan visszafelé sétálni a Csillagánizs utca–Kocsis Sándor út sarkáig. A túrán 4, 11 és 19 kilométeres táv közül lehet választani, általában végig jelzett turistaúton, a rajtnál minden távhoz szöveges itinert és térképet biztosít a szervező. Az íróeszköz és a zseblámpa kötelező felszerelés. Előnevezés nem szükséges, minden egyéb információ a Stabil Sportegyesület oldalán megtalálható.

 

Futás

Április 2., szombat – Szentkirály

Jótékonysági futás és vásár sószoba kialakításáért. Helyszín a helyi sportcsarnoknál (6031 Szentkirály, Kossuth Lajos utca 24.), lesz bölcsődés- (100 méter) és óvodástáv (200 méter), míg az alsósok 750, a felsősök 1500 métert futhatnak. A felnőttek 5 és 10 kilométeres táv közül választhatnak. A gyerekeknek 8.50-kor, a felnőtteknek 10 órakor indul a futam. Részletek ezen a felületen.

 

Futás

Április 2., szombat – Budapest

A 3. Libegő Trailt rendezik meg, de már két távon. Az egyik a klasszikus 25 kilométeres táv, amely öt kört jelent a Libegő alatti résztől indulva fel és le a kiindulóponthoz, a másik a 14 kilométeres, amely egy kör plusz fel a Normafához a Csacsi-réten át a Libegő felső állomásához. Nevezési díj a hosszabb távra 11, míg a rövidebbre 9 ezer forint, rajt 9 órakor és 9.15-kor.

 

Túrázás

Április 2., szombat – Oroszlány

VérKör teljesítménytúra a Vértesben 77 kilométeren. Az útvonal ismerős lehet, de itt az óramutató járásával ellenkező irányban kell haladni. Gyalog vagy futva teljesíthető, de kerékpárral nem. Létszámkorlát 299 fő. Rajt a Krajnyik András sportcsarnoktól (2840 Oroszlány, Szent Borbála tér 2.) 6 óra és 7.30 között, a szintidő maximum 18 óra, a cél éjfélkor zár. Részletek itt találhatók.

Fotó: shutterstock

Futás

Április 2., szombat – Tatabánya

A Decathlon először rendez saját szervezésű futóversenyt. Az esemény rajtja és célja a tatabányai áruháznál lesz, a versenyzők három táv közül választhatnak. Nevezési díj a 8 kilométeres futásra 1500, a 15 kilométeresre 2000, míg a 24 kilométeresre 2500 forint.

 

Kerékpározás

Április 2., szombat – Tahitótfalu

A Békásmegyeri Vándor Kerékpáros Klub szabadidős versenye. A táv 18 kilométer a Szentendrei-szigeten, rajt 10 órakor a Tahitótfalu vége táblánál a komp felé, útvonal Tahitótfalu–Kisoroszi (fordító)–Tahitótfalu. A helyszínen korlátozott számban fogadnak nevezést 9 óra és 9.30 között.

 

Futás

Április 2., szombat – Baja

Kikelet félmaratoni futófesztivál 13. alkalommal. Rajt és cél a Petőfi-szigeten (Március 15. sétány), a résztvevők a félmaratoni táv mellett egyéniben 5 és 10 kilométeren is indulhatnak, váltóban pedig 7.5 és 13.5 kilométeren. Nevezési feltételek, árak, információk ezen a felületen olvashatók.

 

Túrázás

Április 3., vasárnap – Kosd

Tavaszi túra a Naszályra, a táv 11 kilométer, a szintkülönbség 510 méter, amely edzésben tartott fizikummal teljesíthető. Látnivalók: Pádimentom-kő, Nagybánya-kő, Látó-hegy, Násznép-barlang és Kopasz-tető. A részvételi díj 3000 forint, találkozó a kosdi Bánya utca végében lévő turistapihenőnél. További részletek az esemény honlapján.

