Citromos spenótos-borsós tészta

Fehérje és szénhidrát, minden van ebben a tésztában, amire szüksége van annak, aki sportol.

Hozzávalók:
1 csésze mirelit borsó
¾ csésze rizstejszín
2 gerezd fokhagyma
4 csésze spenót

1 tk reszelt citromhéj
3 tk citromlé
spagetti
fenyőmag

Elkészítés:
A borsót, a tejszínt és a zúzott fokhagymát serpenyőbe tesszük és megpároljuk (kb 5 perc). Hozzáadjuk a spenótot, sózzuk Amikor a spenót összeesett, elkeverjük benne a citrom héját és levét. A spagettit a csomagoláson található előírás szerint lobogó forró vízben kifőzzük, leszűrjük, összekeverjük a zöldségekkel és megszórjuk fenyőmaggal.

Hozzászólások

Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.