Ultrabalaton

ULTRAFUTÁS
Bár az eddigi összes Ultrabalatonon rajthoz álló és célba is érő Tóth Attila nagyon akart indulni az idei eseményen, a körülmények nem teszik lehetővé, így nem lesz ott az októberi viadalon.
Privát Ultrabalaton
Harmadikként Bódis Tamás teljesítette a Privát Ultrabalatont, aki a hőséggel is megküzdött több mint kétszáz kilométeres útján.
E-magazin
Havi lapozgatónkban írunk Sperka Tamásról és a virtuális Ultrabalaton-váltóról, de bemutatjuk a férfiakat megszégyenítő Chynát, az új csodaendurót és a friss instant túrát is.
FUTÁS
Csécsei Zoltán lesz a második, aki nekivág a privát Ultrabalatonnak. A szombati kihívás előtt biztató előjeleknek és nehézségeknek sincs híján a Spartathlon-2. ultrafutó.
Futás
Kékes Szilvia és Sallainé Szalai Viktória párban teljesítette egy hete a virtuális Ultrabalatont. Indulás az íróasztal mellől, futás a születésnapi torta elfogyasztása előtt és fájdalmas utolsó kilométerek – kisembereknek hívott hétköznapi hősök élményei.
Sztárváltó
Az UB-hétvégén számtalan ismert futó is rótta a kilométereket: mindenki saját lakóhelyén futott, de a régi balatoni élményeket öröm volt felidézni, s ha másképpen is, de újra átélni.
Sztárváltó
A Csupasport sztárváltójának délelőtti futója volt Bogárdi Szilvia és Csere Gáspár is, akiket gyorsértékelésre kértünk. Kiderült, hogy a víz mindenkinek nagyon csábító!
Kihívás
Lubics Szilvia kezdi, Dombi Tibor pedig a tervek szerint jó fél nappal később befejezi a Csupasport virtuális sztárváltóját, de köztük is nagyszerű sportemberek futnak. Lássuk, mi lesz a váltó menetrendje.
Futás
A riói olimpikon, Csere Gáspár sem hezitált, hogy csatlakozzon-e az NN Ultrabalaton-Nemzeti Sport virtuális futásához, így aztán életében először „indul” a tókerülő viadalon.
Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.