balatonátúszás

BALATON-ÁTÚSZÁS
A világbajnok nyílt vízi úszó sem gondolta volna, hogy ilyen sokkal, másfél perccel javítja meg Papp Márk Balaton-átúszás csúcsát, a korábbi rekorder mindenesetre gyorsan gratulált a teljesítményéhez.
Úszás
Világbajnoki ezüstérmes hosszútávúszónk verseny helyett inkább fesztiválnak nevezné a Balaton-átúszást, amelyen az a célja, hogy ő legyen a leggyorsabb.
38. LIDL BALATON-ÁTÚSZÁS
Az összes eddigi Balaton-átúszáson célba érő Gurbán Béla most is felkészült a tóátúszásra, vízbe száll szombaton, és továbbra is az az álma, hogy egyszer hat unokájával teljesítse a nagyjából 5.2 kilométert.
Balatonátúszás
A tavaly világbajnoki hatodik nyílt vízi úszó, Székelyi Dániel sokkal jobban szeret versenyezni, mint edzeni – ott lesz a Balaton-átúszáson is, amelyen ismét átjárhatja őt a versenyszellem.
Balaton-átúszás
Az augusztus 1-jei Balaton-átúszás szervezőinek legfontosabb törekvése az idén is az, hogy az úszók az 5.2 vagy a 2.6 kilométeres táv teljesítése után biztonságban érjenek célba Balatonbogláron.
BALATON-ÁTÚSZÁS
Hogy ne essék félreértés: a hagyományos táv mellett van lehetőség féltávot teljesíteni a 38. Lidl Balaton-átúszáson, amelyet augusztus 1-re terveznek.
ÚSZÁS
Szünetet tart az úszásban az Európa-bajnoki bronzérmes Papp Márk, a Balaton-átúszás rekordere, aki az elmúlt hónapokban – a járvány ellenére is – belekóstolt a hétköznapi életbe.
TÖMEGSPORT
A hatályos kormányrendelet miatt augusztus 15-ig nem lehet rendezvényeket tartani, ez pedig több tömegsporteseményt is érint: a Budapest Sportiroda elhalasztotta – többek között –a Balaton-átúszást is.
BALATON-ÁTÚSZÁS
Csúcsdöntésre készült Papp Márk az idei Lidl Balaton-átúszáson, ám sem a körülmények, sem az, hogy egyedüli válogatott versenyzőként vágott neki a távnak, nem kedvezett a tervének.
Vízi sportok
Időzavarban szenvedve kollégánk lemaradt az idei Balaton-átúszásról, ellenben szintén szombaton részt vett a Balaton-átevezésen, s megkezdte a felkészülést a velencei-tavi megméretésre.
Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.