 

Túrázás, futás

Április 3., vasárnap – Budapest

Családi terepfutó- és túranap a Hármashatár-hegyen. Mindhárom táv (6, 12 és 22 km) teljesíthető futva és túrázva is. A leghosszabb táv 8 és 9 óra között, míg a másik kettő 9 és 10 óra között rajtol. Frissítőpont a Guckler-kilátónál, víz, izotóniás sportital, édesség és gyümölcs a választék. Nevezési feltételek és további részletek az esemény Facebook-oldalán.

 

Túrázás

Április 3., vasárnap – Bakonyszentlászló

Túranap a Zörög-hegyre négy távon. Minden esetben rajt és cél a Vinye utcában lévő büfé. A legrövidebb táv 13 kilométer, de lehet még választani a 17, a 22.6, illetve a 39.6 kilométert is. Nevezési díj egységesen 1500 forint, további információ itt található.

 

Túrázás

Április 8., péntek – Budapest

Éjszakai túra 18 órai indulással a Széchenyi-hegyre. A rajt megközelítése: a Városmajor felől a 60-as villamossal (Fogaskerekű) a Széchenyi-hegy, Gyermekvasút megállóig kell utazni, onnan 200 méter a zöld sávos turistajelzésen. A Széll Kálmán tér felől a 21 vagy 21A buszokkal. A túrán 8 és 20 kilométeres táv közül lehet választani, általában végig jelzett turistaúton, a rajtnál minden távhoz szöveges itinert és térképet biztosít a szervező. Az íróeszköz és a zseblámpa kötelező felszerelés. Előnevezés nem szükséges, minden egyéb információ a Stabil Sportegyesület oldalán megtalálható.

 

Túrázás, futás

Április 9., szombat – Zsámbék

Tavaszváró gyalogtúra és terepfutás a Nyakasra. Eseményközpont a Zsámbéki Premontrei Gimnázium, Szakgimnázium és Szakközépiskola területén (Piac köz 8.). Túrázók és futók is 6, 11, 16 vagy 26 kilométeres táv közül választhatnak.

 

Supozás

Április 9., szombat – Kiskunlacháza

Tavaszi SUP-túra a Ráckevei-Duna-ágban. Találkozó 13 órakor a Strand utca 1. számnál, vízre szállás 13.30-kor. A túrát legalább hat fő részvétele esetén tartják meg, regisztráció a supthelifestyle@gmail.com e-mail címen szükséges, részvételi díj tízezer, saját deszkával érkezőknek négyezer forint. További információ a 20/437-8733-as telefonszámon.

 

Túrázás

Április 9., szombat – Törökkoppány

Teljesítménytúra 10, 20, 30 kilométeren. Rajt és cél minden esetben a Hangya Ház (7285 Törökkoppány, Kossuth Lajos utca 68.), nevezési díj 1600, 1800 és 2000 forint. További részletek itt.

 

Futás

Április 9., szombat – Budapest

Pólus futónap, nyílt mezeifutó-bajnokság budapesti és vidéki igazolt verenyzők mellett amatőr futók számára is. Rajt és cél a Pólus Center hátsó parkolójában, az útvonal pedig a Szilas-patak partján vezet. Nevezési díj 10-12 éveseknek 400, minden más korcsoportnak 800 forint, de a XV. kerületi lakosoknak a részvétel ingyenes. Díjazás, versenykiírás, egyéb információ itt.

 

Túrázás

Április 9., szombat – Szurdokpüspöki

Mátrabérc teljesítménytúra négy távon, négy különböző indulási hellyel, de valamennyi a Szurdokpüspöki Általános Iskolánál (3064 Szurdokpüspöki, Béke utca) fehejződik be. A legrövidebb, 14.8 kilométeres táv ráadásul ugyanonnan indul, nevezési díj 2200 forint. A galyatetői Turistacentrumból már 26.1 kilométer a táv, részvételi díj 2400 forint, a Kékestetőről pedig 35.9 kilométert kell negtenni (2700 forint), míg a Kőkútpusztától már 55 kilomáter a táv (2900 forint), de minden további információ megtalálható a matraberc.hu weboldalon.

