BOGI BLOGJA Beach body koreográfia ágyra és erkélyre

Ha tetszik, ha nem, a blogot is muszáj aktualizálni, úgyhogy Bogi sarkosan számba vette, mivel lehet csapatni az időt a futóféléknek akkor, amikor négy fal közé zárva várják a veszély elmúltát...

Notórius szorongóként igazi rémálom emberek közé menni, mert folyamatosan agyal az ember, ha ránéznek, hogy tényleg ilyen bénán nézek ki, lepottyantott tán egy madár? Ha nem néz rád senki, akkor pedig tényleg ilyen bénán nézek ki, hogy már láthatatlan vagyok, büdös vagyok?!

A másik pokoli élmény, mikor otthoni karanténban magaddal vagy összezárva, de mivel szófogadó gyerekek vagyunk, nem megyünk ki még futni sem, és végre a „fáradt vagyok, fáj a fejem, nincs időm” kifogások mellett végre tényleg van egy tök jó indokunk szkippelni a futást, héderezni kicsit, aputestet ereszteni, beachelés híján most kit érdekel, lesz-e júliusra beach body.

No de a fő kérdés: milyen hasznos dolgokkal tudjuk mégis megőrizni ezekben az ínséges időkben is az egészségünket?

FOLYÉKONY VACSORA

A kajarészleg megint kong az ürességtől, szerencsére az italszakosztályon nem történt ilyen pusztító aratás, így ma ismét bor lesz vacsorára. A szőlőt amúgy is nagyon dicsérik, hogy segít megőrizni a fiatalságunkat, az alkohol amúgy is tartósít, és ha már egyedül dekkolunk otthon a macskával, az teljen már kicsit vidáman.

KÉZMŰVES ERŐSÍTŐ EDZÉS

A merészebbek lesurranhatnak a boltba háromszor tíz karton ásványvízért, de hamar feltűnik majd az a probléma, ha nincs hatszáz négyzetméteres lakásod, hogy a gangon leszel kénytelen aludni, esetleg pszichiáterhez küldenek, mint kényszeres gyűjtögető.

Ha nem pánikvásároltál be valamelyik sportáruházban, akkor ásványvizes flakonnal is mehet a bicóra gyúrás, nem árt, ha tényleg van benne víz is, haladók pedig már több karton vízzel csapathatják a fekve nyomást.

POSZTAPOKALIPSZIS MOST

Testünk mellett a szellemünket is illik fitten tartani, és mi sem lehet aktuálisabb, mint zs-kategóriás zombifilmekkel táplálni elménket.

Az igazán hardcore-arcoknak pedig az archívumban megtalálhatóak a Mónika-show legemlékezetesebb részei, amelynek ikonikus mondatai a mai napig az alapműveltség részét képezik.

KEMPINGEZÉS A NAPPALIBAN

Mit ide Börzsöny, amikor kéznél van a nappali vadregényes tája. Elő lehet kapni az utolsó Sziget fesztiválodon használt instant sátrat, amely már ott porosodik a gardrób alján tizenöt éve, kihajítani a szoba közepére, majd beizzítani az indukciós főzőlapot, és rittyenteni rajta egy jó kis zacskós paradicsomlevest, miközben a háttérben a Youtube-on mehet valami oroszlános természetfilm a hangeffektek kedvéért.

GANGRUN

Ha már végképp nem bírsz magaddal, és amúgy is bosszút akarsz állni a szomszédon, aki minden hétvégén reggel héttől falat fúr, akkor lezavarhatsz egy maratonit a gangon, mint a minap a francia csávó, és még cikk is íródhat rólad.

CSAK EGY KATTINTÁS, ÉS MÁRIS BÖNGÉSZHETI CÍMLAPUNKAT: ÖTVEN-HATVAN CIKK, FOLYAMATOSAN FRISSÜLŐ TARTALOM!

Hozzászólások

Kövess minket a Facebookon!

AJÁNLÓ

Friss

Nemcsak napozni lehet a parton, edzeni is
„Kellett a siker az önbizalmamnak”
Dobogókő-kör: tömör gyönyör
Kislányos testépítőből fitneszmodell
Törékeny kislányból a szkander királynője

Szponzorált tartalom

Vár rád a természet!
Most, hogy végre itt a túraszezon, és te is érzed, hogy nem szeretnéd a szabadidődet sem a négy fal közt, sem a városban tölteni, itt az ideje, hogy átnézd a túrázáshoz használt felszerelésedet, és esetleg beruházz néhány újabb darabra. (x)

Videók

Dekázás szélben, viharban a Szaharán át
Figyelem, ember a levegőben!
Ilyen kosarat még Jordan sem tud dobni!

Hegymászás

Kihívás profiknak: gyönyörű és veszélyes
Tényleg, milyen magas a Mount Everest?
Hetven éve új korszak kezdődött

Receptsarok

Paleo citromtorta
Egyszerű zöldséges tészta
Zöldségleves húsgombóccal

Ausztria

Jéghideg tavak, garantált felfrissülés
Karintiai kirándulás: irány a kemping!
A parazita tesz a távolságtartásra
Jaj, úgy élvezem én…!
Újra virágozhat a fitneszüzlet

Fallabda

Jótékony célú nevezés fallabdában
Irány a fallabdapálya!
Fallabda: nem olcsó, cserébe élvezetes

Horgászat

Jimmy Carter: emlékezetes horgászatok
Nagy fogások: Beckham lazaca, Ibra csukája
Huszonhat tonna ponty a Balatonból
Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.