Vivicittá

Vivicittá
Két év után először zárt jó érzésekkel egy versenyt Virág-Erdélyi Zsófia. A Telekom Vivicittá félmaratoni versenyének női győztese lendületet kapott a viadaltól, amely reményei szerint Tokióig repíti.
Futás
Borza-Tóth Zsuzsanna fél évig készült tudatosan arra, hogy sikerrel lefussa a félmaratonit. Cipőt és órát vett, rutinosabb futó tanácsait követte, és az eredmény nem maradt el: kényelmesen teljesítette a távot.
Futás
Virág-Erdélyi Zsófiának az eleje még könnyen ment, a végén megküzdött a szembeszéllel. A férfiaknál első Horváth György a tizenharmadik kilométernél lépett el a mezőnytől.
Stream
Honlapunk folyamatosan élő stream közvetítésekkel jelentkezik a 34. Telekom Vivicittá Városvédő Futás és félmaratoni vasárnapi versenynapjáról. Szurkolj velünk rokonaidnak, barátaidnak!
FUTÁS
A Jászai Mari-díjas színművész versenykörülmények között még sosem futott 21 kilométert, a 34. Telekom Vivicittá Városvédő Futás lehet az első – méghozzá súlyos daganatos betegségét követően.
Futás
Szurkolókkal, családtagokkal együtt hatvanezer embert várnak a 34. Telekom Vivicittá Városvédő Futás és félmaratoni viadalra – a szervezők utcai futófesztivállal készülnek a hétvégére.
Futás
Kifogástalanul előkészített rajt-cél terület és pazar díszlet is várja futókat az április 13–14-én sorra kerülő 34. Telekom Vivicittá Városvédő Futás és félmaratoni versenyen. De hogyan lesz éppen annyi a táv, amennyit a szervezők ígérnek?
Szorgalom és akarat
Szinte nincs olyan futóverseny az országban, amelyen a Suhanj! Alapítvány sportolói ne képviseltetnék magukat. A szervezet egyik oszlopos tagja, Gulyás Andris versenyzőként vagy segítőként szüleivel együtt aktív résztvevő.
Futás
Látványos képekkel és izgalmas sztorikkal igyekeznek kiszolgálni a nézőket a televíziós adás készítői az április 13-án és 14-én sorra kerülő 34. Telekom Vivicittá Városvédő Futás és félmaratoni versenyen.
1

Kövess minket a Facebookon!

AJÁNLÓ

Friss

Éjszakai bringatúra
Kalandra fel: menő mászóbirodalmak
Már tudom, milyen a „pusztulatfutás”
Esős időjárásban is szárazon
Munkamániás volt, munkamániás lett

Szponzorált tartalom

Vár rád a természet!
Most, hogy végre itt a túraszezon, és te is érzed, hogy nem szeretnéd a szabadidődet sem a négy fal közt, sem a városban tölteni, itt az ideje, hogy átnézd a túrázáshoz használt felszerelésedet, és esetleg beruházz néhány újabb darabra. (x)

Videók

Dekázás szélben, viharban a Szaharán át
Figyelem, ember a levegőben!
Ilyen kosarat még Jordan sem tud dobni!

Hegymászás

Kihívás profiknak: gyönyörű és veszélyes
Tényleg, milyen magas a Mount Everest?
Hetven éve új korszak kezdődött

Receptsarok

Paleo citromtorta
Egyszerű zöldséges tészta
Zöldségleves húsgombóccal

Ausztria

Jéghideg tavak, garantált felfrissülés
Karintiai kirándulás: irány a kemping!
A parazita tesz a távolságtartásra
Jaj, úgy élvezem én…!
Újra virágozhat a fitneszüzlet

Fallabda

Jótékony célú nevezés fallabdában
Irány a fallabdapálya!
Fallabda: nem olcsó, cserébe élvezetes

Horgászat

Jimmy Carter: emlékezetes horgászatok
Nagy fogások: Beckham lazaca, Ibra csukája
Huszonhat tonna ponty a Balatonból
Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.