korinthosz

KORINTHOSZ
Már negyedszer indul a Korinthoszon a csupán 20 éves Kohári Szabolcs, akit egy „kis falusi” öt kilométeres verseny nyomán csábított el a futás a futballtól.
Ultrafutás
A magyar ultrafutó-közösség kiemelkedő tagjai is részt vesznek a Szekszárdról és Bajáról startoló verseny távjain, amelyeken az indulók új fejlesztésű jeladórendszert is használhatnak.
Korinthosz
Nemrég ért véget a Spartathlon, de már most el kell kezdeni a szervezést a legendás görög versenyre minősítő magyar eseményre, a Korinthoszra, hogy jövőre is minden flottul menjen.
ULTRAFUTÁS
A Spartathlonra készülő háromszoros Ultrabalaton-győztes Maráz Zsuzsanna szép győzelemmel hangolt a görögországi futásra: a női mezőnyben elsőként ért célba a korinthosz.hu verseny 81 kilométeres távján.
Ultrafutás
Alig több mint tizenöt óra alatt teljesítette az olasz Enrico Maggiola a Szekszárd–Baja–Szekszárd távot, így 160 kilométeren ő nyerte meg a Korinthosz ultrafutóversenyt. A hölgyek leghosszabb távján Máténé Varjú Edit győzött.
Korinthosz
Először rendeznek 160 kilométeres versenyt a szekszárdi Korinthosz-futáson. A pénteken kezdődő viadal egyúttal kvalifikáló verseny is a jövő évi Spartathlonra, így nem véletlen, hogy rangos mezőny gyűlt össze.
SPARTATHLON - MÉG 50 NAP!
A háromszoros Ultrabalaton-győztes, a 2017-es Spartathlonon második Maráz Zsuzsanna szeptember 28-án, ötven nap múlva elindul a legendás futózarándoklaton – a kiváló sportolónővel a felkészülésről beszélgettünk.
Ultrafutás
Pénteken 13 órakor elrajtol a Szekszárd–Baja–Szekszárd útvonalon zajló Korinthosz mezőnye. Az idén először kiírt 160 km, azaz 100 mérföld hitelesített pálya lett, s kvalifikálhat a jövő évi Spartathlonra.
1
Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.