nyári túrák 2019

Túrázás
A jelvényszerző túrát szervező Hegyek Vándorai Turista Egyesület a Rábafüzes–Szent Imre templom szakasz jeleit is átfestette, így Rábafüzestől a Kőhídi-patakig jól követhető az útvonal.
Túrázás
Túráink, kirándulásaink alatt számos olyan növénnyel találkozhatunk, amelyet leszedhetünk és megehetünk. Általánosságban nyugodtan kiszolgálhatjuk magunkat, de azért nem árt tudatában lenni a jogi szabályozásnak.
Természetjárás
A szabadban főzőcskézni kétségtelenül rendkívül romantikus tevékenység, de azért nem árt mindenre odafigyelni. Tippek és receptek éhes túrázóknak!
Túrázás
A makói lombkoronasétány a szokottól teljesen eltérő nézőpontból mutatja meg az erdőt. A látogatók a végén tizennyolc méteres toronyból csúszdázhatnak vissza a földre.
Túrázás
A horgászat az egyik legnépszerűbb szabadidős sport az országban, rengetegen űzik télen-nyáron. Ha a megfelelő technikát választjuk, túrázással is összeköthetjük!
Túrázás
Nyáron felüdülést jelent, ha túráink valamilyen formában kapcsolatban állnak a vízzel. Hazánk leglátványosabb vízesései könnyű megközelítésük miatt remek célpontot kínálnak családi kirándulásoknak is.
Túrázás
Szlovénia hegyei, Luxemburg kastélyai, a svéd tundra csodái, tűéles olasz sziklák várják a azokat, akik szeretnék sportosan felfedezni a kontinenst.
Túrázás
Kisebb és nagyobb gyerekeknek is izgalmas kalandot rejtenek a tanösvények, amelyek révén az egész család közelebb kerülhet a természethez.
Túrázás
Nyári túrák elengedhetetlen tartozéka az esőkabát, hiszen sosem tudjuk, mikor kap el minket egy kisebb zápor vagy nagyobb zivatar. Hogyan válasszuk ki a megfelelőt, és milyen szempontokra érdemes figyelni?

Kövess minket a Facebookon!

AJÁNLÓ

Friss

Csécsei a címvédés miatt nevezett az UTT-re
E-bringák munkába ingázóknak
Rekordlétszámot várnak a Kékszalagra
Öt érdekesség az Ultra Tisza-tóról
Jöhetnek az igazi futóversenyek!

Szponzorált tartalom

Vár rád a természet!
Most, hogy végre itt a túraszezon, és te is érzed, hogy nem szeretnéd a szabadidődet sem a négy fal közt, sem a városban tölteni, itt az ideje, hogy átnézd a túrázáshoz használt felszerelésedet, és esetleg beruházz néhány újabb darabra. (x)

Videók

Figyelem, ember a levegőben!
Ilyen kosarat még Jordan sem tud dobni!
Felmászott, majd eggyé vált a vízeséssel

Hegymászás

Kihívás profiknak: gyönyörű és veszélyes
Tényleg, milyen magas a Mount Everest?
Hetven éve új korszak kezdődött

Receptsarok

Paleo citromtorta
Egyszerű zöldséges tészta
Zöldségleves húsgombóccal

Ausztria

Jéghideg tavak, garantált felfrissülés
Karintiai kirándulás: irány a kemping!
A parazita tesz a távolságtartásra
Jaj, úgy élvezem én…!
Újra virágozhat a fitneszüzlet

Fallabda

Jótékony célú nevezés fallabdában
Irány a fallabdapálya!
Fallabda: nem olcsó, cserébe élvezetes

Horgászat

Jimmy Carter: emlékezetes horgászatok
Nagy fogások: Beckham lazaca, Ibra csukája
Huszonhat tonna ponty a Balatonból
Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.