Fusd le életed első tíz kilométerét!

Csatlakozz Te is az Adidas Runners Budapest csapatához! Minden jelentkező, aki sikeresen felkészül, és részt vesz tizenöt edzésen, ajándék nevezést kap az október 20-án megrendezendő NATO-futásra.

Minden ember életében vannak mérföldkövek. Mint az első nap a suliban, az első csók, az első vizsga az egyetemen, az első munkahely, az első saját autó vagy az első repülőút. Meghatározó, emlékezetes pillanatok, amelyekre ha életünk során bármikor visszatekintünk, megdobban a szívünk.

Minden futó életében az első nagy mérföldkő, amikor először teljesít tíz kilométert.

Amikor elkezdünk futni, talán el sem tudjuk képzelni, hogy egyszer képesek lehetünk arra, hogy megtegyünk két teljes kört a Margitszigeten. Aztán a kitartó edzések hatására megtérül a befektetett energia, és egy nap majd úgy indulunk el otthonról a futócipőnkben, hogy meg sem állunk tíz kilométerig, legyen az edzés vagy épp az első futóversenyünk. Minden futó elkezdi valahol. Van, aki sétával vagy épp kocogással, van, aki egyedül, míg vannak, akik párban. És vannak sokan, akik közösségben. Minden futónak már az első kilométer is mérföldkő, amiből lesz kettő, három majd még több.

Ha Te is szeretnéd teljesíteni az első tíz kilométeredet, de nem tudod, hogy kezdj bele, akkor Neked szól az Adidas Runners Budapest kezdeményezése!

A részvétel feltételei:
– Jelentkezz motivációs leveleddel Debreczeni Dóri Adidas Runners Captain e-mail címén, a debreczeni.dori@gmail.com-on 2019. augusztus 23-ig!
– Okostelefonodra töltsd le a Runtastic alkalmazást!
– Járj el az Adidas Runners szuper hangulatú díjtalan közösségi futásaira! Öt alkalom után technikai futópólót kapsz ajándékba.
– Négy alkalommal ingyenesen hallgathatsz motivációs előadásokat is a program ideje alatt, sőt futótechnikai állapotfelmérésen is részt vehetsz.

További információkért csatlakozz az adidas Runners Budapest Facebook-csoportjához: https://www.facebook.com/groups/adidasrunnersbudapest/

Minden jelentkező, aki sikeresen felkészül, és részt vesz tizenöt edzésen, ajándék nevezést kap az október 20-án megrendezendő NATO-futásra.

Itt az alkalom, hogy újabb mérföldkőhöz érkezz! Csatlakozz Te is, és fussuk le együtt életed első tíz kilométerét!

Hozzászólások

Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.