 

Futás

Április 10., vasárnap – Szigetszentmiklós

Idén már 5. alkalommal rendezik meg a Miklósi futónapot a helyi sportcsarnoknál. Gyerekek is indulhatnak, de elsősorban az 500, 800 és 1000 méteres távokon. Felnőttek a 3.5, 8, illetve 21 kilométer közül választhatnak. További információ, nevezési feltétel, részvételi díj ezen a felületen olvasható.

 

Túrázás

Április 10., vasárnap – Zalaszentmárton

Izgalmas kihívás két- vagy háromfős csapatoknak, családoknak, osztálytársaknak. A feladat: minden csapat egy Sportident dugókát és térképet kap, amire 30 bója helyét berajzolják a szervezők. A rendelkezésre álló 180 perc alatt a terület bejárásával a lehető legtöbb bóját kell érinteni. Minden ellenőrző pontnak meghatározott értéke van, amit a térképen feltüntettek. A csapatok a pontok között tetszőleges útvonalon és sorrendben, illetve tempóban haladhatnak, de a tagok nem válhatnak szét. Egyes ellenőrző pontoknál az érintés igazolása több-kevesebb ügyességet és bátorságot igényel. Minden egyéb információ ezen a felületen elérhető, nevezési pedig itt lehetséges.

 

Akadálysport

Április 10., vasárnap – Eplény

A BakonyRUN 7.0 akadálysport-verseny megmutatja a Bakony legzordabb arcát, a felnőtteknek (9 kilométer) ugyanis 22 kemény akadályt kell leküzdeniük, de lehet nevezni duplafutamra is, míg a 2 kilométeres gyermekfutamban is lesz öt mesterséges akadály. A szervezők lehetőséget biztosítanak terepfutóknak is, vagyis akadályok nélküli futamot is rendeznek 2, 10 vagy 21 kilométeren. Részletek az esemény honlapján.

Fotó: Nemzeti Sport

Futás

Április 10., vasárnap – Ráckeve

Kis-Duna Maraton idén már ötödik alkalommal 10, 21 vagy 42 kilométeren. Az útvonal mindhárom távnál ugyanaz, vagyis Ráckeve–Dömsöd–Tass–Makád–Szigetbecse–Ráckeve. Nevezési díj 3500, 5500 és 7500 forint. További részletek az esemény weboldalán.

 

Supozás

Április 10., vasárnap – Leányfalu

SUP-túra Leányfalu és Szentendre között. Találkozó 13 órakor a pócsmegyeri átkelőnél, vízre szállás 13.30-kor. A túrát legalább tíz fő részvétele esetén tartják meg, regisztráció a supthelifestyle@gmail.com e-mail címen szükséges, részvételi díj tízezer, saját deszkával érkezőknek négyezer forint. További információ a 20/437-8733-as telefonszámon. Fontos, hogy a túra végpontja (Postás-sziget) nem azonos vízre szállási hellyel.

 

Túrázás

Április 16., szombat – Budapest

Éjszakai túra 18 órai indulással Hűvösvölgybe, Máriaremetére, Pesthidegkútra. A rajt megközelítése a Kolosy tértől induló 65, 65A buszokkal, a Fenyőgyöngye megállóig kell utazni, onnan csak pár lépés a buszfordulóval szemben. A túrán 6, 11 és 24 kilométeres táv közül lehet választani, általában végig jelzett turistaúton, a rajtnál minden távhoz szöveges itinert és térképet biztosít a szervező. Íróeszköz és zseblámpa kötelező felszerelés. Előnevezés nem szükséges, minden egyéb információ a Stabil Sportegyesület oldalán megtalálható.

 

Futás

Április 16., szombat – Hódmezővásárhely

Futófesztivál, amelyen gyerekeknek 500 és 1000 méteres futamot rendeznek, míg felnőttek 3.5, 7, 14 vagy 21 kilométer közül választhatnak. Rajt 9.30 és 10 óra között. A versenykiírásból minden további információt megtudhat.

