nyári túrák 2019

Túrázás
A jelvényszerző túrát szervező Hegyek Vándorai Turista Egyesület a Rábafüzes–Szent Imre templom szakasz jeleit is átfestette, így Rábafüzestől a Kőhídi-patakig jól követhető az útvonal.
Túrázás
Túráink, kirándulásaink alatt számos olyan növénnyel találkozhatunk, amelyet leszedhetünk és megehetünk. Általánosságban nyugodtan kiszolgálhatjuk magunkat, de azért nem árt tudatában lenni a jogi szabályozásnak.
Természetjárás
A szabadban főzőcskézni kétségtelenül rendkívül romantikus tevékenység, de azért nem árt mindenre odafigyelni. Tippek és receptek éhes túrázóknak!
Túrázás
A makói lombkoronasétány a szokottól teljesen eltérő nézőpontból mutatja meg az erdőt. A látogatók a végén tizennyolc méteres toronyból csúszdázhatnak vissza a földre.
Túrázás
A horgászat az egyik legnépszerűbb szabadidős sport az országban, rengetegen űzik télen-nyáron. Ha a megfelelő technikát választjuk, túrázással is összeköthetjük!
Túrázás
Nyáron felüdülést jelent, ha túráink valamilyen formában kapcsolatban állnak a vízzel. Hazánk leglátványosabb vízesései könnyű megközelítésük miatt remek célpontot kínálnak családi kirándulásoknak is.
Túrázás
Szlovénia hegyei, Luxemburg kastélyai, a svéd tundra csodái, tűéles olasz sziklák várják a azokat, akik szeretnék sportosan felfedezni a kontinenst.
Túrázás
Kisebb és nagyobb gyerekeknek is izgalmas kalandot rejtenek a tanösvények, amelyek révén az egész család közelebb kerülhet a természethez.
Túrázás
Nyári túrák elengedhetetlen tartozéka az esőkabát, hiszen sosem tudjuk, mikor kap el minket egy kisebb zápor vagy nagyobb zivatar. Hogyan válasszuk ki a megfelelőt, és milyen szempontokra érdemes figyelni?
Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.