balatonátúszás

BALATON-ÁTÚSZÁS
Csúcsdöntésre készült Papp Márk az idei Lidl Balaton-átúszáson, ám sem a körülmények, sem az, hogy egyedüli válogatott versenyzőként vágott neki a távnak, nem kedvezett a tervének.
Vízi sportok
Időzavarban szenvedve kollégánk lemaradt az idei Balaton-átúszásról, ellenben szintén szombaton részt vett a Balaton-átevezésen, s megkezdte a felkészülést a velencei-tavi megméretésre.
Balaton-átúszás
A 36. Balaton-átúszást nagy hullámok nehezítették, így kevesebben rajtoltak el Révfülöpről. A leggyorsabban ezúttal is a csúcsot tartó Papp Márk teljesítette a távot.
Hétvégi kihívás
Végre az időjárás is kegyébe fogadta a 36. Lidl Balaton-átúszást, így az illetékesek úgy döntöttek, július 14-én, szombaton megtartják az eseményt. Mi pedig mindent összeszedtünk, amit érdemes tudni róla.
Balaton-átúszás
Kétszeri halasztást és a meteorológiai szolgálattal történt egyeztetést követően megszületett a döntés: szombaton megtartják az eredetileg június 30-ra tervezett Balaton-átúszást.
BALATON-ÁTÚSZÁS
Ha az időjárás is engedi, szeretné megjavítani rekordot jelentő 58:33-as idejét Papp Márk, a Balaton-átúszást valaha volt leggyorsabban teljesítő úszó.
BALATON-ÁTÚSZÁS
Van, akiknek jól jött a Balaton-átúszás kétszeri elhalasztása, hiszen így például a csúcstartó Papp Márk vagy a világ- és Európa-bajnoki ezüstérmes Olasz Anna is vízbe tud szállni.
BALATON-ÁTÚSZÁS
A nem megfelelő időjárási körülmények miatt másodszor is elhalasztották a 36. Lidl Balaton-átúszást. A háttérről Máth István, a rendező BSI ügyvezető-versenyigazgatója beszélt a csupasport.hu-nak.
BALATON-ÁTÚSZÁS
Mindig a Balaton-átúszáshoz igazítja a nyári programját Gurbán Béla, aki mind a 35 korábbi alkalommal átúszta a tavat, és az a cél, hogy egyszer a hat unokájával tegye meg az 5.2 kilométeres távot.
Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.