Sarah Connor 63 évesen is csúcsformában

Linda Hamilton visszatér és jobb formában van, mint valaha. A 63 éves színésznő keményen dolgozott azért, hogy a Terminátor: Sötét végzet című filmben ugyanolyan fitt legyen, mint a korábbi részekben.

Linda Hamilton nevét akkor ismerte meg a világ, amikor 1984-ben Arnold Schwarzenegger oldalán szerepet kapott a Terminátorban. A Sarah Connort alakító színésznő az 1991-ben bemutatott Terminátor 2: Ítélet napja részben is játszott és hét év elteltével alapos változáson ment keresztül. Hamilton a második részre intenzív fizikai edzésekkel készült, hetente hat napon három órán át edzett.

Linda Hamilton 1991-ben a Terminátor 2-ben /Fotó: AFP

A színésznő most, 63 évesen visszatért Sarah Connor szerepébe. Október 31-én mutatták be a mozikban a Terminátor: Sötét végzet című filmet. Hamilton edzésprogramja sokat változott az elmúlt 28 évben, de egyvalamiben nem: most is keményen dolgozott.

A színésznő Mackie Shilstone személyi edző segítségét kérte, aki olyan nagy sztárokkal dolgozik együtt, mint például a teniszező Serena Williams vagy Peyton Manning, a nemrég visszavonult NFL-játékos. Hamilton a súlyzós, konditermi edzések mellett pilatesórákra járt és crossfittréningeken vett részt. Shilstone mellett egy komplett csapat felügyelte az edzéseit, étkezéseit. Kardiológus, gyógytornász és dietetikus adott neki tanácsokat. A sztár szigorú diétát folytatott.

A színésznő 63 évesen visszatért Sarah Connor szerepéhez /Fotó: AFP

– Másfél évig nem ettem szénhidrátot – idézte Hamiltont az InStyle magazin. – A filmen nagyon sokat dolgoztunk, olykor heti hat napot. Sőt, ha nem volt forgatás, előfordult, hogy búvárleckéket vettünk vagy katonai kiképzésen voltunk. Ha mégis volt egy szabadnapom, akkor 20 órát aludtam. Pihentettem a testemet, könyvet olvastam.

CSAK EGY KATTINTÁS, ÉS MÁRIS BÖNGÉSZHETI CÍMLAPUNKAT: ÖTVEN-HATVAN CIKK, FOLYAMATOSAN FRISSÜLŐ TARTALOM!

Borítókép: AFP

Hozzászólások

Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.