Heti aktuális: Forraltbor-futás

Egyre szegényesebb a választék, de a futók így is találhatnak maguknak megfelelő eseményt, igaz, a pesterzsébeti kiserdőben minden megkezdett kör egy deci ital elfogyasztásával kezdődik.

Futás

December 15., vasárnap – Budapest

Folytatódik a Krokodil-futás versenysorozat, amely minden hónap harmadik vasárnapján esedékes. Az újpesti Farkaserdőben az összesített ranglistaidők alapján a leggyengébb időeredménnyel rendelkező versenyző rajtol legkorábban, s értelemszerűen a legjobb legkésőbb. Természetesen új versenyzők is csatlakozhatnak a mezőnyhöz – hendikeppel.

 

Kajakozás

December 15., vasárnap – Hévíz

Találkozó 9 óra előtt a Hévízi-tónál, majd három-négy órás evezés következik a Hévíz-patakon tavirózsák, hattyúk és vadkacsák között, a táv hozzávetőlegesen 10 kilométer, a kiszállónál forralt bor és forró tea várja a kajakosokat. A túrára korlátozott létszámban fogadják el a jelentkezéseket, a túravezetés és felszerelés bérleti díja 8900 forint, amely a Nemzeti Park engedélyének díját tartalmazza.

 

Kajaktúra-sorozat télen a Hévíz-patakon

 

Futás

December 15., vasárnap – Telki

Téli futóverseny a Budai-hegység ösvényein, érintve az Anna-házat, a Kutya-hegyet, a Nagy-Szénást, a Vörös-pocsolyás-hátat, a Nagy-Kopaszt és a Tarnai-pihenőt. Rajt a telki Pipacsvirág Általános Iskolától, a 13.5 és a 17.3 kilométeres távot választóknak 10.30-kor, míg 26.7 kilométeren indulóknak már 10 órakor.

 

Futás

December 15., vasárnap – Budapest

Ismét Forraltbor-futás, idén már hatodik alkalommal. Helyszín pesterzsébeti kiserdő a Vasút sor bejáratánál, a táv 6.4 kilométer, rajt 10.30-kor, alsó korhatár 18 év! Egy kör megtétele az erdőben 1.6 kilométer, vagyis négy kört kell teljesíteni, s az számít érvényes célba érkezőnek, aki minden megkezdett körnél elfogyaszt egy deci forralt bort. A nevezési díj egy részét a hernádi állatmenhelynek adományozzák a szervezők.

 

CSAK EGY KATTINTÁS, ÉS MÁRIS BÖNGÉSZHETI CÍMLAPUNKAT: ÖTVEN-HATVAN CIKK, FOLYAMATOSAN FRISSÜLŐ TARTALOM!

Hozzászólások

Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.