Túrázás

Túrázás
Málhás szamarat nem lehet és nem is szabad csinálni a kutyákból, de már léteznek olyan speciális hátizsákok, amelyek használatával akár rövidebb, akár hosszabb túrákon könnyedén elcipelik a saját felszerelésüket.
Túrázás
Az 59 éves színész a Mission: Impossible 7 egyik helikopteres jelenetét forgatta, amikor ejtőernyővel az Egyesült Királyság Lake District Nemzeti Parkjában landolt – az arra járó kirándulók legnagyobb örömére.
Túrázás
Október 9-én rendezik meg a Kéktúrázás napját, amelyen túravezetőkkel az Országos Kéktúra, a Rockenbauer Pál Dél-Dunántúli Kéktúra és az Alföldi Kéktúra mind a 143 szakasza bejárható.
Túrázás
Egyre több tapasztalt sportember esik áldozatául a túlzott önbizalomnak. A veszélyt hajlamosak elbagatellizálni, és elkövetik az egyik legnagyobb hibát: egyedül indulnak útnak.
Túrázás
Külsérelmi nyomok nélkül talált rá a rendőrség a háromtagú családra a kaliforniai Sierra National Forest területén, szakértők egyelőre a toxikológiai vizsgálatok eredményeire várnak.
Túrázás
Budajenő és Telki határán az erdőbe sétálva bukkanhatunk rá az Öreg Tölgy erdei tanösvényre, amelynek 9 állomását 2.9 kilométeren keresztül, egy-másfél órán belül járhatjuk be kényelmesen.
Túrázás
Reggel Csillaghegyről elindult a negyven kilométeres megméretés, a teljesítőknek azonban még véletlenül sem szabad százra bővíteniük a távot, az érintett erdőgazdaság területén ugyanis vadásznak.
Túrázás
A 2020 áprilisa helyett idén augusztus 28-29-én megrendezett Gerecse-teljesítménytúrák számos téren eltértek a hagyományoktól. Németh Ádám szervezővel a tapasztalatokról beszélgettünk.
Túrázás
A család mindhárom tagját, valamint a kutyát is holtan találták a keresőcsoportok a kaliforniai Sierra National Forest területén. A halál okára a boncolás sem adott választ.
Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.