Túrázás

Túrázás
Ha napokat töltünk az erdőben, jó, ha tudatában vagyunk néhány túlélési trükknek. Hogyan tisztítsunk vizet PET-palackkal, mi mindenre jó akár csak egy rossz mobiltelefont, mit kezdhetünk egy üres kólásdobozzal?
Túrázás
Magyarország híres barlangjairól, némelyikben csodás cseppkövek között sétálhatunk, de van, ahol csónakázhatunk vagy fürödhetünk is.
Túrázás
A hagyományos nadrágokhoz képest számos előnnyel bír, mert segíti a túrázót akár vizes időben is. Könnyű, gyorsan szárad, kényelmes, igény szerint vízálló változatban is beszerezhetjük.
Kincskereső túranap
Az erdőben is jó túrázni, de vannak olyan remek lehetőségek, amikor még a városból se kell kimozdulnunk a kiránduláshoz: ilyen városi túrát rendeznek októberben Pécsen.
Túrázás
A közel hét kilogrammos Maine Coon macska gazdájával rendszeresen kirándul a Sziklás-hegység kanadai részén. Ha kell, kenura száll vagy úszik a vízben, de amint veszélyt érez, azonnal megdermed.
E-magazin
Brandon Curry, az új Mr. Olympia kibírta, hogy rádőlt saját kondigépe, míg Mike Tyson heti ötven-hatvan óra edzéssel tartotta karban magát. Kácser Zita, Spartacus-ösvény, magyar kettlebell még lapozgatónkban.
Túrázás
Ha szeretnénk, hogy kirándulásainkra négylábú társunk is elkísérjen, be kell tartanunk néhány kimondott vagy kimondatlan előírást, sőt első lépésként minidg tájékozódjunk állatorvosunknál.
Túrázás
Ahhoz, hogy kiránduljunk az erdőben, nem szükséges előzetes felkészülés, de ha hosszabb távokat tűzünk ki célul, nehezebb terepen járunk vagy teljesítménytúrázni szeretnénk, nem árt formába hozni magunkat.
Futás
Fogadalomként kezdődött, futószenvedéllyé formálódott. Az Országos Kéktúrát kicsi gyermekeivel teljesítő Nábrádi Judit immár aszfaltos és terepfutó-versenyeken teszi próbára magát.
Túrázás
Őszi kirándulások nélkülözhetetlen kellékei a különböző snackek, amelyeket nem feltétlenül kell boltban megvennünk. Sokkal egészségesebb, ha minőségi alapanyagokból, otthon gondoskodunk róla – akár sütés nélkül!
Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.