Hosszú út a Hold-völgyén át

A legkeményebb etapon vannak túl az Atacama-crossing versenyzői, ugyanis az ötödik napon 79 kilométert – tehát az eddigi távok dupláját – kellett teljesíteni. Lubics Szilvia a nők mezőnyében harmadikként ért célba.

Részletes beszámolót az ötödik nap történéseiről még nem tudott kitenni Lubics Szilvia Facebook-oldalára a kiváló ultrafutó férje, Lubics György. Szűk beszámoló érkezett csupán Chiléből – tegyük hozzá, azért ez sem rossz, hiszen jó hírt tartalmazott –, Szilvi valószínűleg pihen a 79 kilométer hosszú szakasz lefutását követően, s az időeltolódás miatt később tud kommunikálni.

Lubics György a következőket írta a Facebook-oldalon: „A szervezők hajnali 3:30-kor közzétett tájékoztatása szerint 31-en, köztük Szilvi a nők között harmadikként lefutotta a 79 kilométeres szakaszt! 😅👍Ez azt jelenti, hogy tizennégy és fél órán belül ért Szilvi valamikor a célba, a csodálatos Hold-völgye nevű helyen. Ez nem hivatalos eredmény, de ha igaz, akkor már „csak” tizenhárom kilométere van vissza a kettőszázötvenből. 🤗Pénteken nincs újabb futam, hiszen sokan csak reggelre teljesítik ezt a leghosszabb etapot. Az utolsó szakasz szombaton, magyar idő szerint 15 órakor indul. Nem tudom, Szilvi mikor tud írni, hiszen chilei idő szerint valamikor este tíz körül érhetett célba, és fogalmam sincs, hogy ezt követően mikor küldi el azt a levelező rendszer, de amint megkapom Szilvi beszámolóját, természetesen közzé is teszem.”

Mi pedig figyeljük a beszámoló érkezését, és a csupasport. hu oldalunkon is közöljük az újabb részleteket.

Hozzászólások

Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.