 

Túrázás

Április 16., szombat – Csókakő

Másodszor rendezik meg a Csókakör jótékonysági trailt a Vértesben. Rajt és cél a település külterületén található Jordán-parkerdőben, ahol a 400 méteres gyermekfutam mellett 2, 7, 14 és 21 kilométeres távokon is meg lehet tenni, továbbá nordic walkinggal is rendeznek futamot. Részletek a 4runhappyteam.com oldalon. A bevételből a szervezők ezúttal Réti Patrik, a Mol Fehérvár labdarúgójának gyógykezelését támogatják.

 

Supozás

Április 16., szombat – Balatonlelle

Húsvéti szezonnyitó supozás a Balatonon. A családi 100 méteres, illetve az egyéni 200 méteres sprintszámok mellett öt- és tízezer méteren is rendeznek futamokat, de lesz teljesítménytúra 9 kilométeren, szóval egész napos program Balatonlelle és Balatonboglár között. Részletek és nevezési feltételek itt.

 

Futás

Április 16., szombat – Mosonmagyaróvár

A Gondoskodás Alapítvány munkáját segtendő, jótékonysági futóversenyt rendeznek Mosonmagyaróváron, de virtuálisan is teljesíthető. szeretnénk segíteni. Versenyközpont: UFM Aréna (9200 Mosonmagyaróvár, Kapucinus utca), rajt 10.30-kor, a szervezők a teljesítendő távot nem határozták meg, chipes időmérés sincs, a résztevőknek 90 perc áll rendelkezésükre, hogy a Lajta töltésen kijelölt 3 ki,ométeres pályán minél több kört megtegyenek. Minden megtett kör 500 forintot jelent az alapítványnak.

 

Futás

Április 16., szombat – Martonvásár

Martonvásáron, a Brunszvik Kastélyparkban negyedik alkalommal emlékeznek meg futóversennyel a veronai buszbaleset 18 fiatal áldozatára, köztük Fehér Enikőre és Vörös Balázsra. Nyolc különböző egyéni versenyt, köztük hat és 12 órást, 100 és 50 kilométerest, maratonit és félmaratonit, plusz hatórás váltóversenyeket rendez a Havasi Gyopár Futó Egyesület. A fővédnök Bérces Edit ultrafutó világbajnok. Információk itt.

 

Túrázás

Április 18., hétfő – Dömös

Húsvéti túra a Prédikálószékhez és a Vadálló-kövekhez. Találkozó Dömösön a parkolóban, indulás reggel 6 órakor, a táv 12 kilométer. Jelentkezni a nordicwalkingdebrecen@gmail.com email címen lehet.

 

Futás

Április 18., hétfő – Tata

Húsvéti nyuszi futás és gyaloglás a tatai Öreg-tónál. Rajt 9 és 11 óra között, időmérés nincs, mindenki a maga szórakozása végett vehet részt az eseményen. Célzárás 15 óra, távok: 7, 14, 21, 28, 35 és 42 kilométer (1 tókör 7 km), amelyet futva vagy gyalogolva is lehet teljesíteni. Előzetes regisztráció szükséges április 14-ig a tiszato.bringa@gmail.com email címen az esemény és az induló nevének feltűntetésével. Nevezési díj 3500, de 14 éves kor alatt csak 2500 forint. (A nevezési díj fedezi a szervezői költséget, a Kajakház bérleti díját, a tó körüli terület használati díjat, és frissítést). A Kajakházban öltöző, mosdó és zuhanyzó biztosítva lesz.

 

Túrázás

Április 18., hétfő – Zalaszántó

Kőről kőre a Keszthelyi-hegységben 21 és 42 kilométeren. Nevezési díj egységesen 1000 forint, rajt 7 és 9 óra között Zalaszántón, a parkolóban (8353 Zalaszántó, Fő utca). Elérhetőségeket, versenykiírásokat és egyéb információkat az esemény weboldalán talál.

