Cristiano Ronaldo hétvégi edzésrutinja

A portugál labdarúgó klasszis otthonában mutatta be, milyen gyakorlatokkal tartja formában magát. Példáját bárki követheti, segédeszközökre sincs szükség.

Habár lassan a 36. életévét is betölti, még mindig topformában van Cristiano Ronaldo. Az ötszörös aranylabdás portugál futballista edzettségi állapota a tíz évvel fiatalabbakéval vetekszik, hozzáállása és munkamorálja példaértékű.

Sikereit köztudottan kemény és állhatatos munkával érte el, hétvégi edzésrutinját videóban is megmutatta.

„Mielőtt elkezdenétek, adok egy tanácsot: írjátok le papírra a gyakorlatokat, hogy könnyen nyomon tudjátok követni, mi következik, és hol tartotok” – mondja Cristiano Ronaldo a videó elején, hozzátéve, hogy a bemutatott hét gyakorlat a hétvégi rutinjának a részét képezi.

A gyakorlatok között a kitörés, fekvőtámasz, hasizom- és hátizom-erősítés is szerepel, ráadásul otthoni környezetben is bárki számára elvégezhető, ugyanis semmilyen segédeszköz sem kell hozzá.

A videóban édesapjához hasonló frizurával feltűnik Cristiano Ronaldo kislánya is, akit a futballista kedvesen arrébb visz, hogy ne zavarja a gyakorlatok végzésében.

„Én általában öt sorozatot végzek a bemutatott gyakorlatokból, a kezdők hármat csináljanak, és az ismétlésszám is lehet alacsonyabb” – tanácsolja Cristiano Ronaldo a videó végén.

CSAK EGY KATTINTÁS, ÉS MÁRIS BÖNGÉSZHETI CÍMLAPUNKAT: ÖTVEN-HATVAN CIKK, FOLYAMATOSAN FRISSÜLŐ TARTALOM!

Hozzászólások

Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.