transalpine2019

Futás
A nyolcnapos, négy országon átvezető magashegyi terepfutóversenyt egy házaspár szervezi. A rendszer tökéletesen működik, a versenyzők imádják, aminek a hátterében a szívvel-lélekkel történő szervezés áll.
Terepfutás
Négy év után ismét rajthoz állt magyar csapat a már tizenöt éve nagy sikerrel rendezett, az Alpok hegyeit keresztülszelő terepultrán, a Transalpine Runon. Ráadásul nem is egy, hanem összesen öt páros!
Futás
A pihenőnapnak nevezett 7.8 kilométeres sprintszakaszt követően csütörtökön ismét közel maratoni távot teljesítettek a még versenyben lévők. Több csapat eredményét befolyásolják a sérülések.
TEREPFUTÁS
Fél távhoz érkezett a 15. Gore Tex Transalpine Run nyolc napon keresztül tartó verseny, két magyar csapattal az indulók között, akik pihenésképpen szerdán vertikálversenyen vehetnek részt.
Futás
Szász Norbert és Belák Balázs már célba ért a Transalpine Run rövidebb, kétnapos megméretésén. A hangulat olyan volt, mint a régi kedvelt versenyen, a szintidő nem okozott problémát, és még a tájban is gyönyörködhettek.
Terepfutás
A hét végén tizenötödik alkalommal rajtol a Transalpine Run, a világ egyik legkeményebb és legkülönlegesebb terepfutóversenye az Alpokban. Lesz kétnapos és egyhetes viadal is.
FUTÁS
Nedjalkov Balázzsal alkot egy csapatot a nyolcnapos Transalp-viadalon Lőrincz Olivér, aki az elmúlt tizenkét esztendőben rendre az Ultra Trail Mont Blanc-on versenyzett ebben az időszakban.
Interjú
Medvék és farkasok végül nem bújtak elő, így a terepfutó remekül teljesített hétvégén, még arra is maradt ereje, hogy vetélytársának segítsen. Szokatlan beszélgetés férj és feleség között.
1

Kövess minket a Facebookon!

AJÁNLÓ

Friss

Éjszakai bringatúra
Kalandra fel: menő mászóbirodalmak
Már tudom, milyen a „pusztulatfutás”
Esős időjárásban is szárazon
Munkamániás volt, munkamániás lett

Szponzorált tartalom

Vár rád a természet!
Most, hogy végre itt a túraszezon, és te is érzed, hogy nem szeretnéd a szabadidődet sem a négy fal közt, sem a városban tölteni, itt az ideje, hogy átnézd a túrázáshoz használt felszerelésedet, és esetleg beruházz néhány újabb darabra. (x)

Videók

Dekázás szélben, viharban a Szaharán át
Figyelem, ember a levegőben!
Ilyen kosarat még Jordan sem tud dobni!

Hegymászás

Kihívás profiknak: gyönyörű és veszélyes
Tényleg, milyen magas a Mount Everest?
Hetven éve új korszak kezdődött

Receptsarok

Paleo citromtorta
Egyszerű zöldséges tészta
Zöldségleves húsgombóccal

Ausztria

Jéghideg tavak, garantált felfrissülés
Karintiai kirándulás: irány a kemping!
A parazita tesz a távolságtartásra
Jaj, úgy élvezem én…!
Újra virágozhat a fitneszüzlet

Fallabda

Jótékony célú nevezés fallabdában
Irány a fallabdapálya!
Fallabda: nem olcsó, cserébe élvezetes

Horgászat

Jimmy Carter: emlékezetes horgászatok
Nagy fogások: Beckham lazaca, Ibra csukája
Huszonhat tonna ponty a Balatonból
Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.