Vegán gyümölcsös fagyi

Nyáron a nagy melegben kézenfekvő, hogy alkalomadtán néhány gombóc fagylalttal hűtjük le magunkat. Fagyit pillanatok alatt készíthetsz otthon is, sokkal finomabb és egészségesebb, mintha cukrászdában vennéd meg.

Hozzávalók:
2 db banán
20 dkg áfonya
3 dl kókusztejszín
1 dl kókusztej
½ citrom leve
juharszirup (opcionális)

Elkészítés:
A meghámozott, felkarikázott banánt és az áfonyát lefagyasztjuk. A kókusztejszínt is fél órára a fagyasztóba tesszük. A fagyott banánt, az áfonya felét egy turmixgépbe tesszük, és összeturmixoljuk a kókusztejszínnel, a kókusztejjel és a citrom levével. Egy tálba öntve azonnal fogyaszthatjuk.

Hozzászólások

Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.