Túrázás

Túrázás
Habár nyáron leginkább a kánikula ellen kell védekezni, sokszor záporok, zivatarok is színesíthetik túráinkat. Íme néhány tipp annak érdekében, hogy hátizsákunkban ne legyen minden csurom vizes, és mi se ázzunk szét.
TÚRÁZÁS
A mindössze tizenöt kilométeres körtúra normál tempóval számolt öt és fél órája alatt a Visegrádi-hegység legszebb részeit járhatjuk be. A látvány csodás, az útvonal izgalmas, a tömeg általában elviselhető.
Túrázás
A Kamor Kör instant túrát végigjárva nemcsak a Balaton-felvidékről a tóra nyíló csodás panorámában gyönyörködhetünk, hanem olyan látványosságokhoz is eljutunk, mint a sziklába nőtt Koloska-hárs.
Túrázás
Szörnyű érzés kibicsaklott bokával hazatérni a kirándulásból. Ha szeretnénk elkerülni, hogy ez velünk is előforduljon, valamint a hegyről is szeretnénk csoszogás helyett határozott mozdulatokkal lejönni, eddzünk bokára!
Túrázás
Az „Út a vadonba” című könyvből és filmből ismert ikonikus járműhöz hosszú évek óta zarándokoltak a turisták, de annyiszor bajba kerültek az út során, hogy a hatóságok jobbnak látták, ha intézkednek.
TÚRÁZÁS
Víz, víz, tiszta víz – ha vízhiányba kerülünk túrázásaink alatt, de rendelkezünk a szükséges eszközökkel, minimális munkával az ihatatlannak tűnő vízből is ihatót állíthatunk elő.
Túrázás
Az eredetileg kiírt időpontban, június 19-21. között rendezik meg az ország egyik leghosszabb és legkedveltebb teljesítménytúráját, amelynek olyan résztvevője is akad, aki sorozatban tizenkettedszer vág neki.
Túrázás
Ha egyedül járjuk az erdőt, hasznos lehet hozzátartozóinkat tájékoztatni, merre is járunk pontosan. Erre több telefonos alkalmazás kínál megoldást, most kettőt mutatunk be.
Túrázás
Most, hogy végre itt a túraszezon, és te is érzed, hogy nem szeretnéd a szabadidődet sem a négy fal közt, sem a városban tölteni, itt az ideje, hogy átnézd a túrázáshoz használt felszerelésedet, és esetleg beruházz néhány újabb darabra. (x)
Túrázás
Szinte valamennyi akadály elhárult a szabadban, természetben rendezendő események elől, vagyis most már egészen nyugodtan kiválaszthatjuk és tervezhetjük a számunkra szimpatikusakat.

Kövess minket a Facebookon!

AJÁNLÓ

Friss

Éjszakai bringatúra
Kalandra fel: menő mászóbirodalmak
Már tudom, milyen a „pusztulatfutás”
Esős időjárásban is szárazon
Munkamániás volt, munkamániás lett

Szponzorált tartalom

Vár rád a természet!
Most, hogy végre itt a túraszezon, és te is érzed, hogy nem szeretnéd a szabadidődet sem a négy fal közt, sem a városban tölteni, itt az ideje, hogy átnézd a túrázáshoz használt felszerelésedet, és esetleg beruházz néhány újabb darabra. (x)

Videók

Dekázás szélben, viharban a Szaharán át
Figyelem, ember a levegőben!
Ilyen kosarat még Jordan sem tud dobni!

Hegymászás

Kihívás profiknak: gyönyörű és veszélyes
Tényleg, milyen magas a Mount Everest?
Hetven éve új korszak kezdődött

Receptsarok

Paleo citromtorta
Egyszerű zöldséges tészta
Zöldségleves húsgombóccal

Ausztria

Jéghideg tavak, garantált felfrissülés
Karintiai kirándulás: irány a kemping!
A parazita tesz a távolságtartásra
Jaj, úgy élvezem én…!
Újra virágozhat a fitneszüzlet

Fallabda

Jótékony célú nevezés fallabdában
Irány a fallabdapálya!
Fallabda: nem olcsó, cserébe élvezetes

Horgászat

Jimmy Carter: emlékezetes horgászatok
Nagy fogások: Beckham lazaca, Ibra csukája
Huszonhat tonna ponty a Balatonból
Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.