triatlon

FUTÁS
Bicsák Bence szép eredményt ért el, 8:07.30 percet futott 3000 méteren a Budapest-bajnokságon, de ez csak kalandozás volt – ő ugyanis az egyik pontszerzésre is esélyes versenyzőnk lehet Tokióban – triatlonosként.
TRIATLON
Sok ezer magyar szabadidősportoló között Szaniszló Máté testesíti meg a fiatalt, aki a profi karrier után sem adta fel a versenyzéssel kapcsolatos álmait, s a mai napig szép sikereket ér el a triatlonversenyeken.
Triatlon
Mindössze hét éve sportol az egyik legsikeresebb magyar amatőr triatlonversenyző, Cser Beatrix, de minden nehézsége dacára egy világbajnoki ötödik helyet már felmutathat.
Triatlon
Szabó-Kopjár Ildikó kétgyermekes édesanya győzött a nők mezőnyében a tavalyi eredmények és pontszámítások alapján, elsősorban kitartással kompenzálta hiányosságait a profik előtt.
TRIATLON
A Magyar Triatlonszövetség fennállásának harmincadik évfordulója alkalmából díjátadó gálát és triatlonbált rendezett – elit és amatőr sportolók egyaránt állhattak a rivaldafényben.
E-magazin
Szőnyi Ferenc hússzoros Ironmant teljesített, Blaskó Mihály oda-vissza futotta le a Spartathlont. Mindez szokásos hóvégi lapozgatónkban, magazinos formában.
Triatlon
Szőnyi Ferenc Mexikóban a világon elsőként másodszor is teljesítette a hússzoros Ironmant. Csütörtökön több mint száz szerencsés előtt tartott közönségtalálkozót a BioTechUSA szervezésében, s interjút adott honlapunknak.
Triatlon
Herbály István, a pécsi Mecsek Maraton Team Sportegyesület tagja korábban csak úszott, később kerékpározott is, a két sportág után pedig adta magát, hogy kipróbálja a triatlont is.
Triatlon
523 óra alatt ért célba a húsz Ironmanból álló mexikói viadalon Szőnyi Ferenc, aki most második lett, de a világon elsőként teljesítette kétszer ezt a hihetetlen erőpróbát.
Triatlon
Minden évben Hawaii-sziget (Big Island) egyik régiója, Kona ad otthont a triatlon-világbajnokságnak. Az idei versenyen hat magyar korosztályos amatőr versenyzőért szurkolhattak a sportág rajongói.
Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.