triatlon

TRIATLON
A Magyar Triatlonszövetség fennállásának harmincadik évfordulója alkalmából díjátadó gálát és triatlonbált rendezett – elit és amatőr sportolók egyaránt állhattak a rivaldafényben.
E-magazin
Szőnyi Ferenc hússzoros Ironmant teljesített, Blaskó Mihály oda-vissza futotta le a Spartathlont. Mindez szokásos hóvégi lapozgatónkban, magazinos formában.
Triatlon
Szőnyi Ferenc Mexikóban a világon elsőként másodszor is teljesítette a hússzoros Ironmant. Csütörtökön több mint száz szerencsés előtt tartott közönségtalálkozót a BioTechUSA szervezésében, s interjút adott honlapunknak.
Triatlon
Herbály István, a pécsi Mecsek Maraton Team Sportegyesület tagja korábban csak úszott, később kerékpározott is, a két sportág után pedig adta magát, hogy kipróbálja a triatlont is.
Triatlon
523 óra alatt ért célba a húsz Ironmanból álló mexikói viadalon Szőnyi Ferenc, aki most második lett, de a világon elsőként teljesítette kétszer ezt a hihetetlen erőpróbát.
Triatlon
Minden évben Hawaii-sziget (Big Island) egyik régiója, Kona ad otthont a triatlon-világbajnokságnak. Az idei versenyen hat magyar korosztályos amatőr versenyzőért szurkolhattak a sportág rajongói.
Triatlon
Húsz Ironman vár Mexikóban a Deca Ultra Tri-világkupán rajthoz álló Szőnyi Ferencre. 76 kilométer úszás, 3600 kilométer kerékpározás és 844 kilométer futás vár rá. Az október 5-én rajtoló verseny szintideje 28 nap – interjú!
Triatlon
Emlékezetesre sikerült Luana Samaritani első triatlonversenye. A román crossfitoktató hölgyet a kimerítő futás után párja letérdelve, gyűrűvel a kezében várta a célban.
Swissultra
A hétvégén rendezték Svájcban a Swissultra elnevezésű ultratriatlon-viadalt, amelyen mindhárom magyar induló az első három között végzett a saját versenyében.
Triatlon
Két magyar versenyző is rajthoz áll a hétfőn kezdődő Swissultra leghosszabb, „Double Deca” távján, amelyen az indulóknak húsz nap alatt húsz ironman távú triatlont kell teljesíteniük. Szabó Zoltánnak tavaly már megvolt a tíz, most duplázna.
Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.