Túrázás

Természetjárás
A szabadban főzőcskézni kétségtelenül rendkívül romantikus tevékenység, de azért nem árt mindenre odafigyelni. Tippek és receptek éhes túrázóknak!
Túrázás
A makói lombkoronasétány a szokottól teljesen eltérő nézőpontból mutatja meg az erdőt. A látogatók a végén tizennyolc méteres toronyból csúszdázhatnak vissza a földre.
Túrázás
Különleges túrázási élményeket tartogat a fehéroroszországi Jelnja-mocsár, amelynek felkeresése mindenkinek ajánlott, aki a végtelen nyugalmat keresi.
Túrázás
A horgászat az egyik legnépszerűbb szabadidős sport az országban, rengetegen űzik télen-nyáron. Ha a megfelelő technikát választjuk, túrázással is összeköthetjük!
Ausztria
Egy túra előtt sokan megfeledkeznek a felszerelés és a felkészülés fontosságáról, aztán persze bekövetkezik a baj…
Túrázás
Az angliai Cornwall megyében található Tintagel vár a középkori legendák szerelmeseinek kedvelt helye. Az Artúr király és a kerekasztal lovagjainak történetét felelevenítő romokhoz vezető új függőhidat a napokban adtak át.
Elképesztő történetek
Az egyik leghihetetlenebb túrázós történet minden bizonnyal Aron Ralstoné, akinek majdnem tragédiával végződő 2003-as esete pontosan megmutatta, miért jó, ha más is tudja, hova mentünk túrázni.
Túrázás
Nyáron felüdülést jelent, ha túráink valamilyen formában kapcsolatban állnak a vízzel. Hazánk leglátványosabb vízesései könnyű megközelítésük miatt remek célpontot kínálnak családi kirándulásoknak is.
Túrázás
Szlovénia hegyei, Luxemburg kastélyai, a svéd tundra csodái, tűéles olasz sziklák várják a azokat, akik szeretnék sportosan felfedezni a kontinenst.
Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.