Ismert emberek a Wizz Air félmaratonon

Egy hónap múlva rajtol a 35. Wizz Air Budapest Félmaraton, amelyre az Akik maradtak című, Oscar-díjra jelölt film rendezőjén kívül az Oscar-díjas Saul fia operatőre és a Magyar Állami Operaház énekese is készül.

Szeptember 6-án rajtol a 35. Wizz Air Budapest Félmaraton, amelyre a részvételüket az utolsó pillanatban, az utazási szabályok ismeretében eldöntő külföldi futóturisták miatt egyelőre a szokottnál szerényebb az érdeklődés, ám így is maradandó élmény vár az indulókra – akik között ismert személyiségek is lehetnek szép számmal. Várhatóan ott lesz többek között Tóth Barnabás, az Akik maradtak című, az idei Oscar-díjra jelölt 10 legjobb külföldi alkotás közé még beválogatott film rendezője is.

„Saját edzéstervem van. Sok táblázatot nézegettem, de bevallom, mindegyik intenzívebb és több, mint ami nekem most három gyerek és a sok munka mellett belefér. Örülök, ha a heti negyven kilométer összejön, és bízom benne, hogy ez kellő erőt ad” – idézi a filmest a BSI eseményről küldött hírlevele.

Erdély Mátyás, az Oscar-díjas Saul fia Kossuth-díjas operatőre ugyan rutinos félmaratonistának számít, ám mert legutóbb majdnem tíz éve indult ezen a távon, szintén edzéstervvel készül a nagy visszatérésre.

Cser Krisztián operaénekes felkészülése jó ütemben halad, reményei szerint minden adva lesz, hogy élete első félmaratoniján elégedetten érjen célba szeptember 6-án.

„Az első félmaratonimat tavaszra terveztük edzőmmel, Baráth Gabriellával, de a járványhelyzet miatt ezt a »fellépést« prolongálnunk kellett az őszre, a Wizz Air Budapest Félmaratonra. Július végén egyéni rekordot futottam egy tíz kilométeres versenyen, négy perccel megjavítva eddigi legjobb időmet, így már csak ezt a formát kell megtartanom a következő egy hónapban” – mondta a Magyar Állami Operaház basszistája, aki július végi versenye előtt oldalunknak is elmondta idei terveit.

CSAK EGY KATTINTÁS, ÉS MÁRIS BÖNGÉSZHETI CÍMLAPUNKAT: ÖTVEN-HATVAN CIKK, FOLYAMATOSAN FRISSÜLŐ TARTALOM!

Hozzászólások

Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.