triatlon

Tereptriatlon
A Costa Rica-i Rom Akerson és a skót Lesley Paterson nyerte meg az idei Xterra tereptriatlon-világbajnokságot Mauin. Az egyetlen magyar induló, Poór Brigitta az ötödik helyen végzett.
Triatlon
Szakágában az egyik legjobb spanyol versenyzőnek számít, nemrég interjút adott a vitonica.com oldalnak, s több érdekességet is elárult magáról – ebből szedtük össze a legérdekesebb részleteket.
BŰNÖZŐBŐL IRONMAN
John McAvoy története tipikus hollywoodi sztori, azzal a különbséggel, hogy az ő történetét az élet írta. Tíz évet ült börtönben Nagy-Britannia legveszélyesebb bűnözőivel, majd a sport hirtelen célt adott az életének.
Tereptriatlon vb
Az év legrangosabb versenyére, az xterra-világbajnokságra készül a tereptriatlon egyik kiválósága, Poór Brigitta. Tavaly a negyedik helyen zárt az 1996 óta Mauin megrendezésre kerülő viadalon – most érmes álmai vannak.
Ironman-vb
Új pályarekordok születtek a hawaii Ironman-világbajnokságon. A férfiaknál a német Patrick Lange 7:52:39-es idővel védte meg címét. Ugyanez sikerült a hölgyeknél a svájci Daniela Ryfnek is, az ő 8:26:16-os ideje szintén minden idők legjobbja ezen a pályán.
TRIATLON
A hét végén 42. alkalommal rendezik meg a triatlon alapjait adó Ironman-sorozat világbajnokságát. A sportág legfontosabb megméretésén ismét rajthoz áll Flander Márton.
Felmérés
Minél hosszabb egy verseny távja, annál hosszabb az edzések időtartama, vagyis nagyobb eséllyel alakulhat ki a szenvedélybetegség kockázata – áll Josephine Perry tanulmányában.
Triatlon
Chrissie Wellington legenda a triatlonozás történetében, amatőrként is a legjobb volt, majd profiként írt szédületes karriert. Sőt, még visszavonulása után is a csúcsokra ér.
TRIATLON
Schmidt Norbert triatlonista az olaszországi ICON idei teljesítésével világszinten is egyedülálló: harmadik éve rendezik meg a brutális versenyt és ő mind a hármat megcsinálta.
Triatlon
Megkezdődött a kvalifikáció a 2019-es hawaii világbajnokságra, az új szabályrendszer szerint minden forduló győztese kap jogot az indulásra, a magyar versenyző egyelőre 14 perccel maradt le.
Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.