Heti aktuális: futás a Tisza megmentéséért

A Panorámafutás online rendezett futamával lehet támogatni a tiszai PET-kupa programját egészen május 31-ig. A nevezési díj tíz százalékával segíthető a műanyag-mentesítő folyómentő akció.

Futás

Tavaszi erőfelmérő virtuális esemény bárhol az országban április 30-ig. A lényeg, hogy kiderüljön, ki mennyit bír 30 vagy 60 perc alatt. Részletek ezen a felületen, nevezési díj 3900 forint.

 

Túrázás

Munkásmozgalmi túra szombaton Nagykovácsiból indulva. Indulás 10 órakor, félúton kávéfőzés kempingezők módjára, majd fel a Nagy-Kopaszra, a táv nagyjából 20 kilométer, de további információ Balogh Tamás túravezetőnél (zoldfutas@gmail.com) kapható. Részvételi díj ezer forint.

 

Futás, gyaloglás

Május 1., szombat reggel 6 óra és május 2., vasárnap 20 óra között bárhol az országban teljesíthető a Májusfa-futás elnevezésű online esemény. Nevezés és további információ a tiszato.bringa@gmail.com e-mail címen. Választható távok: 5, 7, 10, 14, 21, 35 és 42 kilométer. Nevezési díj 2500 forint.

 

Futás

Anyák napi futás május 2. és 9. között bárhol az országban, választható távok: 1, 5, 10 és 21 kilométer. Nevezés ezen a felületen, míg a teljesítés feltöltése ezen lehetséges. Nevezési díj 3500 forint, korhatár nincs!

 

Futás

A tiszai PET-kupa folyómentő programját lehet támogatni a Panorámafutás online rendezett futamával. A választott táv teljesítését a panoramafutas.hu/rajtlistaoldalon kell feltölteni, és a nevezési díj tíz százalékát a szervezők a PET-kupának adományozzák. Április 22. és május 31. között 3, 5, 10 vagy 21 kilométer megtételére van lehetőség futóknak, illetve túrázóknak 5, 10 vagy 21, míg bringásoknak 21, 50 vagy 100 kilométerre. Nevezési díj 5500 forint.

CSAK EGY KATTINTÁS, ÉS MÁRIS BÖNGÉSZHETI CÍMLAPUNKAT: ÖTVEN-HATVAN CIKK, FOLYAMATOSAN FRISSÜLŐ TARTALOM!

Hozzászólások

Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.