Túrázás

Túrázás
Kalmár-Nagy László tizenkét óra alatt teljesítette a száz kilométeres távot, aminek szervezett kereteken kívül is újra nekivágna. Meglepődött, hogy egy órával gyorsabban futott, mint ahogy számolta.
Túrázás
Túrázók, bringások és terepfutók is részt vehettek az Alföld Turista Egyesület teljesítménytúráján, amelyről a szervezők küldtek rövid összefoglalót honlapunknak.
Teljesítménytúra
Nyáron jó ötletnek tűnhet jéghideg sörrel vagy fröccsel hűteni a szervezetünket, de inkább ne tegyük. Számos negatív hatása lehet ugyanis, s ha egyedül vagyunk, bajba is kerülhetünk.
Teljesítménytúrázás
Magyarország egyik legnehezebb teljesítménytúráján elsőrangú az ellátás, de a táv és a szintemelkedés mellett is akadnak nehézségek. A hétvégén Kazinczy200!
Túrázás
Akárcsak a vízparton, napozás közben, túrázásaink alatt is végig ki vagyunk téve a nap sugarainak. Ezért bőrünket legalább annyira kell védenünk, mintha a strandon lennénk.
Túrázás
A családi túrák szép emlékekkel gazdagíthatnak, de számos buktatót rejtenek magukban. Segítünk, mire érdemes figyelni, hogy a kirándulás mindenki számára jó élmény legyen.
Túrázás
Kitartással, gyakorlással és néhány alapszabály betartásával bárki képes lehet arra, hogy túracipő vagy bakancs nélkül tegyen meg nagyobb távokat az erdőben.
Természetjárás
A fiatalokat is megmozgatja az ország egyik legnépszerűbb teljesítménytúrája. A június 8-i 7. Decathlon Mátra Túrán a gyerekek izgalmas, játékos feladatok segítségével ismerkedhetnek az erdővel és a természetjárással. 
Felszerelés
Rövidebb túrákhoz, kirándulásokhoz, könnyű terepre a nagy melegben felesleges túracipőt vagy túrabakancsot vennünk. A könnyű, de megfelelő védelmet adó túraszandálok ideális megoldást jelentenek a forróságban.
Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.