Túrázás

Túrázás
Egy amerikaifutball-csapat segített a túrája során elakadó Felipe Kali Gonzaleznek, aki tolókocsival próbált feljutni a Mission Peakre. A sportolók is sokat tanultak a jó cselekedetből.
Túrázás
Érdekes összefoglalót közölt a The New York Times a szabadidős tevékenységek felkészületlenségből fakadó következményeiről. Valaki a halálból jött vissza, de nem mindenki mondható ilyen szerencsésnek.
Túrázás
Rövid, meredek és nagyon látványos a Zion Nemzeti Park területén található Angels Landing túraútvonal, amelyen egy hatalmas, földből kiemelkedő sziklát kell megmásznunk.
Túrázás
Nikola Horvat mindenkinek ingyenesen elérhetővé tette a Colorado Trailről készült „Miért túrázom?” című dokumentumfilmjét, amely már több rangos elismerést is begyűjtött.
Túrázás
Paul Evans élete álma volt, hogy végigjárja a világ egyik leghíresebb útvonalát. Betegsége miatt sosem jutott el oda, de halála után a túrázó társadalom szívmelengetően adózott az emlékének.
Túrázás
A Pilisi Parkerdő Zrt. tájékoztatása szerint friss törések és elmozdulások miatt életveszélyessé nyilvánították és lezárták a sziklamászók körében kedvelt Oszoly-szikla Óra-torony nevű csúcsát.
Túrázás
Michael Knapinski eltévedt a Mount Rainier Nemzeti Parkban, és úgy tűnt, nem éli túl az éjszakai hideget. A kórházba szállítás után leállt a szíve, 45 percig küzdöttek az orvosok, hogy csodával határos módon visszahozzák az életbe.
Túrázás
Három túrázó a Yellowstone Nemzeti Park egyik meleg vizű forrásában készítette el a vacsoráját, amit a hatóságok nem néztek jó szemmel, és súlyos büntetéssel nyomatékosították álláspontjukat.
Túrázás
Az Egyesült Államokban található útvonalon sem erdő, sem madárcsicsergés nem várja a látogatókat, de a kietlen környezetnek is megvan a maga szépsége.
Túrázás
A Teljesítménytúrázók Társasága és a Magyar Természetjáró Szövetség ellentétes álláspontot képvisel a kedden kiadott kormányrendelet értelmezésében. A legtöbb teljesítménytúra elmarad, de van, amit most is megtartanak.
Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.