triatlon

Triatlon
Húsz Ironman vár Mexikóban a Deca Ultra Tri-világkupán rajthoz álló Szőnyi Ferencre. 76 kilométer úszás, 3600 kilométer kerékpározás és 844 kilométer futás vár rá. Az október 5-én rajtoló verseny szintideje 28 nap – interjú!
Triatlon
Emlékezetesre sikerült Luana Samaritani első triatlonversenye. A román crossfitoktató hölgyet a kimerítő futás után párja letérdelve, gyűrűvel a kezében várta a célban.
Swissultra
A hétvégén rendezték Svájcban a Swissultra elnevezésű ultratriatlon-viadalt, amelyen mindhárom magyar induló az első három között végzett a saját versenyében.
Triatlon
Két magyar versenyző is rajthoz áll a hétfőn kezdődő Swissultra leghosszabb, „Double Deca” távján, amelyen az indulóknak húsz nap alatt húsz ironman távú triatlont kell teljesíteniük. Szabó Zoltánnak tavaly már megvolt a tíz, most duplázna.
Triatlon
Szerdától vasárnapig tartó rendezvénnyé nőtte ki magát a nagyatádi eXtremeMan, amelynek keretén belül rendezik meg szombaton a hosszú távú triatlon országos bajnokságot.
úszás, triatlon
Az erősebb szél megérkezése előtt befejeződött a 10. K&H mozdulj! verseny úszószáma Gárdonyban, később a túratriatlonosok is rajthoz álltak, de őket már nem befolyásolta az időjárás.
ÚJ KÖZEGBEN
Kokó úgy érzi, felkészült a nagyatádi Ironmanre. A korábbi bokszoló egész éves felkészülése nem volt olyan intenzív, mint a korábbi években, de a kaposvári felmérő jól sikerült – élménybeszámoló.
Interjú
Az olimpiai bajnok ökölvívó, Kovács Kokó István első triatlonversenyét teljesítette a szezonban, a Vasi Vasembert. A Csupasportnak elmesélte, hogy szoknia kell még a népsűrűséget a vízben.
PORTRÉ
Csinos, fiatal, sportos – a szakmájában és a versenypályákon is sikeres Imre Szandi, az új edzőgeneráció képviselője, aki a csupasport.hu olvasóit elvezeti az online edzéstervezés világába is.
Futás
Az elmúlt hetekben is sok-sok versenyen indultak a Mecsek Maraton Team Sportegyesület sportolói. Páros futás az Ultrabalatonon, remek eredmények Szlovéniában, triatlonos élmények Kenesén.
Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.