Túrázás

Túrázás
Sem a helyiek, sem az állatspecialisták nem tudták azonosítani, mi adhatja ki azokat a különleges hangokat, amiről az ontariói természetbarátok annyit beszélnek mostanában. Lehet, hogy a misztikus „Big Foot” nyomára sikerült ráakadni?
Túrázás
Kábelkötegelő átvezetése a cipzáron, a vizes palack fejjel lefelé tárolása, meleg italos üveg zokniba húzása – csak néhány könnyen kivitelezhető, de hasznos ötlet, ami könnyebbé teszi kirándulásunkat a hidegben.
Túrázás
A túrázás meghatározó alakjait bemutató sorozatunk negyedik részében a 36 éves Jennifer Pharr Davist mutatjuk be, aki a világ leghosszabb túraútvonalaira specializálódott, és számos rekordot tart.
Túrázás
Téli időszakban a fagyos időjárás ellenére sem szükséges szüneteltetni a túrázást, a rendszeres energiapótlás és körültekintés mellett a réteges öltözködéssel is sikert lehet elérni.
TÚRÁZÁS
Magyarország legrégebbi túramozgalma iránt évről évre nő az érdeklődés, az útvonalra és a fejlesztésekre nemzetközi szinten is felfigyeltek.
Túrázás
A túrázás meghatározó alakjait bemutató sorozatunk harmadik része a 3500 kilométer hosszú Appalachian Trailt 82 évesen teljesítő Dale Sandersről szól, akit belső vérzése is csak ideiglenesen állított meg.
Túrázás
A túrázás meghatározó alakjait bemutató sorozatunk második részében egy amerikai kémiatanárt mutatunk be, aki húszas éveiben megvakult, alkoholizmussal küzdött, de a természetjárással új értelmet nyert az élete.
TÚRÁZÁS
A Mátrában zafírkék vizű tengerszemet, a Mecsekben több száz éves üvegfúvó kemencét, a Bükkben szállásként is használható barlangot találhatunk.
Túrázás
A túrázás meghatározó alakjait bemutató sorozatunk első része Grandma Gatewoodról szól, aki bőven elmúlt hatvanéves, amikor úgy döntött, teljesíti Észak-Amerika egyik legnehezebb túraútvonalát. Sikerrel járt.
Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.