 

Túrázás

Április 22., péntek – Budapest

Éjszakai túra 18 órai indulással a Virágos-nyeregre. A rajt megközelítése: a Szentlélek tér HÉV-megállótól induló 137-es jelzésű autóbusszal az Erdőalja úti megállóig. A buszfordulótól balra kell elindulni, az Erdőalja úton, a becsatlakozó kék+ jelzést felfelé követni, nagyjából 1.5 kilométeren keresztül. A túrán 5 és 20 kilométeres táv közül lehet választani, általában végig jelzett turistaúton, a rajtnál minden távhoz szöveges itinert és térképet biztosít a szervező. Íróeszköz és zseblámpa kötelező felszerelés. Előnevezés nem szükséges, minden egyéb információ a Stabil Sportegyesület oldalán megtalálható.

 

Supozás

Április 23., szombat – Budakalász

Napindító SUP-túra Budapesten keresztül. Találkozó 7 órakor a budakalászi Duna-sétánynál, vízre szállás 7.30-kor. A túra naygjából 4 óra időtartamú, regisztráció a supthelifestyle@gmail.com e-mail címen szükséges, részvételi díj tízezer, saját deszkával érkezőknek négyezer forint. További információ a 20/437-8733-as telefonszámon. Fontos, hogy a túra végpontja (Gellért tér) nem azonos vízre szállási hellyel.

 

Futás

Április 23., szombat – Balatonlelle

Fuss neki futófesztivál, idén már hatodszor, ezúttal is a balatonlellei Móló sétányon. Gyerekeknek 800 méteres futamot is rendeznek, egyébiránt 2, 4.5, 10.5 és 21 kilométeres távok közül lehet választani, sőt rendeznek kutyabarát futamot is. Nevezés ezen a felületen lehetséges, egyébként pedig minden információ itt megtalálható.

 

Túrázás

Április 23., szombat – Csetény

Bakancsos túra a csetényi Baptista Gyülekezet szervezésében, indulás 9 órától a helyi imaháztól (8417 Csetény, Petőfi u. 66.), a táv hozzávetőlegesen 10 kilométer, de indítanak babakocsival bejárható útvonalat is. Cél a faluban, a református templomkertben lesz. A rendezvény ingyenes, de április 11-ig kell jelentkezni.

 

Kerékpározás

Április 23., szombat – Velence

Kerékpáros családi nap a Decathlon szervezésében. Idén is 7 vagy 28 kilométeres táv közül lehet választani, a részvétel 14 év alatt és 65 év felett ingyenes. Regisztráció és nevezési díjak itt elérhetők.

 

Futás

Április 23., szombat – Budapest

Két év szünet után ismét nyulas futás a Népligetben. Rajt és cél a Vajda Péter utca és a Könyves Kálmán körút sarkánál található parkolóban. A táv 5 kilométer, amelynek megtétele egy nyúl körvonalát adja ki, rajt 10 órakor, a részvétel ingyenes, és babakocsival is részt lehet venni.

 

Kerékpározás, futás

Április 23., szombat – Budapest

Előzd meg a Fogaskerekűt! bringaverseny. A táv 4.5 kilométer 325 méteres szintemelkedéssel. Rajt a Fogaskerekű Szent János Kórház megállójától 10.13-kor, a menetrendnek megfelelően. Kutyás futók a mezőny végéről indulhatnak, de kétfős váltócsapatok is nevezhetnek. További részletek ezen a felületen.

 

Akadálysport

Április 23-24., szombat–vasárnap – Szalonna

Új helyszín a Spartan-versenyek között a Cserehátban található Bódva-völgyében a Rakaca-tó partján. A kétnapos eseményen felnőttek és gyerekek különbző távú és nehézségi fokozatú futamokon indulhatnak. Nevezési díjak, feltételek, határidők ezen a felületen érhetők el, míg további információk spartanrace.hu weboldalon.

 

Futás

Április 23-24., szombat–vasárnap – Szurdokpüspöki

A Mátrabérc trails terepfutóversenyt idén már a 13. alkalommal rendezik meg, s a Mátra főgerincét követi kelet és nyugati irányban keresztülhalad az egész hegységen. Első nap Sirok-Kőkútpusztától 54 kilométert kell teljesíteni 10 órán belül, 2750 szintemelkedéssel, másnap pedig Szurdokpüspökitől 27 kilométert 5 órán belül. Minden információ, nevezési feltételek, versenykiírás, regisztrációs felület itt megtalálható.

