Túrázás

Túrázás
Ahhoz, hogy minél jobban és tovább bírjuk a gyaloglást nehezebb terepen is, érdemes odafigyelnünk a hatékony levegővételre. Az alábbiakban három ötletet adunk hozzá.
Túrázás
Amennyiben Budapesten vagy környékén lakunk, és a kijárási korlátozásnak megfelelően szeretnénk a velünk egy háztartásban élőkkel túrázni egyet, akad néhány hely, amit felkereshetünk.
Túrázás
A Bruce Trail az Egyesült Államok és Kanada határán található vízesést köti össze a Huron-tó partján fekvő Tobermoryval, hossza közel 900 kilométer, amelyhez letérésekkel további 400 kilométert csaphatunk.
Túrázás
Nem csak a teljesítménytúrákat mondták le sorra a szervezők, a Magyar Természetjáró Szövetség arra kérte tagszervezeteit, hogy a kialakult járványügyi helyzetre való tekintettel mindenkit otthon maradásra buzdítsanak.
Túrázás
A nyáron remélhetőleg lehet újra utazni, túrázni, sétálni. És ha már nekiindulunk, érdemes felkeresni Szlovéniát, azon belül is a Vintgar-szurdokot, a Triglav Nemzeti Park egyik kiemelt természeti csodáját!
Túrázás
Magyarország meghatározó teljesítménytúrájának szervezői meg akarták őrizni az esemény értékét, ezért ősz helyett jövő áprilisra halasztották – miközben tudják, hogy a rendezés költsége várhatóan sohasem jön vissza.
Életmód
A pénteki kormányrendelet világosan meghatározza, milyen körülmények között engedélyezett a kinti szabadidős sportolás – és így már azt is tudjuk, mit nem kell szégyellni.
Túrázás
A világ egyik legnépszerűbb hosszútávú túraútvonalának szervezői kérik a túrázókat, vegyék komolyan a koronavírust, s annak érdekében, hogy ne terjesszék a betegséget, maradjanak otthon.
Túrázás
Szakemberek szerint, ha nem érezzük magunkat betegnek, az edzőtermi és a szabadtéri mozgással is sokat tehetünk az egészségünkért, de a zárt tér elkerülése miatt sokkal jobb, ha utóbbiban gondolkodunk.
Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.