spartathlon

Futás
Cikkünk megszületésének pillanatában öten értek célba az Athén–Spárta–Athén távon, a hatodik Authentic Phidippides Run második helyezettje Toldi Péter és Maráz Zsuzsanna lett.
Futás
Péntek reggeltől szombat délelőttig futottak a Spartathlon indulói: a nők között Maráz Zsuzsanna a második helyen végzett, a sokáig szintén másodikként futó Bódis Tamás feladni kényszerült a versenyt.
SPARTATHLON
A végsőkig kitartott Bogár János, akár autóval is elutazott volna Athénig, ám erre nem lesz lehetősége, mert a legendás Spartathlon is a koronavírus-járvány áldozata lett.
Futás
A koronavírus-fertőzés veszélye miatt az eredeti helyszín helyett máshol, de március 10-én este megtartották az idei Spartathlon sorsolását. Ugyanakkor eldőlt, hogy a Bécs Maraton elmarad!
Futás
Szép élmények és nagy sikerek is érték Maráz Zsuzsannát, aki 2019-ben másodszor is megnyerte a Spartathlont a nők között. „Kockázatvállalásról”, pályaváltásról és új célokról is beszélt honlapunknak.
Futás
A futónak csak futnia kell, minden másra ott vannak a kísérők. Persze ez nem ilyen egyszerű, de nyilván nagyban megkönnyíti a futók dolgát, ha jól összeszokott csapat segíti a versenyzésüket.
BOGI BLOGJA
Igen, a Spartathlonon futni kell, sokat és lehetőleg gyorsan – Bogi újra ott volt a versenyen, és azt tapasztalta, hogy akad ennél is nagyobb kín. Fotófeltöltés, szobacsere, kényszerbliccelés és sok minden más.
Spartathlon
A nehéz időszakokban betegeskedő édesanyjára is gondolt Bódis Tamás, aki nagy fölénnyel nyerte meg a Spartathlont, de nem lakott jól, s már eszébe jut a huszonnégy órás világbajnokság, amelyen „all int” mondana.
Spartathlon
Megküzdött a meleggel Maráz Zsuzsanna, akinek a magyar férfi versenytársak jó teljesítménye is motivációt adott, így tudta sorozatban másodszor is megnyerni a Spartathlont. Interjú.
Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.