Ronaldo hajbeültetési klinikát nyitott

A portugál labdarúgó-válogatott és a Juventus ötszörös aranylabdása, Cristiano Ronaldo résztulajdonosa lett egy hajbeültetési klinikának, ahol havonta csaknem 550 beavatkozást is elvégezhetnek.

Az Insparya Groupnak tíz klinikája van Portugáliában, és már 35 ezer hajbeültetést végeztek. Első külföldi klinikájukat Madridban nyitották meg, ami Ronaldo kérése volt, mivel évekig élt a városban, és Madrid volt a legnagyobb hatással az életére.

A klinikán már sikeres hajbeültetést végeztek többek között olyan híres futballistákon, mint José Bosingwa, Raúl Meireles, Carlos Martins, Rúben Micael, Paulo Futre, Robert Pires.

A hajbeültetés mellett szakáll- és szemöldökdúsítást is végeznek. Erre kiváló példa Ronaldo édesanyja, Dolores Aveiro, aki a szemöldökét igazíttatta, így az elégedett páciensek listáját gazdagítja.

Közismert, hogy Ronaldo sokat törődik a külsejével, megjelenésével, ezért is áll közel hozzá ez a terület.
Úgy nyilatkozott, hogy az úgynevezett férfias típusú hajhullás nagyon elterjedt az egész világban, ezért segíteni szeretne az embereknek az önértékelésük javításában és abban, hogy ne szégyelljék ezt a fajta beavatkozást. Azt is kijelentette, amikor eljön az idő, nem habozik igénybe venni saját hajklinikájának szolgáltatásait.

A hazai hajbeültetési klinikák közül kiemelkedik a Sikos hajbeültetési klinika. A csaknem 20 éves szakmai tapasztalat, a legújabb technológia alkalmazása és a legmodernebb eszközök használata garantálja a páciensek elégedettségét.

fotó: Sikos.hu

Ha Önt zavarja a ritkuló fejtető, halánték vagy magasodó homlok, és egyszer s mindenkorra szeretné megoldani a kopaszodás problémáját a lehető legkiválóbb eredménnyel, akkor válassza Ön is a Sikos hajbeültetési klinikát!

Nyitó kép: goal.com

(x)

Hozzászólások

Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.