Vivicittá

Vivicittá
Két év után először zárt jó érzésekkel egy versenyt Virág-Erdélyi Zsófia. A Telekom Vivicittá félmaratoni versenyének női győztese lendületet kapott a viadaltól, amely reményei szerint Tokióig repíti.
Futás
Borza-Tóth Zsuzsanna fél évig készült tudatosan arra, hogy sikerrel lefussa a félmaratonit. Cipőt és órát vett, rutinosabb futó tanácsait követte, és az eredmény nem maradt el: kényelmesen teljesítette a távot.
Futás
Virág-Erdélyi Zsófiának az eleje még könnyen ment, a végén megküzdött a szembeszéllel. A férfiaknál első Horváth György a tizenharmadik kilométernél lépett el a mezőnytől.
Stream
Honlapunk folyamatosan élő stream közvetítésekkel jelentkezik a 34. Telekom Vivicittá Városvédő Futás és félmaratoni vasárnapi versenynapjáról. Szurkolj velünk rokonaidnak, barátaidnak!
FUTÁS
A Jászai Mari-díjas színművész versenykörülmények között még sosem futott 21 kilométert, a 34. Telekom Vivicittá Városvédő Futás lehet az első – méghozzá súlyos daganatos betegségét követően.
Futás
Szurkolókkal, családtagokkal együtt hatvanezer embert várnak a 34. Telekom Vivicittá Városvédő Futás és félmaratoni viadalra – a szervezők utcai futófesztivállal készülnek a hétvégére.
Futás
Kifogástalanul előkészített rajt-cél terület és pazar díszlet is várja futókat az április 13–14-én sorra kerülő 34. Telekom Vivicittá Városvédő Futás és félmaratoni versenyen. De hogyan lesz éppen annyi a táv, amennyit a szervezők ígérnek?
Szorgalom és akarat
Szinte nincs olyan futóverseny az országban, amelyen a Suhanj! Alapítvány sportolói ne képviseltetnék magukat. A szervezet egyik oszlopos tagja, Gulyás Andris versenyzőként vagy segítőként szüleivel együtt aktív résztvevő.
Futás
Látványos képekkel és izgalmas sztorikkal igyekeznek kiszolgálni a nézőket a televíziós adás készítői az április 13-án és 14-én sorra kerülő 34. Telekom Vivicittá Városvédő Futás és félmaratoni versenyen.
1
Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.