 

Túrázás

Április 24., vasárnap – Mátraháza

Mátrai tekergés áprilisban. A gyalogos teljesítménytúrán a 10, 23 vagy 35 kilométeres táv választható. Rajt 7 és 11 óra között Mátraházán, a parkolóból, célzárás 18 órakor. Minden egyéb részlet a tiszato.bringa@gmail.com e-mail címről kapott válaszlevélben megtalálható. Előzetes e-mail regisztráció szükséges április 11-ig, név és választott táv megadásával.

 

Futás

Április 24., vasárnap – Solt

Pusztafutás hetedik alkalommal, versenyközpont a Révbéri Lovascentrumban. A versenyt karikás ostorcsapás indítja, a mezőnyt pedig lovaskocsi követi az utolsó versenyző tempójában, hogy az esetleges sérültek vagy a versenyt feladók azzal mehessenek vissza a rajtközpontba. A helyszínen wc, öltöző, étterem, játszósarok és elsősegély pont is biztosítva lesz. A szervezők összesen 400 futó nevezését fogadják el, ebből legfeljebb 100 gyerekét. Távok, nevezés, díjazás, versenykiírás az esemény honlapján.

 

Futás

Április 24., vasárnap – Füzérradvány

Futóverseny a Károlyi-kastély angolkertjében, ahol egy kör 4.9 kilométer, de teljesíthető még két vagy négy kör is. NEvezési feltételek, árak, versenykiírás, térkép és egyéb információ itt megtalálható.

 

Futás

Április 29.–Május 1., péntek-vasárnap – Balatonfüred

Immár a 16. Ultrabalatont rendezik meg a hétvégén. A Balatont megkerülő egykörös versenyre, amely egyúttal Közép-Európa leghosszabb futóviadala is, a járványhelyzet után ismét tavasszal kerül sor. A táv idén kicsit módosult, vagyis „csak” 210 kilométeres lesz kihívás, és 45 szakaszból áll, a rajttól számítva 31 óra áll rendelkezésre a teljes táv teljesítésére, de az egyes váltópontokhoz szintidőn kívül érkező egyéni indulók továbbhaladása nem lehetséges. Minden fontos információt itt megtalál.

 

Túrázás

Április 30., szombat – Alsóörs

Tavaszi túrázás Alsóörsön és környékén, találkozó 9 órakor a Sirály-parkban (a Tourinform iroda mellett). A táv hozzávetőlegesen 17 kilométer, nagyjából 7 óra. Az útvonal: Sirály-park–Római út–Köcsi-tó–Somlyó-hegyi-kilátó–Lovas–Paloznak, Sirály-park. A részvétel ingyenes.

 

Kerékpározás

Április 30., szombat – Balatonakarattya

Balatoni bringatúra, kiskör, vagyis 76 kilométer. Nem verseny, kísérő autó sincs. Itiner reggel a rajtnál (Balatonakarattya, Bercsényi lejáró, CBA, Napfény parkoló). Rajt 9 és 10 óra között, célzárás 18 órakor. Előzetes e-mail regisztráció szükséges április 28-ig a tiszato.bringa@gmail.com emial címen a túra és a túrázó nevének megadásával. Díjazás: oklevél és egyedi faérem, nevezési díj 3000 forint.

 

Kajakozás

Április 30.–Május 1., szombat-vasárnap – Tolna

Kétnapos teljesítménytúra a Holt-Sióról indulva Bogyiszlóig, onnan egy kis csatornán keresztül a Lehőci-Dunára, majd a Tolnai Holt-Dunára. A táv 20 kilométer, közepes haladó/haladó nehézségű, vízállástól és akadályoktól függően 3-6 átemeléssel. Másnap Tolnáról kell felevezni a Doromlásig, átemelni a csónakokat a Dunára, majd a Sión fel az átkötő csatornáig, amelyen el lehet jutni ismét a Lehőci-Dunára, majd a Tolnai Holt-Dunára, a kiinduló pontra. A táv itt már 42 kilométer, szintén haladóknak ajánlott, ráadásul a csónakot a 3-7 átemelés mellett 3-400 méteres szakaszon vinni is kell. Részvételi díj 7000 forint/nap vagy 13 000 forint/2 nap. Bővebb információ és jelentkezés a 20/287-7203-as és a 70/418-5650-es telefonszámokon, vagy az info@bodritura.hu email címen.

