transalpine2019

Futás
A nyolcnapos, négy országon átvezető magashegyi terepfutóversenyt egy házaspár szervezi. A rendszer tökéletesen működik, a versenyzők imádják, aminek a hátterében a szívvel-lélekkel történő szervezés áll.
Terepfutás
Négy év után ismét rajthoz állt magyar csapat a már tizenöt éve nagy sikerrel rendezett, az Alpok hegyeit keresztülszelő terepultrán, a Transalpine Runon. Ráadásul nem is egy, hanem összesen öt páros!
Futás
A pihenőnapnak nevezett 7.8 kilométeres sprintszakaszt követően csütörtökön ismét közel maratoni távot teljesítettek a még versenyben lévők. Több csapat eredményét befolyásolják a sérülések.
TEREPFUTÁS
Fél távhoz érkezett a 15. Gore Tex Transalpine Run nyolc napon keresztül tartó verseny, két magyar csapattal az indulók között, akik pihenésképpen szerdán vertikálversenyen vehetnek részt.
Futás
Szász Norbert és Belák Balázs már célba ért a Transalpine Run rövidebb, kétnapos megméretésén. A hangulat olyan volt, mint a régi kedvelt versenyen, a szintidő nem okozott problémát, és még a tájban is gyönyörködhettek.
Terepfutás
A hét végén tizenötödik alkalommal rajtol a Transalpine Run, a világ egyik legkeményebb és legkülönlegesebb terepfutóversenye az Alpokban. Lesz kétnapos és egyhetes viadal is.
FUTÁS
Nedjalkov Balázzsal alkot egy csapatot a nyolcnapos Transalp-viadalon Lőrincz Olivér, aki az elmúlt tizenkét esztendőben rendre az Ultra Trail Mont Blanc-on versenyzett ebben az időszakban.
Interjú
Medvék és farkasok végül nem bújtak elő, így a terepfutó remekül teljesített hétvégén, még arra is maradt ereje, hogy vetélytársának segítsen. Szokatlan beszélgetés férj és feleség között.
1
Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.