Vár rád a természet!

Most, hogy végre itt a túraszezon, és te is érzed, hogy nem szeretnéd a szabadidődet sem a négy fal közt, sem a városban tölteni, itt az ideje, hogy átnézd a túrázáshoz használt felszerelésedet, és esetleg beruházz néhány újabb darabra. (x)

A NOMAD© túrafelszerelései közt szinte biztosan megtalálod, amire szükséged van, ezért mielőtt bevetnéd magad a természetbe, érdemes átgondolni, mire lehet szükséged.

Minőség Hollandiából

A NOMAD© több mint 40 éve segíti túraeszközökkel és utazási kellékekkel a kirándulások és extrémebb kiruccanások szerelmeseit. Termékei a világ minden szegletébe eljutottak, használták őket hegymászó-expedíciók és a Párizs–Dakar rali során, sőt az északi sarkot is megjárták velük a merészek. Azok, akik ezt a márkát használják, függetlenül attól, hogy amatőrök vagy profik, legfőképpen az ízléses kivitelt szeretik, valamint azt, hogy a NOMAD© termékei szinte sosem áznak be.

A víztaszító és 3D Helixthermo®

Bármilyen zord körülmények közt kirándulj is, az 1978-ban kifejlesztett 3D Helixthermo® bélésre bármikor számíthatsz, a belőle készült kompakt, könnyű és felhasználóbarát hálózsákok számtalan túrázót elkísértek már útjukon. Ezért is dolgoznak folyamatosan az innováción és az új technológiákon, hogy termékeik kényelmesebbek, tartósabbak és könnyebbek legyenek elődeiknél, és persze víztaszító anyagból készülnek, ahogy a NOMAD© minden terméke.

Mindig minden körülményre

Egy erős fényű LED-fejlámpa, egy praktikus övtáska ivókulaccsal, egy antishock túrabot a nehezebb terepre minden természetjárónak jól jön, ha meghallja a vadon szavát. Vagy például hátizsákok minden méretben, a legkisebbeknek is.

Szóval ha természetjárásra szeretnéd felszerelni a családot, vagy a meglévő eszközeidet kiegészíteni, tégy egy próbát az Auchanban, ahol a NOMAD© termékcsalád számos darabja megtalálható egy kedvező promóció keretén belül 2020. október 14-ig. Akár 80% kedvezménnyel vásárolhatod meg a termékeket, ha használod Digitális matricáidat! Ehhez bővebb infót az auchan.hu/nomad oldalon találsz. Túrázz a családdal, túrázz a NOMAD©-dal!

(x)

Advertisement

Hozzászólások

Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.