Túrázás

Túrázás
A túrabotok nemcsak jó időben nyújtanak remek szolgálatot, használatukkal a havas-jeges terepen is megkönnyíthetjük haladásunkat.
Túrázás
Gondolhatnánk, a hidegben kevesebb vizet vagy forró teát fogyasztunk, pedig a megfelelő mennyiség bevitelére ekkor is figyelnünk kell, ellenkező esetben teljesítőképességünk csökkenhet.
TÚRÁZÁS
Ha valaki nagyon szeret sportolni, esetünkben túrázni, azt nagyon rosszul érinti egy olyan betegség, amely elveszi tőle a hobbiját. Hiszen ha túrázik, fizikai kín, de ha nem túrázik, az lelki kín. Történetünkből kiderül, van megoldás.
Túrázás
A téli túrákhoz megfelelő cipő kiválasztása nem egyszerű. Alapelvárás, hogy legyen meleg, vízálló, megfelelően szellőzzön, de más fontos szempontokat is érdemes figyelembe venni.
Teljesítménytúrázás
December nyolcadikán ismét elrajtol a Börzsöny Vulkántúra, amelynek nem a 42 kilométeres távra jutó 2216 méteres szintemelkedés a legfőbb nehézsége, hanem a havas terep és a hideg.
Túrázás
Akár egy könnyű sétát tervezünk a parkban, akár rendszeresen teljesítünk nagyobb távokat, a polár felsőruházat jó szolgálatot tehet. Milyen fajtái vannak és melyik rétegként érdemes használni?
Túrázás
A hideg időjárás miatt télen számos extra tényezőre kell figyelniük a túrázóknak. Melyek azok a tanácsok, amelyek segítenek, hogy ha útnak indulunk, ne szenvedésként éljük meg az erdőben töltött időt?
Túrázás
Egy jó túrakesztyű nemcsak a hideg ellen védi kezeinket, hanem a sérülések ellen is hasznos védőréteget képez. A megfelelő darabra nem feltétlenül kell sokat költenünk, de néhány fontos szempontot nem árt figyelembe venni.
Galyavári túra
Bizony, 177 kilométert túrázni nem mindennapos dolog, hát még ha egy 7.38 kilométeres körön kell haladni – körbe-körbe, méghozzá hegynek fel, völgybe le…
Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.