triatlon

Triatlon
Flander Márton a hawaii Ironman-világbajnokságra, Hankó Dávid a barcelonai Ironman-szériaversenyre készül. Most szombaton mindketten ott voltak a füredi Balatonman speciál távjának rajtjánál.
Triatlon
A Balatonman-versenysorozat füredi állomásán a triatlonos berkekben szokatlan speciál táv is szerepel a programban. Az egyik legnagyobb összecsapás ott várható Flander Márton és Hankó Dávid között.
ÚJ KÖZEGBEN
A korábbi ökölvívó már nem a ringben éli ki sportszenvedélyét – óriási triatlonfanatikus, aki a sportág apróságait mutatja be blogjában. Először, hogy mi is történt valójában azon a repülőn.
Ultratriatlon
Mexikó vagy New Orleans helyett visszatér a munkahelyére Pötör Zoltán, aki az egyik legnevesebb nemzetközi ultratriatlon-versenyen, a tízszeres Ironman távon negyedik helyen végzett.
Ironman
Magyar győzelem született Buchsban a Swiss ultra ötszörös Ironman versenyén, amelyet 98 óra 29 perc alatt Szőnyi Ferenc nyert meg.
FUTÁS
Buder nővért már sokan ismerik, hiszen 2016-ban az amerikai triatlonversenyző lett a Nike reklámarca. Csakhogy Madonna Buder nem hétköznapi élsportoló: nyolcvannyolc éves apáca, aki élete során negyvenöt Iromant teljesített.
Ultratriatlon
Szerdán kezdődik a kontinens egyik legkeményebb ultratriatlon-versenye a svájci Buchsban. A versenyzők a 38 kilométer úszás mellett 1800 kilométert tekernek és 422 kilométert futnak.
Triatlon
Szombaton rendezik a IX. Velencei-tavi túratriatlont. A legnagyobb távot tavaly Fogarasi Zoltán teljesítette a leggyorsabban, aki két éve éppen itt fordult a sportág felé, és idén már vasemberként tér vissza.
Túratriatlon / 1 hónapja
Nagy Zsolt
Életem első triatlonjára készülök, a legnagyobb gondot a verseny előtt pár nappal a megfelelő kerékpár kiválasztása okozza. És akkor a szállítás megoldásáról még nem is beszéltünk...
Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.