Túrázás

Túrázás
A Bolognát és Firenzét összekötő 130 kilométeres túraútvonal nem véletlenül kapta hangzatos nevét. Bejárása átlagos tempóban is öt nap, s az út hamisítatlan olasz tájakon vezet keresztül.
Túrázás
Könnyű, kényelmes, kiválóan szellőzik, és gyorsan szárad. A lehető legjobb aláöltözet, az első réteg, amit érdemes magunkra húznunk. Természetes anyag, amelyet évszázadokkal ezelőtt csak az elit engedhetett meg magának.
Túrázás
A rendszeres tisztítás és megfelelő karbantartás elengedhetetlen, hogy kedvenc és leghasznosabb útifelszerelésünk sokáig használható legyen, ezért íme néhány hasznos eljárás.
Túrázás
Sokáig a világ egyik legveszélyesebb hegyi ösvényeként tartották számon az El Caminito del Rey útvonalat, amely az El Chorro-kanyon hírhedt sziklafalain kanyarog. Jelenleg turisták százezrei látogatják.
Ki a szabadba
James Forrest 2016-ban otthagyta a munkáját, majd megmászta Anglia, Wales és Írország összes hegyét. És mindenkit arra bátorít, hogy ha nem is kockáztat ekkorát, de éljen kicsit kalandosabb életet.
Túrázás
Az év második hétvégéjén rendezik a Mecsek egyedüli januári teljesítménytúráit. A Hó-PITE 10 kilométeren, a Téli Mecsek 16 és 35 kilométeren teljesíthető. Utóbbit még véletlenül sem szabad félvállról venni.
Túrázás
EZT ÍRTUK 2019-BEN! Magyarország nem a hegyeiről híres, a kilátók azonban a csodálatos panoráma mellett is különleges élményekkel várnak. Összegyűjtöttünk ötöt, amelyre érdemes feljutni.
Túrázás
A természetjárás kiváló kikapcsolódás, de annak érdekében, hogy az utánunk jövő generációk is átélhessék ezt a élményt az erdőben, fontos betartanunk néhány szabályt.
E-magazin
Karintia a magyarok kedvelt úticélja: 41 oldalas magazinunkban minden hasznos információt összegyűjtöttünk az aktív kikapcsolódást keresők számára. Ingyenes kiadvány, érdemes belelapozni!
Elképesztő történetek
EZT ÍRTUK 2019-BEN! Az egyik leghihetetlenebb túrázós történet minden bizonnyal Aron Ralstoné, akinek majdnem tragédiával végződő 2003-as esete megmutatta, miért jó, ha más is tudja, hova mentünk túrázni.
Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.