futásra felkészülni

Interjú
Az esztergomi kórház koronavírusos betegeket kezelő intenzív osztályán dolgozik Horn Zsanett, aki Maráz Zsuzsanna tanítványa, s a hétvégén megnyerte a 100 kilométeres ultrafutó bajnokságot.
Futás
A két hét múlva negyvenedik születésnapját ünneplő Chris Thompson, és az élete első maratoniját csupán három éve futó Stephanie Davis sikere szolgáltatott beszédtémát az olimpiai válogatón.
Futás
Bár fiatalabb korában a kanadai Katherine Short még kerékpározott, s indult versenyeken az Egyesült Államokban és Európában is, de egy ideje már a terepfutásnak szenteli idejét.
Futás
Blaskó Mihály segítség nélkül futotta körbe a tavat, de nagyobb feladat volt számára, hogy vizet vételezzen, mert a járvány miatt a közkutak és az üzletek sem üzemeltek – maradt a természet.
Futás
A szervezők megnyitották a regisztrációs felületet, s bár szinte minden bizonytalan az október 17-i rendezéssel kapcsolatban, így is huszonötezres mezőnyre számítanak, nemzetközi indulókkal.
Futás
Sebastian Coe, a Nemzetközi Atlétikai Szövetség elnöke szerint örömteli, ha a technológia fejlődésének köszönhetően számtalan világrekordot látunk majd Tokióban, ugyanakkor sokan aggódnak is.
Interjú
A motiváció fenntartásáért és a változatosság kedvéért ismét triatlonversenyekre készül a Bp. Honvéd atlétája – a futás mellett, mert az ősszel maratonin indulna, s egyéni csúcsot is javítana.
Futás
Az amerikai Desiree Nicole Linden kétszeres olimpikon, aki a bostoni maratonin is győzött már, s most az ultramaratoni felé ácsingózik, kezdésként megdöntené az 50 kilométeres világcsúcsot.
Futás
Megdöntötte a maratoni világrekordját a 23 esztendős ausztrál Corey Phillpott – no, nem a hagyományos számban, hanem egy terepjárót maga után húzva ért célba minden korábbinál gyorsabban.
Futás
Vajda Zoltán ultrafutó legutóbb 2012-ben indult a tókerülő versenyen, azóta inkább a Kinizsi Százast választotta. A sportemberrel beszélgettünk korábbi tapasztalatiról és jövőbeli terveiről.
Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.