A szörf nevelte életre a hős bosszúállót

Christopher Hemsworth ma már a világ egyik legjobban kereső színésze, de a szörf megtanította arra, hogy értékelje a pénzt és a kemény munkát. A népszerű ausztrál színész mindezt három gyermekének is próbálja átadni.

A Thort megszemélyesítő népszerű ausztrál színész, Christopher Hemsworth köztudottan imád szörfözni, a harminchat éves sztár a napokban az egyik kisfiával hódolt a kedvenc hobbijának, de amikor tehette a koronavírus idején is kijárt a partra. Feleségével, a magyar származású Elsa Patakyval három gyermeket nevelnek, a nyolcéves Indiát, és a két hatéves ikerfiút, Tristánt, illetve Sashát. A napokban előbbivel ment ki a partra, és bár Tristan nehezen tudta megemelni a saját szörfdeszkáját, szemlátomást élvezte, ahogy az édesapja tanítja őt a sportág alapjaira.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Chris Hemsworth (@chrishemsworth) által megosztott bejegyzés,

A Byron Bayben élő színész korábban a GQ-nak elmondta, hogy bár az ikrek külsőre teljesen hasonlítanak, ám teljesen különböznek. Tristán nagyon atletikus, sportos alkat, de elképesztően érzékeny, míg Sasha egy igazi „kis gengszter”, aki a játszótéren is bármikor védelmébe veszi a testvérét. Christopher Hemsworth ma már a világ egyik legjobban kereső színésze, pont a sport és a szörf volt az, ami megtanította őt spórolni, és hogy becsülje meg azt, amije van.

„Gyerekkoromban egy éven át spóroltam egy hatszáz dolláros szörfdeszkára – mondta.

– Utána alig mertem használni, féltem, hogy valami baja lesz. Ez remek lecke volt, megtanított arra, hogy mit jelent keményen dolgozni valamiért. Elsával is sokat beszéltünk erről. Meg kell tanítanunk a gyerekeket is a pénz tiszteletére, és hogy megbecsüljék a dolgaikat. Nem akarom, hogy úgy érezzék, kivételes helyzetben vannak. Persze nem egyszerű, mert a szüleik gazdagok és híresek. Ez meg is ijeszt kicsit, mert én úgy nőttem fel, hogy alig volt pénzünk.”

Természetesen nem ez volt az első alkalom, hogy a gyermekével vagy a gyermekeivel szörfözött, már egészen kicsi koruk óta tanítgatja őket, de profi szörfoktatónál is jártak már. Egyébként is sportos családról van szó, rendszeresen járnak kerékpártúrákra, nemrég pedig a Csupasport is beszámolt arról, hogy Christopher Hemsworth és felesége a világ legerősebb triatlonosával, Ross Edgleyvel próbálta még jobb formába hozni magát.

CSAK EGY KATTINTÁS, ÉS MÁRIS BÖNGÉSZHETI CÍMLAPUNKAT: ÖTVEN-HATVAN CIKK, FOLYAMATOSAN FRISSÜLŐ TARTALOM!

Hozzászólások

Kövess minket a Facebookon!

AJÁNLÓ

Friss

Dobogókő-kör: tömör gyönyör
Kislányos testépítőből fitneszmodell
Törékeny kislányból a szkander királynője
UTT-győzelem: a kakastól a pályacsúcsig
Tour de Hongrie: bizakodás és elégedettség

Szponzorált tartalom

Vár rád a természet!
Most, hogy végre itt a túraszezon, és te is érzed, hogy nem szeretnéd a szabadidődet sem a négy fal közt, sem a városban tölteni, itt az ideje, hogy átnézd a túrázáshoz használt felszerelésedet, és esetleg beruházz néhány újabb darabra. (x)

Videók

Dekázás szélben, viharban a Szaharán át
Figyelem, ember a levegőben!
Ilyen kosarat még Jordan sem tud dobni!

Hegymászás

Kihívás profiknak: gyönyörű és veszélyes
Tényleg, milyen magas a Mount Everest?
Hetven éve új korszak kezdődött

Receptsarok

Paleo citromtorta
Egyszerű zöldséges tészta
Zöldségleves húsgombóccal

Ausztria

Jéghideg tavak, garantált felfrissülés
Karintiai kirándulás: irány a kemping!
A parazita tesz a távolságtartásra
Jaj, úgy élvezem én…!
Újra virágozhat a fitneszüzlet

Fallabda

Jótékony célú nevezés fallabdában
Irány a fallabdapálya!
Fallabda: nem olcsó, cserébe élvezetes

Horgászat

Jimmy Carter: emlékezetes horgászatok
Nagy fogások: Beckham lazaca, Ibra csukája
Huszonhat tonna ponty a Balatonból
Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.