Kövesd barátaidat élőben a Csupasporton!

Honlapunk folyamatosan élő stream közvetítésekkel jelentkezik a 34. Telekom Vivicittá Városvédő Futás és félmaratoni vasárnapi versenynapjáról. Szurkolj velünk rokonaidnak, barátaidnak!

A vasárnapi versenyek egy részét a Sport Tv is adja, de a szervező BSI streamjén többet kínálhatunk. Íme a tervezett program.

1-es stream

8.45: kezdődik a félmaratoni közvetítése a tévében és a streamen is

11.30: a televízióban véget ér a közvetítés

12.00: várhatóan ekkor fejeződik be a félmaratoni streamje

12.45: újraindul a stream a 10 kilométeres távval

14.40: tervek szerint az utolsó célba érkezőig tart a közvetítés

 

 

2-es stream (ez fókuszál a célkapukra)

10.05-12.00: a félmaratoni célkapuja

13.30-14.40: a 10 km célkapuja

 

Szombaton több mint tizenháromezren

Az elmúlt években megszokottakhoz képest hűvösebb idő ellenére az első napi versenyekre 13 500-an neveztek az ország több mint 1100 településéről, szombaton nyolc futamban négy különböző távon álltak rajthoz családok, iskolások, nyugdíjasok. A Minicittá iskolai nevezőknek szervezett 2.4 kilométeres távjának két futamában több mint ötezer diák futott együtt, legtávolabbról Pápáról és Simontornyáról érkeztek iskolások. A Minicittá egyéni futamában állt rajthoz Rákóczi Ferenc műsorvezető, aki a Lámpás 92 Alapítvány támogatásáért gyűjt adományokat, a befolyt összegből pedig egy-egy izgalmas hétvégi kirándulással válhat valóra a támogatott gyermekek álma. A délutáni 940 méteres Családi Futás 1335 gyereknek és szülőnek biztosított lehetőséget, míg a hét kilométeres Midicittára 3130-an neveztek.

 

 

Hozzászólások

Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.