triatlon

TRIATLON
A 2012-ben olimpiai ezüstérmet nyerő Javier Gómez Noya az egyik legjobb spanyol triatlonista, aki az elmúlt évéről, és 2019-es terveiről is beszélt a Marcának adott interjújában.
Triatlon
Sarah Reinertsen álmai idejével, 14:41 órával ért célba az Ironman-vb-n Hawaiin. A hír önmagában nem szenzációs, ám ha hozzátesszük, hogy lábprotézissel teljesített így, a kép mindjárt árnyaltabbá válik.
TÉLI ERŐPRÓBÁK
Ünnepek előtt és után sem maradnak program nélkül a sportkedvelők, Ausztriában a fogvacogtató hideg sem állíthatja meg a hárompróbázókat.
Hétköznapi hősök
A diagnózis: vastagbéldaganat, a túlélési esély alig hat százalék. Ilyenkor keveseknek jut eszébe, hogy benevezzenek egy Ironman-versenyre – Teri Griege másképp gondolta.
Triatlon
James Lawrence ötven Ironman-versenyt csinált végig ötven amerikai államban, mégsem erre a legbüszkébb, hanem az öt csodálatos gyermekére, akiktől nap mint nap rengeteget tanul.
Tereptriatlon
A Costa Rica-i Rom Akerson és a skót Lesley Paterson nyerte meg az idei Xterra tereptriatlon-világbajnokságot Mauin. Az egyetlen magyar induló, Poór Brigitta az ötödik helyen végzett.
Triatlon
Szakágában az egyik legjobb spanyol versenyzőnek számít, nemrég interjút adott a vitonica.com oldalnak, s több érdekességet is elárult magáról – ebből szedtük össze a legérdekesebb részleteket.
BŰNÖZŐBŐL IRONMAN
John McAvoy története tipikus hollywoodi sztori, azzal a különbséggel, hogy az ő történetét az élet írta. Tíz évet ült börtönben Nagy-Britannia legveszélyesebb bűnözőivel, majd a sport hirtelen célt adott az életének.
Tereptriatlon vb
Az év legrangosabb versenyére, az xterra-világbajnokságra készül a tereptriatlon egyik kiválósága, Poór Brigitta. Tavaly a negyedik helyen zárt az 1996 óta Mauin megrendezésre kerülő viadalon – most érmes álmai vannak.
Ironman-vb
Új pályarekordok születtek a hawaii Ironman-világbajnokságon. A férfiaknál a német Patrick Lange 7:52:39-es idővel védte meg címét. Ugyanez sikerült a hölgyeknél a svájci Daniela Ryfnek is, az ő 8:26:16-os ideje szintén minden idők legjobbja ezen a pályán.
Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.