Csak egy ugrás a háztetőn át

Átugrani a házunkat egy bringával? Ezt próbálta meg Brendan Fairclough, ám akárhogy igyekezett, nem járt sikerrel.

Ez az, amit tényleg senki ne próbáljon meg otthon.

 

Többször bebizonyosodott már, hogy a koronavírus-járvány, és az azzal járó bezártság időnként őrült ötletek megvalósítására ösztönzi az átlagembereknél egyébként is bevállalósabb extrém sportolókat. Így volt ezzel az egyik legjobb mountain bike-osának számító Brendan Fairclough is.

Az amerikai bringás ugyanis kitalálta, hogy egy kocsira, illetve a tetőre eszkábált rámpák segítségével átugratja a házát, és ahhoz, hogy elérje a kellő gyorsaságot egy darabig motorral húzták a bringáját.

És hogy mi lett ennek a vége? Több hatalmas esés után az egyik családtagja megkérte, inkább hagyja abba. Ő azonban csak nevetett az egészen, és bármilyen hihetetlen, de ép bőrrel megúszta az őrült kísérletet.

 

„Már az elején is voltak kétségeim, de úgy voltam vele, hogy meg kell próbálni, mielőtt lebontják a házat. A rámpával nem is volt gond, de kissé túl messze volt a ház.

Karrierem során most mértem fel legrosszabbul a sebességemet, de ez elég nehéz, ha ennyi mindenre kell figyelni. Furcsa időket élünk, nehéz megmondani, mit szabad ilyenkor csinálni és mit nem. Én csak szórakoztatni akarok másokat, a bringázás a munkám, ez tesz igazán boldoggá” – mondta.

CSAK EGY KATTINTÁS, ÉS MÁRIS BÖNGÉSZHETI CÍMLAPUNKAT: ÖTVEN-HATVAN CIKK, FOLYAMATOSAN FRISSÜLŐ TARTALOM!

Hozzászólások

Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.