triatlon

Triatlon
Ismét hallatott magáról Svédországban élő amatőr triatlonistánk, aki a dubai 70.3-as Ironmanen korosztályában a második helyet szerezte meg, pedig a verseny előtti hetekben sérülés miatt nem tudott futni.
Ultratriatlon
Az eddig 125 Ironmant teljesítő Rokob József immár háromszoros apukaként várja a folytatást, ég benne a tűz, akár egyből nekivágna egy tízszeresnek, és az elkövetkező években szeretne eljutni kétszázig.
E-MAGAZIN
Havi lapozgatónkban a jól bevált Balathlon és a tervezett futófesztivál mellett fókuszban az 51 éves gyalogló olimpikon, a remek szegedi triatlonos és a Mr. Olympiára készülő magyar sportoló is.
Triatlon
A civilben szemészként dolgozó, Svédországban élő amatőr triatlonos úgy érzi, ha húsz évvel korábban kezd el sportolni, most profiként versenyezhetne, de így is remekül teljesít.
E-magazin
Szilágyi Zoltán az Antarktiszon futna, Tóth Attila már átszelte Angliát – rajtuk kívül futópados őrület, kutyás túrázás, kiváló triatlonos szokásos havi lapozgatónkban.
Triatlon
A szegedi triatlonista, Gábe Tamás 2019-ben szerzett kvótát az Ironman 70.3-as világbajnokságra, ám a pandémia miatt és saját döntése nyomán csak 2022 decemberében teszi próbára tudását Új-Zélandon, ahol dobogós helyezésre törekszik korosztályában.
Triatlon
Alistair Brownlee, a britek kétszeres olimpiai bajnoka fantasztikus rekorddöntésre készül társaival – erről és a technológiai újításokról honi kiválóságunkat, Dévay Márkot is megkérdeztük.
Triatlon
Els Visser élete útján vett részt, amikor a hajó, amivel utazott, elsüllyedt. Cápákkal teli vízben nyolc órát úszott, mire szárazföldet ért. Megmenekülése után a triatlon szerelmese lett.
Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.