Mit kínál a Csupasport a mindennapokra?

Tematikus cikkek, új rovatok és kihívások, magazinok és e-magazinok: az élet bonyolulttá vált, de a szabadidős sportolók már számtalan nehéz helyzetből találtak kiutat.

A koronavírus-járvány átalakította mindennapos életünket, és ez alól a szabadidős sportolók sem kivételek. Mindenki alternatív megoldások után kutat, házhoz viszi az otthoni edzéshez szükséges sportszereket, próbálja kihozni a legtöbbet az új helyzetből, miközben aggódva nézi a híreket, hogy mikor mehet újra csoportos futóedzésre vagy a kedvenc edzőtermébe. És néha még különleges kihívásokra is vállalkozik, mint ez a kínai férfiú a 66 kilométeres ágy körüli futásban – nos, ő már tényleg nagyon unatkozhatott.

A Csupasport stábja továbbra is mindent megtesz, hogy kellemes olvasnivalót kínáljon a szabadidősportról. Nem lesznek versenyek, nem lesznek új rekordok, nem lesznek emlékezetes eredmények – de továbbra is lesz szabadidősport, továbbra is sok millió magyar gondolja majd úgy, hogy valamit igenis mozognia kell. Sőt, ha lehet is valami előnye ennek a borzalmas időszaknak, az az, hogy a kényszerű otthonlét miatt még többen kezdenek majd el sportolni, mert az addig esetleg nem különösebben vonzó testmozgás is a csodálatos újszerűség varázsát adja.

Otthoni sportolás – írtuk a címlapon a kiemelt dobozunk főcímébe. Sok cikket szedtünk már össze a korábbi békebeli időszak terméséből is ebbe a rovatba, de természetesen a következő napokban is folyamatosan igyekszünk majd jó és biztonságos ötletekkel kirukkolni.

Próbálunk mindent a pozitív oldaláról megfogni, hiszen vélhetően lesz sok rossz hír még ezekben a hetekben, de az alapesetben is megfelelően motivált szabadidős sportolóknak könnyebb lesz az apátiából a remény felé fordulniuk. Tervezünk új rovatokat, új kihívásokat is, hogy mindenki úgy érezhesse, az otthon töltött kényszerű napoknak is legyen valamiféle „sportos” értelmük.

 

Aki pedig nemcsak sportolna, hanem olvasna is a sportról, annak természetesen örömmel mondhatjuk, hogy a honlapra továbbra is igyekszünk néhány óránként egy-egy jó cikket feltenni. Van több nemrég megjelent kiadványunk, így a Futóarcok című könyv vagy a Futóversenyek 2020 magazin. Amit most leginkább olvasóink figyelmébe ajánlunk, az a Csupasport magazin első száma: néhány napja került a standokra, sokan kérdezték, hogyan tudnak ebben a helyzetben hozzájutni. Nos, az Inmedio és Relay üzletekben jó eséllyel, de a nagyobb postákon is. Sőt, aki nem szívesen menne ki az utcára, e-magazinos formában immár a Digitalstandon is le tudja tölteni: egy perc a regisztrálás és egy perc a fizetés, itt is 590 forintba kerül a 100+16 oldalas magazin. És nagyon dolgozunk azon, hogy április közepére valamilyen formában a második szám is elkészülhessen.

 

A csupasport@csupasport.hu címre továbbra is várunk minden kérdést, ötletet, tippet, igyekszünk odafigyelni a szabadidősport nagyobb és kisebb rezdüléseire is.

CSAK EGY KATTINTÁS, ÉS MÁRIS BÖNGÉSZHETI CÍMLAPUNKAT: ÖTVEN-HATVAN CIKK, FOLYAMATOSAN FRISSÜLŐ TARTALOM!

Ezek is érdekelhetnek

Hozzászólások

Kövess minket a Facebookon!

AJÁNLÓ

Friss

Az érettségi miatt kihagyja az Eb-t, de a világbajnokságon nagy céljai vannak
Videók segítségül a Kinizsi Százas teljesítéséhez
Dilemmázik, melyiket erőltesse: az aszfalt az elsődleges, de terepen eredményesebb
Sportfesztiválok jönnek a diáksportban
A kínai nagy faltól az Antarktiszig: versenyek, élmények hét kontinensen

Videók

A rendőrök biztos nem örülnek neki, de így is át lehet bringázni egy hídon
Ha a vadvízi kajakozásnak vannak fokozatai, akkor ez a legerősebb
Mikor méterek döntenek életről és halálról: több mint százzal siklott át két épület között

Hegymászás

A Mount Everest első nagy tragédiája, amelyből semmit sem tanultunk
Amikor még a kaland volt a lényeg: egy könyv, ami közelebb hozza a hegymászást
Kihívástól függ, hogy futva, gyalogosan vagy kerékpárral járja a hegyeket

Receptsarok

Paleo citromtorta
Egyszerű zöldséges tészta
Zöldségleves húsgombóccal

Ausztria

8 tipp az éjszakai baglyoknak
Tekerni, feltöltődni, jót enni! – így lesz teljes a nagy tókerülés
A magasság mámora: 14 lenyűgöző látnivaló a magyar határ mellett
Csodálatos panoráma Majomheggyel és sasreptetéssel
A világ legfélelmetesebb túrája: ki mer felmenni ezen a létrán?

Fallabda

Jótékony célú nevezés fallabdában
Irány a fallabdapálya!
Fallabda: nem olcsó, cserébe élvezetes

Horgászat

Jimmy Carter: emlékezetes horgászatok
Nagy fogások: Beckham lazaca, Ibra csukája
Huszonhat tonna ponty a Balatonból
Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.