A gömbölyded Jodie Marsh fényűző élete

Testépítő, modell, valóságshow-hős és a bulvársajtónak rendre témát szolgáltató amerikai feminista, aki felszólalt a szexuális zaklatás ellen is – nem csak a tetoválásai miatt feltűnő jelenség.

Egyébként testépítő is.

Jodie Marshnak a Facebookon több mint egymillió, az Instagramon több mint 430 ezer követője van, és egyébként azért is testépítő, mert ebben a sportágban is kipróbálta magát. Ezért is kerülhet be sorozatunkba. Az angol hölgy esetében azonban sokkal nagyobb hangsúlyt kapnak egyéb szereplései, s ahogy külseje, ezek is figyelemre méltóak.

 

View this post on Instagram

💋

A post shared by Jodie Marsh (@jodiemarshtv) on

 

A most 41 esztendős hölgy Brentwoodban született, testépítőként, modellként is jegyezhetjük, de beszélhetünk különböző médiaszerepléseiről is, amelyekből volt bőven emlékezetes. Bár Frank Lampard nem örülhet neki annyira.

Az egyik brit bulvárlapnak ugyanis arról számolt be 2004-ben, hogy intim viszonyt folytatott az angol válogatott korábbi középpályásával, aki hevesen tagadott, a lap ellen panaszt nyújtott be, amelyet elutasítottak. Az ügy végére azzal tettek pontot, hogy a viszony igaz, de nem volt közösülés, illetve a Marsh által említett, négy férfi részvételével tartott orgia sem történt meg.

Jodie Marsh pályafutása egyébként két évvel Lampard előtt indult, az akkor 24 esztendős lány szerepelt az Essex Wives című dokumentumsorozatban, amely eltúlozva, de bemutatta a környék gazdag nőinek fényűző életét. Mindez hozzájárult modellkarrierje kezdetéhez, a műsor után egyre több felkérést kapott.

Számos valóságshow-ban szerepelt, 2006-ban pedig a sztároknak rendezett Big Brotherben is ott volt, bemutatta lakását, edzett a kutyáival, tehetségkutatókban találkozhattunk vele, tökéletes alanya tehát a bulvársajtónak.

Sőt 2007-ben férjet is keresett egy valóságshow-ban, a házasság is megtörtént, bár a válás után elismerte, sosem volt valódi a szerelmük, a tévészereplés és az anyagi haszon miatt vállalta ezt is. Ekkor már túl volt egy váláson, 11 nap ismeretség után jegyezte el David Doyle, majd a férfi hűtlenségére hivatkozva vetett véget a kapcsolatnak, a sárdobálás pedig ismét bőven szolgáltatott témát a hírességekkel foglalkozó médiumoknak. Később egy Nina nevű fodrásszal is volt intim viszonya, míg a Twitteren Kirk Norcrosszal tett közzé intim fotókat, egyértelmű tehát, hogy Jodie Marsh egy pillanatra sem hagyja unatkozni rajongóit.

 

View this post on Instagram

Fitness inspo 💪🏼💪🏼💪🏼💪🏼

A post shared by Jodie Marsh (@jodiemarshtv) on

 

Önéletrajzi könyvet írt 2005-ben, s a tíz legnépszerűbb kiadvány közé is bekerült, illetve természetesen testépítéssel foglalkozó műsorban is szerepelt, amelyben végigkövették edzéseit, fejlődését, versenyeit, bár a jövőben vélhetően nem testépítőként emlékezünk rá.

„Gyerekként csak a szüleim támogattak, az egy nehéz időszak volt, ezért is vagyok boldog, hogy most ilyen sokan állnak mellettem – nyilatkozta a womenmakewaves.com oldalnak. – Modern kori feministának tartom magam, vallom, hogy a nők teljesen egyenlőek a férfiakkal, amit ők megtehetnek, azt nekünk is szabad. Fontos, hogy a szexuális zaklatásról is beszélhettem, ezzel is segítve a hasonló helyzetbe kerülő lányokat. Bizonyítani akartam, hogy nem lehet engem megalázni, eldobni, meg akartam mutatni, hogy erős vagyok. Az erős nők pedig tovább erősítik egymást!”

CSAK EGY KATTINTÁS, ÉS MÁRIS BÖNGÉSZHETI CÍMLAPUNKAT: ÖTVEN-HATVAN CIKK, FOLYAMATOSAN FRISSÜLŐ TARTALOM!

Ezek is érdekelhetnek

Hozzászólások

Kövess minket a Facebookon!

AJÁNLÓ

Friss

Imádja az edzéssel járó endorfinlöketet Jon Bon Jovi
Hogyan segíthetnek a sportklubok az iskolások mozgásra ösztönzésében?
A pózolás művészetének elsajátítása nélkül nem lehet versenyt nyerni
Tekerj otthon, sportolj akár esőben is
Idén is minden adva volt a jó élményhez a Vivicittán

Videók

Mint egy sosem látott világ: merülés a jég alá, egyetlen mély levegővel
A rendőrök biztos nem örülnek neki, de így is át lehet bringázni egy hídon
Ha a vadvízi kajakozásnak vannak fokozatai, akkor ez a legerősebb

Hegymászás

Varga Csaba az utolsó nyolcezresre indult, amelynek csúcsán még nem álltak magyarok
A Mount Everest első nagy tragédiája, amelyből semmit sem tanultunk
Amikor még a kaland volt a lényeg: egy könyv, ami közelebb hozza a hegymászást

Receptsarok

Paleo citromtorta
Egyszerű zöldséges tészta
Zöldségleves húsgombóccal

Ausztria

8 tipp az éjszakai baglyoknak
Tekerni, feltöltődni, jót enni! – így lesz teljes a nagy tókerülés
A magasság mámora: 14 lenyűgöző látnivaló a magyar határ mellett
Csodálatos panoráma Majomheggyel és sasreptetéssel
A világ legfélelmetesebb túrája: ki mer felmenni ezen a létrán?

Fallabda

Jótékony célú nevezés fallabdában
Irány a fallabdapálya!
Fallabda: nem olcsó, cserébe élvezetes

Horgászat

Jimmy Carter: emlékezetes horgászatok
Nagy fogások: Beckham lazaca, Ibra csukája
Huszonhat tonna ponty a Balatonból
Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.