Túrázás

Sérülések
A túrázás nem az első lépés megtételével kezdődik, hanem az alapos felkészüléssel. Természetesen nem lehet tojáshéjakon lépkedni, de ha odafigyelünk, megkönnyíthetjük utunkat. Archív sérülésmustra, orvosi tanácsokkal.
Túrariport
Egy harminchárom kilométeres éjszakai túra is lehet kemény próbatétel, ha az előző túrából nem regenerálódtunk megfelelően, és az út fele bozótokon keresztül vezet.
TÚRAAJÁNLÓ
MTB teljesítmény- és élménykerékpártúra a Siklósi vár környékén. A frissítőpontokon gasztronómiai különlegességeket, a külön szervezett pikniken pedig finom borokat lehet kóstolni.
Teljesítménytúrázás
A legnagyobb hőségben sem kell lemondanunk egy jó teljesítménytúráról, elég, ha megfelelően felkészülünk rá. Segítünk, milyen ételt, italt és ruhát érdemes választani.
Túracipők
Néhány alapvető szabályt betartva nagyban leegyszerűsíthetjük a cipőkeresést, mert a rossz választás rengeteg kínt okozhat egy-egy hosszabb túra során.
Túrázás
Itt a nyár, egyre melegebb van sötétedés után is, így könnyebben csábulhatunk el egy kis éjszakai túrázásra. Mire figyeljünk, amikor a műfaj kötelező kellékét, a fejlámpát kiválasztjuk?
Túrázás
Magyarország mellett a környező országokban is számos remek túracélpontot találhatunk. Ezek egyike a Szlovák Paradicsom Nemzeti Park, amelynek szurdokjait vaslétrák, sziklatálcák és doronglétrák segítségével járhatjuk be.
Teljesítménytúrázás
A Mátra ikonikus teljesítménytúrájának legkisebb távja is nehezebb, mint a Kinizsi százas, állítja az egyik szervező. Nevezni már csak nagyon nagy jóindulattal lehet.
Kinizsi Százas / 3 hete
Nagy Zsolt
A mezőny végén rajtoló Kalmár-Nagy László szakította át elsőként a 2018-as Kinizsi Százas képzeletbeli célvonalát. Interjú!
Időjárás
Süt a nap, de már gyülekeznek a felhők? Vagy éppenséggel szakad az eső, és azt próbáljuk megtippelni, mikor indulhatunk megint útnak? Az időjóslás igen összetett tudomány, de néhány apró jel a segítségünkre lehet.
Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.