A triatlonverseny fődíja: lánykérés

Emlékezetesre sikerült Luana Samaritani első triatlonversenye. A román crossfitoktató hölgyet a kimerítő futás után párja letérdelve, gyűrűvel a kezében várta a célban.

A Csupasport olvasói közül is sokan tudják, mennyire felszabadító és örömteli érzés célba érni egy kimerítő verseny után. Főleg először. A legtöbben sohasem felejtik el, és jó néhányan vallják, hogy ez a verseny legédesebb pillanata. Nos, a román Luana Samaritani esetében ez fokozottan igaz.

A huszonnyolc éves népszerű crossfitoktató élete első triatlonversenyét teljesítette az olaszországi Cesenaticóban, a célban pedig nem várt meglepetés fogadta. Párja, Guido Dapporto letérdelt előtte, és megkérte a kezét (videó: ITT) – igaz, a hölgynek először nem ez villant át az agyán, amikor meglátta az olasz triatlonistát.

„A francba, előbb ért be, mint én! Ez jutott az eszembe, ahogy megláttam – mondta Samaritani. – Aztán megpillantottam a kezében a kis dobozt, és hirtelen minden világossá vált.”

Aligha árulunk el nagy meglepetést azzal, hogy mi volt a válasza.

„Igen, és százezerszer is igen” – írta ki a Facebookjára is.

A pár négy évvel ezelőtt – minő meglepetés – egy crossfitversenyen ismerkedett meg Dániában, és Luana korábban viccesen megjegyezte Guidónak, hogy néhány éven belül szeretne férjhez menni. Teljesült a vágya, sőt gyakorlatilag néhány másodperc leforgása alatt mindent vitt: teljesítette élete első triatlonversenyét, és menyasszony lett. Jó ideig aligha lesz ennél emlékezetesebb napja.

fotó: facebook

Hozzászólások

Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.