Túrázás

Túrázás
A koronavírus-járvány nyomán hozott intézkedések miatt nincsen lehetőség rá, hogy az eredetileg kiírt időpontban rendezzék meg a patinás teljesítménytúrát.
Túrázás
Ha a megszokott útvonalak helyett másra vágynánk, érdemes letölteni néhány appot, amelyek nemcsak tippeket adnak, hanem a navigációban is segítenek, és hasznos információval látnak el.
Túrázás
Egy 33 éves férfi a kutyájával ment túrázni az Olasz Alpokba, amikor az út során baleset érte és eltörte a bokáját. Hét fagyos éjszakát kellett túlélnie, amíg a mentőcsapatok rátaláltak.
Túrázás
Még tart a tél, és hosszabb túrákon problémát okozhat, ha nem figyelünk eléggé a magunkkal szállított vízre. Íme, három tanács, amivel elkerülhetjük a jegesedést.
Túrázás
A koronavírus-járvány miatt a szabadidős sportok kedveltebbek, mint valaha. A felmérések szerint csaknem negyven százalékkal többen járják az erdőket, ahol fertőzésveszélytől sem kell tartaniuk.
Túrázás
Minél többen indulunk kirándulni, annál nagyobb szemét keletkezik utánunk. Mivel az erdőben nincs minden sarkon szemetes, a környezetvédelem érdekében fontos betartani néhány egyszerű szabályt.
Túrázás
Az idő hideg, a terep csúszós, sokfelé jég vonta be a fák ágait, amelyek egy erősebb széllökés hatására le is törhetnek, és balesetet okozhatnak.
Túrázás
Tavaly elmaradt, idén pedig a koronavírus-járvány alakulásától függ, megrendezésre kerülhet-e Magyarország legrégebbi teljesítménytúrája. Halasztáson ezúttal sem gondolkodnak a szervezők.
Túrázás
A kutyák és a gazdák egészségének is jót tesz a mozgás, de négylábú kedvencünk egész életminőségére kihathat, ha rendszeresen magunkkal visszük kirándulásainkra.
Túrázás
A három középkorú férfi kellemes kirámdulásra indult a Medve-hegyen, a célt azonban soha nem érték el. A mentőcsapatok már csak a hóba temetett holttesteiket találták meg.
Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.