Ultrabalaton

Ultrabalaton
„Ez az a verseny, amelyen mindenképpen nyerek és mindenképpen elbukok” – mondja a korábbi válogatott snowboardos, Zarándy András, aki 154 kilométerig jutott az Ultrabalatonon. Az ultrává válás egy hobbifutó szemével.
INTERJÚ AZ UB NŐI GYŐZTESÉVEL
Élete első Ultrabalaton-versenyén rögtön győzni tudott Bogárdi Szilvia, akinek a titkos célja is csaknem négy órával volt több, mint amennyi idő alatt végül célba ért.
Profik futása
A Vasas NB I-es csapatában játszó Ferenczi István és a triatlonos Jakab Viktor társaságában futotta körbe a Balatont a korábbi 35-szörös válogatott Dombi Tibor.
Ultrabalaton
Rengeteg futó érkezett a májusi tókerülő verseny, az Ultrabalaton helyszínére, ahonnan a Nemzeti Sport néhány amatőr indulója is bejelentkezett a készülődésről.
ULTRAFUTÁS
Az Ultrabalaton történetében láttunk már mezítlábas futót, de a többség teljes felszerelésben vág neki a 221 kilométernek – mire lehet szükség?
KÖZLEKEDÉS
Tizenegyezer futó, több száz kerékpáros és rengeteg kísérő – a Balatont megkerülő, 221 kilométeren át zajló verseny kapcsán összeállítottunk egy rövid tesztet, hogy mit illik és mit nem szabad tenni az UB-n.
ULTRAFUTÁS
Mit gondolnak, hány éve futják már körbe a Balatont a legmerészebb versenyzők? Két óra vagy két perc volt a legkisebb különbség az első és második helyezett befutója között?
Ultrabalaton
Nemes kezdeményezés szereplője a brit nagykövet, Iain Lindsay, aki az Ultrabalaton kapcsán a futás révén igyekezett segíteni a gyerekeken.
1
Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.