budapest maraton 2019

Futás
A férfiak mezőnye mellett a nőknél is Vasas-győzelem született a hétvégi Spar Maratonon, s Jenkei Péterhez hasonlóan Gyurkó Fanni is első aranyérmét szerezte meg a felnőttek között.
Futás
A címvédő Csere Gáspárt megelőzve Jenkei Péter nyerte meg a Spar Marathont, egyúttal megszerezte az országos bajnoki címet – a felnőttek között először.
Futás
A férfiak versenyének győztese, Jenkei Péter 2:23:21-es idővel ért célba, a nők között Gyurkó Fanni Anna bizonyult a leggyorsabbnak, ő 2:42:54-es idővel teljesítette a távot.
Futás
Egyre több hölgy vállal hosszabb távokat is a Spar Budapest Maratonon. Grisnik Petra színésznő szerint a futásban megélheti a nőiességet, mert a nők sokszor kitartóbbak a férfiaknál.
Futás
Több közéleti személyiség, jeles művész vesz részt a 34. Spar Budapest Maraton fesztiválon, közülük két színész, Grisnik Petra és Magyar Bálint párban futják le a távot, ráadásul jótékony célt is szolgálnak erőfeszítésükkel.
Futás
A nagyszabású fővárosi verseny idei útvonala megegyezik a tavalyiéval, ráadásul újdonságként minden induló érmet kap, az is, aki akár csak négyszáz métert fut.
Futás
A 28 éves hosszútávfutó olimpikon tavaly első országos bajnoki címét szerezte meg a maratoni távon, s bár idén voltak nehézségei, ismét jó formában várja a Spar Budapest Maratont.
Futás
A szervezők az előkészületek kellős közepén tartanak, hogy Magyarország legnagyobb létszámú, szeptember 28-án 34. alkalommal sorra kerülő maratoni futóversenyén minden rendben legyen.
1
Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.