Kisorsoltuk futókihívásunk fődíjait!

Eljött az utolsó sorsolás ideje: a havi nyeremények után ezúttal értékes fődíjaink találtak gazdára azok között, akik teljesítették a Csupasport 2019-es nagy futókihívását.

Májustól december végéig tartott játékunk: a „feladat” az volt, hogy aki képesnek érzi magát, fusson le nyolc hónap alatt 500 kilométert. Akadt olyan sportoló, aki egy-két hét alatt teljesíteni tudta a kihívást, és persze olyan is, aki az utolsó pillanatokban jelentkezett, hogy befejezte.

Köszönjük mindenkinek, aki velünk játszott, és örülünk, hogy sokan sportoltak – volt olyan is, akinek az 500 kilométeres kihívás jelentett motivációt a futásra.

A célunk, hogy 2020-ban is sportolásra buzdíthassuk olvasóinkat, akár több kihívással is – elöljáróban csak annyit, hogy aki ezekben a hetekben magyar pályára megy síelni, készítsen magáról egy-két jó fotót is.

Na de nézzük, kik nyerték meg a fődíjakat.

  • 1 db éves „bérlet” a BSI összes eseményére (érvényes 2020. január 1.–2020. december 31-ig): Merl Zsolt (Budapest)
  • 2 db féléves „bérlet” a BSI eseményeire két választható időszakban: 2020. január 1.–június 30. között vagy 2020. június 1.–december 1. között: Magyar István (Madocsa) és Asztalosné Somogyi Katalin (Lepsény)
  • wellnesshétvége – Hotel Caramell Bükfürdő 3 nap/2 éjszaka 2 fő részére félpanzióval: Györgyi Gábor (Budakalász)
  • 50 ezer Ft értékű Kalifa-ajándékcsomag: Balogh Edit (Nagykálló)

Gratulálunk nyerteseinknek, és természetesen gratulálunk valamennyi sportoló olvasónknak is!

Hozzászólások

Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.