 

Futás

Május 1., vasárnap – Aszófő

Anyáknapján már második alkalommal rendezik meg a Ház a tónál futóversenyt a Sajkodi-öböl szomszédságában. Idén az 500 méteres gyerekfutam mellett 5, 10 és 21 kilométeres távok közül lehet választani. Részvételi díj 7000 forint, de 18 év alatt ingyenes.

 

Supozás

Május 1., vasárnap – Esztergom

Ünnepi SUP-túra Esztergomon keresztül. Találkozó 12.30-kor, a pontos helyszínt a jelentkezők e-mailben kapják meg, vízre szállás 13 órakor. A túrát legalább hat fő részvétele esetén tartják meg, regisztráció a supthelifestyle@gmail.com e-mail címen szükséges, részvételi díj tízezer, saját deszkával érkezőknek négyezer forint. További információ a 20/437-8733-as telefonszámon.

 

Futás

Május 1., vasárnap – Bakonyszentlászló

Terepfutó versenysorozat ötödik állomása a Cuha trail, amelyen 13.2, 18.2 vagy 26.2 kilométeres távot lehet leküzdeni, közben többször át kell gázolni a Cuha patakon. Nevezési díj a távoktól függően 5000, 6000 és 7000 forint, de csak április 20-ig lehet, a helyszínen nem lehetséges. Minden további információ itt olvasható.

 

Címlapfotó: Nemzeti Sport

CSAK EGY KATTINTÁS, ÉS MÁRIS BÖNGÉSZHETI CÍMLAPUNKAT: ÖTVEN-HATVAN CIKK, FOLYAMATOSAN FRISSÜLŐ TARTALOM!

Ezek is érdekelhetnek

Hozzászólások

Kövess minket a Facebookon!

AJÁNLÓ

Friss

Ne csapjuk be a szervezetünket! – így kerülhetjük el a sokkhatásokat
Bogár János tanácsa: Ne fusd el az elejét! – kezdődik a 18. Ultrabalaton
Régen halálos veszélyt jelentett, ma már bárki végigjárhatja a Királyok ösvényét
Százévnyi egészség: nem mindegy, hogy valami elől, vagy valamiért futunk
A meleg volt a legnagyobb kihívás, a vége borzalmas volt, de győzött a VTM-en

Videók

Mint egy sosem látott világ: merülés a jég alá, egyetlen mély levegővel
A rendőrök biztos nem örülnek neki, de így is át lehet bringázni egy hídon
Ha a vadvízi kajakozásnak vannak fokozatai, akkor ez a legerősebb

Hegymászás

Minden férfi szerelmes volt belé, ő viszont csak a hegyekbe: az első nő a K2-n
Varga Csaba az utolsó nyolcezresre indult, amelynek csúcsán még nem álltak magyarok
A Mount Everest első nagy tragédiája, amelyből semmit sem tanultunk

Receptsarok

Paleo citromtorta
Egyszerű zöldséges tészta
Zöldségleves húsgombóccal

Ausztria

8 tipp az éjszakai baglyoknak
Tekerni, feltöltődni, jót enni! – így lesz teljes a nagy tókerülés
A magasság mámora: 14 lenyűgöző látnivaló a magyar határ mellett
Csodálatos panoráma Majomheggyel és sasreptetéssel
A világ legfélelmetesebb túrája: ki mer felmenni ezen a létrán?

Fallabda

Jótékony célú nevezés fallabdában
Irány a fallabdapálya!
Fallabda: nem olcsó, cserébe élvezetes

Horgászat

Jimmy Carter: emlékezetes horgászatok
Nagy fogások: Beckham lazaca, Ibra csukája
Huszonhat tonna ponty a Balatonból
Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.