triatlon

Interjú
Az olimpiai bajnok ökölvívó, Kovács Kokó István első triatlonversenyét teljesítette a szezonban, a Vasi Vasembert. A Csupasportnak elmesélte, hogy szoknia kell még a népsűrűséget a vízben.
PORTRÉ
Csinos, fiatal, sportos – a szakmájában és a versenypályákon is sikeres Imre Szandi, az új edzőgeneráció képviselője, aki a csupasport.hu olvasóit elvezeti az online edzéstervezés világába is.
Futás
Az elmúlt hetekben is sok-sok versenyen indultak a Mecsek Maraton Team Sportegyesület sportolói. Páros futás az Ultrabalatonon, remek eredmények Szlovéniában, triatlonos élmények Kenesén.
Triatlon
Három megye sikerült, a negyedik szakaszon viszont tönkrement a lába Schmidt Norbertnek, akinek így ezúttal nem jöhetett össze a 19-19-19 Ironman-kihívás. Így is remek napokon van túl.
Triatlon
Turia Pitt 31 éves, 2011-ben egy ausztráliai ultamaratonon égett meg testének 65 százaléka, csoda, hogy életben maradt. Azóta Ironmaneken indul, gyermeket szült és most tiniket motiváló könyvet írt.
Ironman
Breuer-Orbán Károly ultrasportolónak tekinti magát: fut, triatlonozik, túrakerékpáros, ő volt a legfiatalabb sportember, aki teljesítette a Deca Ironmant. Interjúnkból kiderül, miért nehéz felnőttként elkezdeni a triatlont.
ÚJ KÖZEGBEN
Az egykori olimpiai világ- és Európa-bajnok ökölvívó idén is indul a nagyatádi triatlonversenyen, s a jobb eredmény elérésének érdekében csaknem ötvenévesen Spanyolországban készül.
TRIATLON
A 2012-ben olimpiai ezüstérmet nyerő Javier Gómez Noya az egyik legjobb spanyol triatlonista, aki az elmúlt évéről, és 2019-es terveiről is beszélt a Marcának adott interjújában.
Triatlon
Sarah Reinertsen álmai idejével, 14:41 órával ért célba az Ironman-vb-n Hawaiin. A hír önmagában nem szenzációs, ám ha hozzátesszük, hogy lábprotézissel teljesített így, a kép mindjárt árnyaltabbá válik.
TÉLI ERŐPRÓBÁK
Ünnepek előtt és után sem maradnak program nélkül a sportkedvelők, Ausztriában a fogvacogtató hideg sem állíthatja meg a hárompróbázókat.
Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.