Törött lábbal sem tud leállni a szépség

Az Instagramon két és félmillió követővel büszkélkedő Letícia Bufonit a sérülés sem riasztja el attól, hogy gördeszkázzon. Igaz, túl van már egy-két nagy esésen, s a legnagyobbat ő sem szívesen nézi vissza.

A Csupasport is írt már a csinos brazil gördeszkásról, Letícia Bufoniról, aki kiskorában azon morfondírozott, hogy a futballt vagy a deszkát válassza, majd odáig jutott, hogy a világon egyetlen nőként nyert ugyanabban az évben (2003) három aranyérmet az X-Games extrémsport-viadalon.

Már a sportágválasztásból is sejthető, hogy a Neymarral jó barátságot ápoló hölgynek vagányságért nem kell a szomszédba mennie, erről tanúskodik az Instagramján nemrég közzétett videó is. Na meg arról, hogy valóban mindennél jobban imád gördeszkázni.

A huszonhat éves hölgy sérült, alighanem törött lábbal trükközget, a felvétel alá pedig csak ennyit írt: „Remélem, az orvosom ezt nem látja.”

Persze volt ideje hozzászokni a kellemetlen sérülésekhez, a Youtube-ra nemrég került fel egy ötperces felvétel, amelyben a legnagyobb eséseit eleveníti fel. A legdurvább kétségtelenül az volt, amikor egy rosszul sikerült trükk után arccal a padlón landolt, majd a kórházban tért magához.

„Borzalmas volt. Egy hónapig semmit nem tudtam csinálni, egy hétig ki sem kelhettem az ágyból, az arcom tele volt kék-zöld foltokkal. Sosem tudom elfelejteni, még ha szeretném is, az emberek mindig emlékeztetnek rá. Nem szívesen nézem vissza azt az esést, kiráz a hideg, ha újra látom.”

Hozzászólások

Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.